joi, 28 aprilie 2011

Despre ex-i, numa de bine!

Hello sweets!

Știm cu toții povestea. Ne iubim, ne despărțim, adio da ne mai vedem, ne împăcăm până când în final s-a produs ruptura finală. Nimic mai simplu. 2 oameni cinstiți care dau totuși doi bani pe ce-a fost frumos și nu pe final-fie el chiar și mizerabil-care i-a dezbinat, își văd de treabă și-și păstrează onoarea. Fără vorbe urâte, fără dramă, fiecare merge pe drumul lui, as faith said și adios, ura și la gară.

Dac-ar fi așa, n-aș avea despre ce să scriu aici. Daaaar... (pentru că mereu există un dar) avem persoanele care trebuie neapărat să porcăie, să se bălăcărească.

Mie întotdeauna mi-a fost frică de penibil și de umilință (fie ea și în/pentru dragoste). Mi-a fost frică să mă fac de rahat trimițându-i sms-uri amoroase și ieftine, de a-i spune cuiva că aș face orice să vină înapoi((aoleo, asta am făcut-o:)), mă rog, din astea.

Dar pe de altă parte, asta nu e așa rușinos față de momentul în care te apuci tu, fată dăștaptă să dai cu ciocu pe la toată lumea expresii de genul ”Tâmpitu dracu, dobitoc, infect și imbecil”, mă rog, ați înțeles voi ideea nu trebuie să-mi vărs aici tot repertoriul de înjurături (care e variat și colorat, cred c-am mâncat carioci când eram mică). Sau să te apuci să dai din casă ”Oricum nu era bun la pat”, ”Oricum își aruncă șosetele murdare peste tot”sau alte lucruri care țin de intimitatea fiecăruia și dacă tu ai observat asta -fiind lângă el zi de zi, sau oricum, des-, nu înseamnă că arunci cu ele-n stânga și-n dreapta. Nu e dreptul tău!

Trecem peste escapadele cu gagicile, în care-l bârfiți și-l răs-bârfiți că astea le știm cu toții. Tu vorbești și bocești, ele-ți țin isonul și mai auzi câte-un ”Auzi tu la el, borâtu dracu!!!”

Unde vroiam eu să ajung?!?! Să zicem că omul, după o lună, două, 5 își găsește iubită nouă. Bun, bravo lui, dar ar fi vrut el să se termine povestea aici. Serios, chiar ar fi vrut!! Și tu -tot deșteaptă, frumoasă și sexy- te întâlnești cu gagicile. Și începeți să ziceți povestea despre gagică. ”Ce-i cu panarama asta, ce-o fi văzut la ea??” sau ”Mamăăă, ce urâtă și proastă e” sau ”Coțohârla naibii, stă cu el pentru bani, i-a luat mințile” sau ”Mă, e bună, da e o curvă și o proastă”.

My point is: Parcă e un făcut ca gagica (oricine ar fi ea) să fie urâtă, proastă sau dacă nici urâtă nici proastă în niciun caz mai bună ca tine. Deci oricum, are toate defectele lumii, sau măcar jumătate din ele.

Și uite așa, după puțină denigrare a lui sau a noii iubite, sau în cel mai rău caz a amândurora te ridici tu fată deșteaptă, cu orgoliul nepătat (că l-ai șters acu), frumoasă și mai inteligentă cu un strop, doi.

Recunosc, sunt cazuri în care ai fost oarbă și nu ți-ai dat seama ce om ai lângă tine și atunci parcă hai, ai o scuză că l-ai făcut de rahat. Dar dac-ai stat lângă el atâta timp, adjectivele și atributele acordate lui, îți aparțin și ție, iubita mea!!!

Păi e frumos, fată?!?!?

19 comentarii:

G.W. spunea...

daca relatia a fost una civilizata chiar dupa despartire ramane civilizata dar pentru a se-ntampla asa cei doi trebuie sa dea dovada de caracter,maturitate diplomatie.
In viata de zi cu zi mai ale pe la noi in spatiul carpatodanubianopontic
nu se prea-ntampla asa.

C.L.M. spunea...

Pai, cand stai cu cineva, te desparti, tu ii spui ca in cazul in care sta cu alta sa nu si-o expuna, pentru ca e deranjant, iar el parca facandu-ti in ciuda se afiseaza sa o vada toti, cum mama naibii sa nu te apuce pandaliile si sa nu ii faci pe aman2 ca pe dracu'? Dupa ce ca e curvar, mai are si tupeu'
Unde mama naibii mai e respectul? Aaa?

Miki spunea...

si eu am avut o despartire recenta (dupa 4 ani de ''relatie'') si ma gandesc...daca il vad cu alta o sa imi spun ''ea a luat ce eu am lasat''. :) e adevarat..si ma face sa ma simt bine.

Lillee spunea...

Da...ai dreptate in ceea ce spui.
Dar, mereu am considerat aceste reactii destul de...puerile. Sau poate ca sunt eu mai ciudata. Posibil.
Nu-mi plac intalnirile "cu fetele" in general. Le evit. Inainte ma mai lua lumea pe sus si ma duceam, n-aveam ce face dar mi-era sila. Stii ce nasol e sa vezi evolutia unei femei care e...mai simpla? Daca in facultate era misto, caterinca, dupa aceea au inceput sa vorbeasca numai despre iubitii/logodnicii lor. Acum, numai despre copii si mancare. Mai, si eu sunt maritata dar sa mor daca sunt asa.
Nu am vorbit cu nimeni despre calitatile/defectele sotului si nici nu o voi face, chiar daca ma despart de el :)
Te pup, o zi frumoasa.

Unknown spunea...

Tu vrei sa ma deprimi ? Ce-i asta ? De ce scrii despre viata mea ?:)))

iri spunea...

sau pur si simplu cineva se potriveste mai bine cu el. nu-mi place sa ma gandesc ca actuala are ceva ce eu "am lasat", ca asta inseamna ca eu n-am avut gusturi bune in primul rand:-s

catalin spunea...

mmmdea...imi permit sa imi dau cu parerea si sa spun ca si tu esti cu musca pe caciula

catalin spunea...

imi permit sa imi dau cu parerea si sa spun ca si tu esti cu musca pe caciula

Cristina Cioba spunea...

@g.w-asa este, da de unde:))

Cristina Cioba spunea...

@clm-=)))) bestial!aprob!

Cristina Cioba spunea...

@miki-asta asa e. asta e una, si sa zic curva dracu si alte alea, e alta:)

bine ai venit la mine pe blog!

Cristina Cioba spunea...

@lillee-eu de micuta am fost prietena buna nu cu fetele si cu baietii.ei sunt lipsiti aproape total de invidie, poti discuta altfel si-ti vor da un sfat sincer despre rochia cea noua:) am doar 2 prietene bune fete, in rest amice si atat. prietenii buni sunt baietii, zic eu:)

Cristina Cioba spunea...

@sabina-:)))) pai n-am stiut;P

ps-bine ai enit la mine pe blog&ai un blog superb!!!

Cristina Cioba spunea...

@iri-corect!!!

Cristina Cioba spunea...

@catalin-nu e nicio problema si aprob perfect:) dar intr-un singur caz, cand omul nu era nici pe departe ceea ce credeam eu ca e

te pup, cata!si ma mir ca ai comentat:P nici nu stiam ca-mi citesti blogul

Ela spunea...

In afara ultimului iubit pe care o sa il detest toata viata,pe ceilalti chiar nu m-as obosi sa ii jignesc pentru ca nu merita insa acest ultim specimen...ooohooo..
Si cu toate acestea am sa spun doar ca a fost un nesimtit,care mi0a facut racu si de care ma bucur si ii multumesc Lui Dumnezeu ca m-am despartit!

Cristina Cioba spunea...

@ela-atunci nu pot decat sa ma bucur impreuna cu tine ca ai scapat de un dobitoc!:D chiar atat de grav a fost?

Lillee spunea...

Si eu zic la fel. Prietenii baieti sunt mult mai ok. Depinde acum...poate nu am intalnit fetele care trebuie, nu?
In fine, eu am copilarit cu baieti, am doi frati, pe sotul meu l-am cunoscut in aceeasi gasca in care suntem si acum ( de baieti ). Stii cat conteaza lucrul asta?
Ma uit ce diferenta e intre mine si prietenele sau sotiile unor prieteni care au fost "introduse" in gasca mai..."pe urma". Ele cu amicii lor, ei cu ai lor si tot asa. In schimb, daca noi am fost in acelasi cerc de la inceput ( ba chiar dinainte)... e altceva. :)

Cristina Cioba spunea...

@lillee-EXACT, inteleg asta. sunt multe fete care-s inconjurate de sleahta de pitzipoance si toata ziua au in gura "vai fata ce porci si misogini is barbatii".unele glume misogine sunt chiar funny:P