marți, 17 mai 2011

Fericiţi cei cu adevărat nesimţiţi

Există două categorii de oameni:

Cei care te lasă să intri la cabina de probă cu toate că erau înaintea ta, doar pentru că tu ai doar o bluziță și respectiva persoană are mai multe articole. Cei care când te văd că nu-ți găsești bricheta îți înmânează un foc fără să-l ceri. Cei care te văd într-un club aglomerat și îmbâcsit că ți-ai pierdut cercelul și-l caută împreună cu tine la lumina slabă a unui rahat de telefon. Cei care îți pun băutură în pahar când văd că ți s-a terminat. Cei care au grijă de lucrurile pe care li le-ai împrumutat. Cei care nu uită de tine și te întreabă ce faci și chiar vor să știe!!!

Și... nesimțiții. Ăia care se fac că plouă în loc să te salute, de parcă nu v-ați fi cunoscut niciodată. Ăia care atunci când tastezi codul pin de la card la rând la un supermarket se împing în tine de parcă stai și lenevești nu bagi pin-ul. Sau de parcă rezolvă ceva. Ăia care îți răsfoiesc cartea și apoi nu pun semnul de carte acolo unde era. Ăia care urlă pe lângă tine când porți o discuție la telefon și apoi îți spun nonșalant să ieși afară să vorbești. Ăia care intră-n cabine de probă și uită să mai iasă.

Sunt mulți. Proști, da...mulți!!!

16 comentarii:

Anonim spunea...

Bullshit!

Cristina Cioba spunea...

@anonim-intr-adevar, ai si argumente:))

Sabina spunea...

Aia care atunci cand deschizi usa sa iesi dintr-un magazin dau navala peste tine si tu faci pe portarul pentru toata sleahta...

G.W. spunea...

nesimtiti sunt oameni care au facut cei 7 ani de acasa la Frecventa Redusa :))

Cristina Cioba spunea...

@chibit-exact, ce penibil!!!

Cristina Cioba spunea...

@g.w-din pacate cred ca unii au facut-o la fara frecventa...

iri spunea...

cei mai tari sunt aia care intra in cabina peste tine :))

Felicia spunea...

Prima categorie mi se pare cam disperta, imi aduce aminte de duduile alea din magazin care te pandesc din umbra si zic:"Pot sa va ajut?", si daca le zici nu, tot vor sa te ajute.

Irina spunea...

Sunt atat de multi ca nici nu stiu de unde sa incep lista si, daca o incep, probabil va ocupa tot blogul. Si problema este ca se inmultesc pe zi ce trece, eu nu inteleg de unde rasar asa peste noapte?! Si cand se va satura pamantul sa tina atatia prosti?

Cristina Cioba spunea...

@iri-da, sau asa:)) si tu esti gen: back off bitch!

Cristina Cioba spunea...

@felicia-mie nu:) nu e totuna

Cristina Cioba spunea...

@irina-tind sa cred ca niciodata, din moment ce se tot inmultesc ca raia...

Felicia spunea...

@Miss Soare


Eu nu las pe oricine sa-mi umple paharul , il umplu eu. Iar in general cei care sa port frumos cu tine, inseamna ca vor ceva de la tine. Tu o sa spui, ca nu , ca sunt oameni cu bun simt...Sincer eu numai cred in asa ceva. Imi pare rau dara asta e. Iar cei care sunt nesimtiti, gandesc in felul urmator, ca daca gigel mi-a trantit usa in nas, eu de ce sa i-o deschid?
Asa e mentalitatea la noi

Cristina Cioba spunea...

@felicia-se merge pe"daca nu pot sa-i ajut, hai sa-i incurc!"si da...cata dreptate ai!dar nu sunt toti asa...doar k din pacate din cauza catorva dobitoci incepem sa-i vedem pe toti asa...:)

Anonim spunea...

:-))

Alexandru Husaru spunea...

Sunt mulți, într-adevăr. Și categoriile lor sunt diverse tare.