duminică, 15 mai 2011

Pitzipoance versus non pitzipoance inteligente

A se pune accent pe inteligente. Voi explica și de ce în cele ce urmează.

Boon. Cu toții știm de site-ul pitzipoanca.org (care acum nu mai există, fiind alipit cu cocalari.com bla bla etc). Inițial gagica își făcuse un hi5 cu tot felu de poze penibile cu fătuci care se spărgeau în figuri prin bude, lângă sobe  și alte locuri selecte. Dar bineînțeles, s-a format un adevărat grup împotriva ei, s-a dat report abuse iar hi5-ul a dispărut.

La care gagica și-a făcut site, un fel de lupta împotriva superficialității. Bineînțeles, nu și-a asumat nicio identitate, lucru pe care n-am de gând să-l judec sau să-l contest. Și-ar fi pus în cap o grămadă de disperate care ar fi luat-o cu ”Făh proasta dreaqului tâmpită și ordinară, nu tzie rushine să ne pui pi saitul ăla al tău???” Și nu cred că era cazul.

Inițial pozele conțineau doar comentariile deșteptelor gen ”Sunt shukra am valore la scriu am bozonare” și alte helea deștepte. Pozele cu mileuri, lângă sobă, pe sobă, la budă, cu carpete cu Răpirea din Serai, șuncile la mare valoare.

După asta, posesoarea site-ului a început să adauge propriile ei comentarii, din ce-n ce mai violente dar și funny totodată la care s-au adăugat comentariile vizitatorilor care creșteau din ce în ce.

Comentariile sunau așa ”Tu nu te vezi fă proasta dracului, cât de urâtă, strâmbă și grasă ești?? Nu vezi ce nas ai??? Sugi pula și ești praf!!! Nu vezi că strici soba aia când te urci pe ea, balenă eșuată și nenorocită???”

Într-adevăr, foarte inteligent și cult, ce să zic, adevărați oameni de cultură, hai s-aruncăm cu piatra...

No, ș-apoi când s-au văzut domnișoricile pe site au început și alea cu commenturi de genul ”Mâncavar câinii de răioși ce sunteți cum puneți o divă ca mine pe saitu ăsta de kkt?Jegoasa naibii scoate pozele k te mânkă kanceru. Ești invidioasă fă k sunt frumoasă p kând tu ejti o proastă kre a supt pula degeaba k na primit nimic.”

Dar that was not my point! Ideea e că: tu, fată de la oraș (oricare-ai fi aia) finuță, cu bun gust, care nu ai în cap doar p**ă, poze-n budă, nu torni tone de machiaj pe față, ești îngrijită, curată și ai poze-n locuri decente și pe deasupra mai și știi a scrie corect.. de ce arunci iubita mea cu noroi? Te crezi cultă, dar ai o ură față de fetele alea de parcă ți-ar fi luat pâinea de la gură....

Ok, nici mie nu-mi plac, sunt penale până la Dumnezeu și înapoi, dar consider că își bat joc singure de ele însele, nu mai e nevoie să o faci și tu...

19 comentarii:

Andra Dan spunea...

Nu e asa. Comentariile lui BadPitzi erau chiar finut-ironice, si foarte destept puse. Era tipul de ironie pe care il folosesti si tu,si eu. Chiar pt asta ma uitam pe site... pt acele comentarii,si nu pt poze sau ca sa rad neaparat. Insa umorul ala sarcastic,cinic,ironic,si putin smart, facea toti banii.

Lillee spunea...

Mie imi placea site-ul ala. Era o sursa de amuzament. Si de BadPitzi imi place, are niste replici in ea... Si blogul ei era super misto.

INTJ spunea...

"Ok, nici mie nu-mi plac, sunt penale până la Dumnezeu și înapoi, dar consider că își bat joc singure de ele însele, nu mai e nevoie să o faci și tu..."

atitudinea asta tipica romanilor ("lasa-ma ca sa te las") are in timp rezultate dezastruoase. toti se plang azi de boc si basescu, de cat de rau le merge ... s-ar face rosii inapoi ... da' uita ca din prima zi de libertate au stat cu mainile-n san si au lasat ca sa fie lasati. de multe ori, cand vad porcariile de zi cu zi, ma (re)intreb daca nu cumva ar fi fost mai bine sa fi facut si eu la fel (atunci in timisoara) ... adica sa ma fi rezumat la a privi. toleranta aia fara limite, politcally corectness-ul prost inteles, etc. ... toate astea au un singur rezultat: "Fiecare natie isi are conducatorii pe care ii merita" (vorba' lu' nenea Hegel) ... si cand te-or conduce (aici sau aiurea, ca nici in alte locuri nu-i mai roz) pitzipoancele de azi ("doamnele" de maine, cand doar tabloidelor le mai pasa de trecut), atunci iti vei spune "mda, le-am tolerat si acum culeg ce-am semanat".

G.W. spunea...

cum vrei tu sa cauti inteligenta unde nu ii e locul . Saptamana frumoasa

Miss Z spunea...

Am ajuns sa cred ca Bad Pitzi e un EL . Nu stiu de ce..

Felicia spunea...

Mai intru si eu din cand in cand pe cocalari.com, si faza care mi-a placut mie cel mai mult este mesajul pe care o "printzesa" l-a trmis "printzului" ei:"Esti atat de dulce incat daca m-as pisa pe tine te-ai transforma in ceai" .....si m-ai zice nu stiu cine, ca in ziua de azi nu mai exista romantism intre tineri

Cristina Cioba spunea...

@danube-pai asta am spus si eu.....deci nu stiu ce contesti;))

Cristina Cioba spunea...

@danube-daca sunt violente nu inseamna ca nu sunt smart..:)

Cristina Cioba spunea...

@lileee-daaaa, si mie mi-a placut enorm, in special blogul ei..uite tocmai acum intru pe el sa vad daca mai e...

Cristina Cioba spunea...

@lilee-nu mai eeee!:((

Cristina Cioba spunea...

@intj-da si mentalitatea cu hai sa aruncam cu pietre e de kkt...lets face it:)

Cristina Cioba spunea...

@g.w-eh...:)) si tie dragule!

Cristina Cioba spunea...

@miss z- nu cred, ironia aia subtila pare mai degraba a unei femei:) ma itreb totusi...de ce a inchis site-ul?:(

Cristina Cioba spunea...

@felicia-aww, ce dragut, toata viata am visat la o replica din asta!:X

iri spunea...

@Felicia: minunat:)))))

Lillee spunea...

Mai e?

Cristina Cioba spunea...

@iri-nu ca?:P

Cristina Cioba spunea...

@lillee-nu mai eeee:(

Cristina Cioba spunea...

@lilee-pacat, s-o fi intimidat:))