joi, 21 iulie 2011

Curve wanna-be, again

Lilica mea încă se distrează prin certuri, AICI cu domnișoara (sau nu)care ”întreține ”blogul Confesiunile curvei de lângă tine (fără link, că n-am tâmpit să-i fac reclamă).

 Domnișoara a încercat să se ia la harță și cu mine, doar că ghici ce? Nu-mi plac curvele, deci nu merci.

 Nu-mi pasă ce scrie ea pe acolo cum că ar fi fost violată când era mică și a ajuns o tărâtură. Nu-mi pasă nici că face pe dura, dar totuși se laudă cu cât ia ea pe noapte.Păi da, gramatică oricum nu știi, așa că măcar să sugi pula să ai habar. (Cu mii de scuze către cititorii mei).

 Nu-mi pasă nici de exemplul pozitiv pe care-l dă ea mucoaselor de vârsta ei. De ”Să nu preacurvești”ai auzit, pisi mică? Dar nu, nu-mi pasă nici de asta.

 Da lasă-ne tată cu vrăjeala că e totul real și că vacanța la mare e de la unul dintre clienți. Trage-ți  2 palme și pregătește-ți băgăjelu să pleci cu mami la Năvodari. Lasă-ne cu expresiile pe care le consideri tu inteligente da de fapt le dai copy paste de pe google.

 Serios, poate-mi explică și mie cineva de ce e cool să fii/să te dai curvă?!E mișto tipu ăsta de viață?Poate mă reprofilez și-mi schimb blogul în ”Miss Sunshine Târâtura”

37 de comentarii:

G.W. spunea...

e misto sa fii curva insa daca o faci cu profesionalism si devotament, pai nu degeaba este cea mai veche meserie din lume.

katherine_sades spunea...

Daca fica mea citeste un blog din asta si imi zice ' uite mami, vreau sa fiu curva, ca uite ce bine castiga' intai ii explic diferenta intre fictiune si realitate si daca ea tot o tine pe a ei, o bag vreo cateva luni intr-o manastire.Siigur se calmeaza dupa.
Citeam si eu la un moment dat renumitul blog 'curvette' insa pe parcurs m-am plictisit. Prea multa fictiune si prea instiga lumea la prostitutie. Da, intr-aedvar e naspa sa lucrei cate 8 ore intr-un birou pe un salariu decent, dar macar nu mi-e rusine sa spun unde lucrez.
In plus ce partener te va mai vrea in viitor daca stie ca tu ca femei nu ai pic de respect fata de corpul tau, si il imparti in stanga si in dreapta ca pe o unelta? Si sa nu ma abureasca cu 'sufletul il impart doar cu el'.

katherine_sades spunea...
Acest comentariu a fost eliminat de autor.
Chocolate spunea...

Da de cand ii la moda sa ai blog de curva? Ca vreu si eu unu.

Pumpkin Pie spunea...

Persoanele de genul sunt prea puţin importante ca să fie băgate chiar şi puţin în seamă.
De fapt, asta este ideea. Dar ştii ce este mai rău? Că încearcă să compenseze viaţa tristă pe care probabil o duce în singurătate şi fără prieteni cu atenţia pe care i-o dau cititorii ei/lui.
Mi se pare absolut deplorabil.

Sabina spunea...

Nu stiu cat de adevarate or fi povestile, dar sincer, nu cred eu ca o prostituata pierde clienti ca sa stea sa se spovedeasca pe net... Cum zcea si Pumpkin, cred ca sunt si niste frustrari si alte suferinte cele care genereaza povesti de genul asta.

Anonim spunea...

Toate se iau dupa Gladiola. :))

Omnizeita spunea...

Fata, dar nu te mai cobori, fata, la mintea tuturor scursurilor. Nici tarfe nu sunt in stare sa fie, pana si la statutul ala trebuie sa viseze.

Felicia spunea...

Nici nu stiam ca exista astfel de blog-uri. De ce te-ai lauda cu performantele tale sexuale? Mi se pare banal. Toata lumea face sex.

Mary spunea...

si aceasta curva "wanna be" are si un peste? ;))

iri spunea...

hey sweety :*:*

lasa-le in pace de curve ma, proaste de bubuie si nici macar nu-s frumoase:)) se iau de lume pe net ca irl nu le duce capu :d

btw: ti-am pasat o leapsa scolareasca pe blog :*

Ema, Brasov spunea...

Nu cred ca e blogul unei curve. E fictiune porno care atrage vizitatori. Motivul? Nu ma intereseaza. E problema ei sau... a lui.
:)

Let's make a diva spunea...

imi place sinceritatea ta:))

Deea spunea...

Doamne nu-mi vine sa cred!!!Blog de curva?? In ce lume traim...sa se laude ca se vinde ca la taraba,isi negociaza tariful,oare face si discount-uri pt barbatii dotati?:)) ...ingrozitor!!!!

Cristina Cioba spunea...

@g.w-mda:))

Cristina Cioba spunea...

@katherine_sades: cata dreptate ai!si da, degeaba iti imparti sufletul doar cu el, daca corpul e...ultra-impartit!

Cristina Cioba spunea...

@chocolate-of mama, tu esti..in urma, rau!!!:))

Cristina Cioba spunea...

@pumpkin pie-da, cred ca ceva frustrari sunt ascunse de-ti faci un asemenea blog...

Cristina Cioba spunea...

@chibit-perfect de-acord! insa...nu sunt reale, oricum!

Cristina Cioba spunea...

@ideegeniale-alta fabulista ordinara:)

Cristina Cioba spunea...

@omnizeita-in primul rand, bine ai venit la mine pe blog!

in al doilea rand, ma distrez si eu, ce sa fac?:))

Cristina Cioba spunea...

@felicia-astea se lauda cu EXTREEEEM de mult sex:))

Cristina Cioba spunea...

@mary-bine ai venit!nu, nu are, e prea cool!:))

Cristina Cioba spunea...

@iri-saru manaa!!:*

Cristina Cioba spunea...

@ema-exact!da nu inteleg, de ce avem nevoie de atataaaa fictiune?

Cristina Cioba spunea...

@lets make a diva-bine ai venit si multumesc din suflet!sper sa revii!

Cristina Cioba spunea...

@deea-bine ai venit la mine pe blog!!:*

sper sa revii!

sigur, ofera si promotii:)) 3 la 10 mii:))!

Descude spunea...

sunteti rele toate,e strict problema ei ce face cu corpul ei,nu va obliga nimeni sa ii cititi blogul,apasati x si mergeti mai departe!are si ea un suflet si voi aruncati cu noroi!

Lillee spunea...

@descude: tu traiesti pe alta planeta? Tu chiar crezi ca aia e tarfa? O tarfa are timp de stat pe blog, de scris? Aia scrie cate 3-4 articole pe zi si raspunde in permanenta la comentarii. Fii un pic realista si tu. Si nu e vorba de ce face cu corpul ei, pentru ca nu face nimic, ea doar MINTE. Acolo e simpla literatura facuta prost din punct de vedere gramatical.

@Miss S: mor cand vad astfel de oameni. Am zis ca-mi fac si eu blog de criminala in serie, pai ce mama lu' necuratu'. Imi fac. Si sa vezi atunci de-alde "descude" cu replici de genul: vaai, dar nu mai suferi atat, lasa, totul va fi bine, oamenii ucisi te vor intelege si nu te vor blestema, vor sti cat suferi... meriti o viata fericita!
:)) Miss S, in ce lume traim...

Cristina Cioba spunea...

@descude-mda, suntem rele toate, suntem niste scarbe si tu esti una de se baga-n seama si apara o curva prefacuta!

Cristina Cioba spunea...

@lillee-hai sa ne facem impreuna un blog d-asta...si sa ne laudam cum hackuim noi lumea...si o sa se numeasca trandafira si garofita serial killers.ce zici?:)) sau suflete de asassine...:)

SoSheSays spunea...

Ba eu cred ca totusi poate fi...o curva. :))) Desi chiar nu vad de ce s-ar lauda cu asta. Ca ar putea fi interesant pentru unii insa nu ma mira. Cu cativa ani in urma era foarte la moda printre cei care citesc non literatura desigur cartea Belle de Jour...dupa care a aparut si Belle de Nuit. Mai exista si un serial parca f vizionat pe acceasi tema. Deci probabil ca pentru unii e cool sa fii tarfa. Hello, nu trebuie decat sa ne uitam la televizor la vreo emisiune de divertisment sa vedem ca de fapt nu e numai cool dar e chiar recomandat pentru sex appealul tau sa faci pe curva cel putin sa fii proasta (faptul ca nu stii gramtica bine este chiar un plus!) si vulgara, etc. Chiar am scris prea mult si nu are rost.
Daca nu este, atunci vorba Emei se prea poate sa fie chiar un barbat! :)))

Sophie spunea...

Sa stii ca n-ai inteles nimic, dar chiar nimic din ce scrie fata si eu chiar o apreciez pentru talentul ei si pentru sinceritatea ei, prea putini ca ea. Se simte ca e sincera si stie ce vorbeste. Lasa-ma te rog sa-ti explic despre ce vorbeste blogul ei, atat cat am apucat sa citesc, ea se considera o "curva" nu pentru ca asta e job-ul ei ci din cauza unei iubiri pierdute...eu zic sa te mai gandesti un pic si sa reflectezi si poate chiar sa citesti, cred ca o sa ajunga sa-ti placa...si nu judeca, oricine poate fi in situatia ei, oricine. Pacat Cristina ca nu gandesti mai mult inainte sa judeci...dar cu timpul o sa intelegi mai bine ce vreau eu sa zic.

Cristina Cioba spunea...

@not beautiful enough-BRAVO, CA BINE ZICI!!

Cristina Cioba spunea...

@not beautiful enough-BRAVO, CA BINE ZICI!!

Cristina Cioba spunea...

@sophie-sigur, iti inteleg perfect punctul de vedere si comentariul care este pertinent!insa...eu va consider naivi(pertiennt, zic eu) ca puteti crede balariile alea. e o pustoaica grasa de 12 ani, frustrata care scrie aberatii. parerea mea. am dreptul la una:) adu-ti aminte ca m-ai judecat si tu...fara sa ma cunosti, din spusele altora. asa ca..suntem in aceasi oala!

Sophie spunea...

sa stii ca nu chiar, nu as fi comentat nimic daca nu vedeam cu ochii mei posturi ciordite de stii tu unde, asa ca hai sa dam cezarului ce e a cezarului. dar hai sa nu dezvoltam subiectul asta, nu?