vineri, 12 august 2011

We really could have it all????

Suntem asa de rasfatati de optiuni, ca nu suntem in stare sa facem una. Problema cu alegerile AZI e faptul ca sunt foarte usor de facut si usor de indeplinit.

 Absolut tot ce-ti doresti iti poate fi adus la usa in mai putin de o ora! Pizza, mancare, haine, aparate foto, electrocasnice, tot ce vrei. Ba chiar vazusem un site (ce-i drept, din UK) de pe care poti sa-ti inchiriezi un prieten care sa te insoteasca unde naiba vrei tu sa fii vazuta cu el, ca sa nu zica matusa Tamara ca iar esti singura la 29 de ani.

 Poate de-asta, azi cand totul e asa de usor, ne blocam la deciziile importante.Poate de-asta nu mai vedem ce-avem langa noi, poate de-asta realizam doar cand pierdem.

Poate de-asta...

 Poate ca iar habar n-am de ce m-am apucat sa scriu, cert e ca blogul asta nu mai e ce-a fost si am senzatia ca m-am ..(ah pauza, e a 5a oara azi cand ma uit la ora fixa la ceas, ce naiba?) m-am tampit. M-a parasit ironia. Si mi-e frica sa mai scriu. Mi-e frica ca daca scriu trebuie ulterior sa-mi infrunt demonii.

 Sunt bine. Si mi-e frica de starea asta de bine... ca n-o mai inteleg. Sau m-am prefacut atat de bine incat si eu am ajuns sa cred? E ca si cum uiti gazul deschis si apoi verifici daca l-ai lasat...cu bricheta! Blogul asta nu mai e citit de mult, hohoho. Pentru ca m-a parasit ironia. Pentru ca am doar indoieli. Asa ca scriu pentru mine. Daca-mi face bine?Habar n-am, vedem daca maine dimineata iar sunt la 7 in picioare cu tigara-n mana si cu parul strans in varful capului.

Am probleme cu concentrarea si cu stiutul ce vreau. Ca-n niste desene cretine in care era una de zicea doar 2 expresii: "Aici miroase"si "Nu-mi pasa". I m gonna stick to "Nu-mi pasa". De fapt nu ca nu pot sa ma concentrez. N-am chef. Am inceput sa sufar de delasare, de lasa ca fac io mai incolo..Si gata.

 De azi nu mai exista "ce-o sa fie maine"...Exista "ce e azi, acum":) Si-asa viata mea-i un haos. Habar nu mai am ce-i aia sa mananci la ore regulate, sa dormi la ore regulate (sau macar sa dormi). Si daca tu nu stii ce vrei, acum nu mai stiu si eu. Pleaca, te rog.

16 comentarii:

Nikky spunea...

official you hit rock bottm, dar este o veste buna. de aici doar in sus poti merge si trebuie sa o iei de la inceput. poate ca ar trebui sa schimbi ceva in rutina ta zilnica. un hobby nou sau...asta depinde doar de tine. your destiny is in your hands. :-)

Madalina spunea...

Cristina,iti citesc posturile de foarte mult timp si iti spun plina de sinceritate ca niciodata nu m-ai dezamagit. Iti doresc sa ai parte de multa fericire,pentru ca daca esti fericita,celelalte lucruri nu mai conteaza asa mult.Esti o persoana frumoasa,din toate punctele de vedere.
pentru sfarsit,un mare hug de la mine
>:D<

iri spunea...

yes we can, ca sa citam un clasic in viata. poti sa le ai pe toate: facultate/cariera, prieteni, significant other, pizza noaptea si cafea de la orice firma. important e ce asteapta fiecare de la acel "all". stii cum zic toti ca mama trebuie sa aspiri ultra sus. e partial adevarat, ca e bestial sa ai scopuri, dar cand faptul ca nu le realizezi te baga in frustrari si depresii, eu zic mai bine lipsa.

asa ca, daca "all"=chestii decente si normale, nu cai verzi pe pereti, yes, we can have it all :)

Unknown spunea...

oo ba da, blogul asta e citit si-mi place ce citesc. sincer, ma regasesc in ce scrii.

Cristina Cioba spunea...

@nikky-thank you darling!:)

Cristina Cioba spunea...

@madalina-mersi din suflet...:) am ramas uimita!

Cristina Cioba spunea...

@iri-yeap!:D ai dreptate!

Cristina Cioba spunea...

@karmen-mersi din tot sufletul!esti o scumpa!

Anonim spunea...

cris a mea..eu tzi-am zis ca plangi dupa un fraier...si chiar nu e ok sa te vad asa :) discutam noi diseara:-w:)))

J(you know who)

Anonim spunea...

ah si btw...diseara am zis ca se lasa cu betzie, right?:))

tot al tau:))

Cristina Cioba spunea...
Acest comentariu a fost eliminat de autor.
Anonim spunea...

aaah, da..si knd vezi commentul suna-ma, k am o veste..cel putin zis bomba:)) sau intra p mess k vad k nu esti on za line:P:>

Cristina Cioba spunea...

@nikkky-yeeeep loveee!:D

Cristina Cioba spunea...

@madalina-m-ai lasat fara cuvinte!mersi din suflet!

Cristina Cioba spunea...

@anonim-pfoai, esti groaznic!!:)))ma bagi in pamant cu brio:)) hai te iubeste mama:*

Ela spunea...

Comentariile de dinaintea acestuia dovedesc exact contrariul:blog-ul tau este citit,ba mai mult pune oamenii pe ganduri.Nu te descuraja,nu sta prea mult acolo unde esti...Sunt atatea sfaturi pe care poate ca as putea sa ti le dau dar ma abtin pentru ca nu stiu situatia ta asa ca nu vreau sa vorbesc pe alaturi insa un lucru vreau sa te intreb:iti place viata?Iar de aici tragi singura concluziile in functie de raspuns...
Te pup si iti las o invitatie la o vorba pe mess:ela_s_thoughts@yahoo.com