marți, 25 octombrie 2011

Cum arata iubirea?

Tu de unde stii ca esti iubit?


In fiecare zi ajung la concluzia ca ne trebuie atat de putin sa fim fericiti. Un cuvant, un sms, o vorba buna, o cafea calda dimineata la pat, doua sandwich-uri facute sa nu stai nemancat/a toata ziua la scoala/munca pentru ca tu nu ai timp, un desen stangaci, un post it lipit pe oglinda, un mesaj offline,

Sau avem nevoie de gesturi marete? Sa se urce in avion si sa vina la noi, sa ne duca la Paris, sa ne cumpere inele, farduri, bijuterii, haine, masini, case?

 Deci cum stim ca suntem iubiti? Sau doar presupunem, interpretam gesturi, consideram ca asa e, luam lucrurile ca atare, deci prin urmare nu asteptam nicio dovada a actului in sine?

8 comentarii:

kobra.alex spunea...

nu exista iubire . asta e parerea mea!!

Unknown spunea...

Un sms care nu mai vine, un offline pe care nu-l scrie. Ce zic eu, oamenii nu mai au vreme nici de lucrurile astea. Cum sa se mai urce si-n avion sa vina la noi?

Federova spunea...

La inceput ne multumim cu nimic, apoi tinem cont de orice gest mic dupa care vrem din ce in ce mai mult...eu vreau la Paris :))

Camelia Bucur spunea...

gesturile măreţe-s teatrale.
multe mici, care chiar să conteze.

INTJ spunea...

chiar poti sti? eu nu cred ca poti sti 100% sigur ... poti banui si atat. in rest: simti sau nu simti iubirea celuilalt. da' daca te apuci sa contabilizezi ... imho mai bine renunti si nu mai pierzi timpul degeaba.

Anonim spunea...

hmm..eu o simt cand il privesc cum ma priveste...si cum ma cauta noaptea prin pat..si cum vine el in fiecare seara cu cate ceva dulce ca stie ca imi place sa rontai ceva bun..o simt atunci cand in orice discutie exista noi...\tina

Felicia spunea...

nu poti sa stii, doar sa crezi ca cel de langa tine te iubeste...sincer, nu stiu ce sa spun

scherbatsky spunea...

chiar cred ca conteaza (4 c uri :)) ) lucrurile astea mici...era o chestie: fericirea consta in lucrurile marunte :> ei, nu ca m as supara acum daca s ar urca in avion si ar veni aici :-"