marți, 11 octombrie 2011

Subsemnata, io,

...Miss Sanshain,

 Vreau sa repet INSISTENT pana se va lua in calcul de catre un organ capabil sa faca asta, DEMISIONEZ din functia de om, cica, matur.

 Refuz sa mai indeplinesc vreo sarcina a acestui job, si le voi si mentiona, ca sa n-avem probleme dupa, da? Deci, doua puncte NU MAI GATESC, NU MAI SPAL RUFE, NU MAI SPAL VASE, NU MAI STERG PRAFUL, NU MAI DAU CU ASPIRATORUL, NU MAI ARANJEZ LUCRURI/IMPACHETEZ HAINE, NU MAI MERG LA CUMPARAT MANCARE, NU MAI DUC GUNOIUL, NU MAI RASPUND LA "Ce vrei sa faci cand vei fi mare?"Acu sunt mare si vreau sa fiu copil.

 Deocamdata atit, dar daca imi mai amintesc imi rezerv dreptul de a modifica aceasta lista dupa bunul meu plac, cand, cum si daca am EU chef.

 Lucrurile pe care accept sa le fac: Sa stau in pat, sa ma joc cu ursuletii, sa fiu servita la pat, sa desenez, sa alerg, sa joc fotbal, sa joc biliard, sa dansez, sa ies in cluburi, sa mananc lapte cu cereale, sa citesc reviste, sa ascult muzica, sa merg la shopping (NO FOOD) si alte activitati asemenea. De asemeni, imi rezerv dreptul de a modifica si aceasta lista, of course, tot dupa bunu meu plac.

Bineinteles, refuz sa ascult barfe, refuz sa ma trezesc dimineata, refuz si mai tare sa ma plictisesc la cursuri si sa am eseuri de 2500 de cuvinte.

 STOP, pana acilea. Fiti voi ocupati, stresati, casatoriti, sau cum mai vreti voi.

 Va rog INSISTENT sa-mi aprobati cererea. Multumesc anticipat,

 Miss Sanshain.

6 comentarii:

Nikky spunea...

Din pacate cererea a fost repinsa. va rugam sa acceptati responsibilitatile ca atare deoarece in caz contrar vor exista consecinte grave...

Mihaela Pojogu spunea...

Vrem nu vrem jucam dupa regulile vietii.. eu iti urez un meci usor, foarte usor, asa cat mai pe placul tau si persoane care sa le placa sa le faca in locul tau, ce zici ?

Zic bine ?

Anonim spunea...

Un om matur nu se deosebește de unul imatur neapărat prin aceste lucruri, ci mai mult prin modul de a gandi și de a lua decizii. Degeaba faci toate lucrurile menționate mai sus dacă nu știi să te comporți matur; tot imatură vei fi.

Cristina Cioba spunea...

@nikky-BA NU!

Cristina Cioba spunea...

@miha-corect!:D

Cristina Cioba spunea...

@anonim- de unde stii tu cat de matur ma comport eu sau nu?scrisoarea era in semn de gluma. of of...