miercuri, 25 aprilie 2012

Ce considera barbatii sexy?

Primul lucru care ne da prin cap cand auzim cuvantul “sexy”sunt formele voluptoase ale unei femei. Adica, in traducere libera: fund si sani. Asta la o analiza superficiala.

Ei bine, eu risc sa-mi pun o lume intreaga in cap si sa zic cu voce tare: GRESIM, FETELOR! Barbatii nu sunt interesati doar de sani, fund, coapse, aspect fizic. Sigur, ele conteaza, as fi absurda sa va servesc textul cu “Ce e pe interior conteaza”. Ca deh, nu te plimbi cu sufletul de mana pe strada. Deci prin urmare atitudinea va prima la o prima intalnire, dar va garantez ca modul de a gandi va da ultimatumul, cu toate ca aspectul fizic este cel care conduce spre urmatoarele discutii.

In primul rand sa lamurim ce NU inseamna a fi sexy. A fi sexy nu inseamna a fi vulgar, a-ti arata toate “formele”, a fi lasciva sau a te oferi pe tava. NU! De ce sa arati totul si sa pui pe tava cind barbatul isi doreste sa descopere?Marfa accesibila este privita de multi si cumparata de nimeni.

Ce este o femeie atunci o femeie sexy? O femeie sexy este o femeie cu atitudine. Sexy se refera la atitudine, nicidecum la aspect fizic! Ia spuneti, de cate ori ati vazut femei frumoase si inzestrate de natura singure si cate femei mai putin inzestrate de natura cu foarte multi barbati frumosi roind in jurul lor? Eu de multe ori.

Facand un sondaj de opinie printre prietenii mei baieti, mi-am confirmat banuielile. Un zambet frumos, ingrijit, alb este extraordinar de sexy! Muscatul buzei, facutul cu ochiul, buzele rosii (cu ochii insa neaccentuati-pentru ca-i sperie combinatia!), pantofii cu toc (atat timp cat si stii sa te folosesti de ei ca sa fii sexy, nu penibila), spontaneitatea si vitalitatea (cui ii plac tipele banale si in permanenta depresive sau plictisite?!).

Si acum ceva ce probabil le va uimi pe femeile care considera a fi sexy a te arata aproape dezbracata in club: INTELIGENTA! Carui barbat ii place sa aiba o femeie proasta langa el? Cultura generala, faptul ca esti capabila sa porti o discutie pe (aproape) orice subiect este sexy. Da, sustin sus si tare: INTELIGENTA ESTE SEXY! (Baieti, astept sa ma contraziceti!)

Si acum repetati dupa mine: SEXY inseamna atitudine. Si un citat pe care-mi doresc sa-l impartasesc cu voi: “Sexy is not a tanned blonde showing off her goodies”


4 comentarii:

Danube Daughter spunea...

Hell yeah, lady C ! Attitude is hot !

NG`s spunea...

Mda, doar partial. O femeie cu atitudine nu este sexy (cel putin este incompleta propozitia). Atitudine + imbracaminte + sociabilitate + inteligenta (cel putin sa stie sa zambeasca atunci cand este momentul :D) si un pic de disponibilitate va face aluatul. Componentele separat, nu.

Miss S spunea...

@danube-yep it is!

Miss S spunea...

@ng's-depindeP