duminică, 24 iunie 2012

A gentleman makes other women jealous of his girl

Atentie- acesta este un post programat, eu m-am lipsit de internet probabil pina pe 1 iulie.

Despre gelozie v-am mai povestit eu AICI mai in gluma si AICI mai in serios acum ceva vreme si mi s-a dat dreptate. Acum as vrea sa am o discutie cu voi pe tema titlului postarii: "A gentleman makes other women jealous of his girl"


Ca sa ne lamurim de la bun inceput: N-am de gind sa va insir texte de genul: "Toti sunt la fel", ca nu i-am incercat pe toti si nici nu prea am de gind. Nici nu va tin eu teoria omului gelos, ca probabil fie ati exprimentat-o voi pe propria-va piele (in postura de om gelos), fie ati avut o persoana in viata care v-a demonstrat ca practica bate orice teorie.

Eu vreau sa va vorbesc aici despre nesimtire, mai degraba decit despre gelozie. Care sunt limitele? Spuneam eu odata intr-un post mai vechi ca-n general oamenii au incredere in mine si atunci vin si ma intreaba una alta de genul "Tu cum ai face?", "Tu ce crezi?", etc. E si uite asa imi zicea mai acum cateva saptamani o domnita urmatoarea fraza (ho, nu va panicati, nu-mi citeste blogul'): "Iubitul meu ma tine de mina pe strada si se uita dupa altele". Na, pai, been there done that, iar iubitu'ala al tau e un porc nesimtit si badaran. Stai frate, ca nu zice nimeni sa nu te uiti, ca de-aia ai ochi, sa vezi cu ei. Da'cind printesa de ti-a luat ochii depaseste linia vizuala si tu intorci capu's-o mai zaresti o data...e vizibil si de prost gust.

Pe acelasi principiu, o alta prietena mi-a zis asa: "Niciodata nu imi spune ca sunt frumoasa, dar despre prietenele mele sau fetele de pe strada aud mereu complimente". Urat. Si iarasi de prost gust. Zic io.

Mai mereu aud texte si parca le-am si zis de citeva ori: "Tuturor femeilor li se acorda tandrete si gesturi romantice, iar mie nu". Iar el ce spune? "Da'io nu sunt romantic". Eu in prostia mea asa, am invatat 2 lucruri: 1. Este foarte usor sa mai ajungi la mici compromisuri pentru persoana iubita. 2. Atunci cind iubesti, te bucuri sa-l vezi pe celalalt fericit.

Si nu ma pot abtine sa-nchei c-un cliseu:"Are balta peste". Asa ca fugi fetito, cit te tin picioarele, ca de porci si nesimtiti n-ai nevoie. Dac-astepti dupa x, y si z sa te faca fericit ai sa stai trist pin'la Pastele calutilor gri. Fericirea ti-o mai faci si cu mina ta. Pam pam.

3 comentarii:

Joe spunea...

exactly,de ce sa-ti pierzi timpul cu unu' de are ochi pentru restul,numa' pentru tine nu?!Are balta peste,cum ziceai,si-s de ''rasa'' mai buna.

Baroana spunea...

Total de acord. Pam pam

NG's spunea...

Daca este aceeasi balta, sunt sanse sa puta la fel si ceilalti (sau poate este fatuca prea sensibila si, de fapt, nu ii place mirosul de balta si nu cel al pestilor). Romantism sau nu, daca ai prejudecati cu care pleci la plimbare, te vei enerva si daca se uita la un cui, pe jos, sau la o masina, sau chiar si la un fluture. Vezi tu, relativitatea unei realitati ...

P.S. Waiting ...