sâmbătă, 9 iunie 2012

It's ok, I got lost on the way..But I'm a supergirl and supergirls don't cry:)

Titlul se trage de la melodia lui Reamonn-supergirl care e miiiinunataaaaaaaa!


Inca 2 zile pina plec acasa la mine pentru 3 luni. Tic-tac-tic-tac. Ar trebui sa dau edit la postul cu "Un an"si sa mai adaug peripetii si aventuri, insa nu o voi face, ar fi prea mult de scris si cred ca m-ar obosi si mai tare decit sunt deja.


Asa cum vazusem pe undeva(dac-as fi si retinut unde...Daca va regasiti trageti-ma de manecuta si mentionez!!!) atunci cind crezi ca nu te mai poate surprinde nimic, vine viata si-ti arata ca singurul lucru la care te pricepi este sa te inseli... Asa ca presupun ca in tot tumultul de emotii, stari si sentimente trebuie intotdeauna sa fii pregatit pentru orice, pentru ca atunci cind totul se scufunda sa te tina ancorat ceea ce crezi, ceea ce stii si ceea ce simti! Niciodata un om cu principii morale nu are cum sa fie daramat. Sunt si am fost intotdeauna genul de om pe care dac-ai veni sa il impungi cu un ac ar curge nu sange, ci mila si respect. Prietenii pot confirma. Mila, compasiunea, intelegerea sunt sentimente care ma incearca des si de multe ori nu pentru oamenii potriviti. Ma las adeseori "luata de valul intelegerii"si ma auto-cobor pe locul 2, loc pe care ar trebui sa fie ALTII si nu EU pentru propria-mi fiinta. Mi se intampla adeseori de asemeni chiar sa ma simt vinovata tot eu pentru greselile altora (pentru ca le-as fi putut EVITA) si asta e nu nesanatos, ci FOARTE.


D-apai na, stai si te gandesti ca si fumatu-i nesanatos si bautura si dusu'la curve si DORUL.Asa ca hai sa nu ne luam cu d-astea "sanatoase", ca nu ne pricepem la ele oricum. Si acum ce? Daca ne-a dezamagit un om, doi, cinci, saptesprezece nu mai avem incredere in nimeni? Nu mai iubim, nu mai zambim? Ba da, o facem. Poaaaate cu putina precautie dar o facem. Pentru ca INTOTDEAUNA, oricit de greu ar fi, n-ai niciun drept sa zici "Nu mai pot". Ca poti, ohohoho si inca cum! Si stelele se aliniaza. Si apoi iarasi se rasfira...si tot asa. Dar mereu va fi BINE. 


Eu sunt bine. Ma duc acasa la mine si lucrurile s-au aranjat in cel mai bun mod cu putinta. "Coincidentele" placute rasar la totttt pasul..sau o fi..soarta? Am avut tupeu sa zic o data zilele astea "O sa mor", da'-mi revenii repede si-am zis tot in fata oglinzii: "Ei o sa mor pe dracu."


Ete las', c-asa-i in tinerete..mai gresim, mai luam teapa. O data, de doua ori de sapte mii de ori pana imbatranim si vine mintea la cap. Daca mai vine.

4 comentarii:

Sunshine spunea...

Sigur ca ne vine, pentru fiecare in alt mod si in rare cazuri deloc. Supergirl alina mereu acea tristete care ne cuprinde.
Drum bun sa ai!

Felics spunea...

Trei luni de vacanta?! Super ! Ce ai de gand sa faci in astea 3 luni?

Cristina Cioba spunea...

@sunshine- asa sa fie, frumoaso! iti multumesc!

Cristina Cioba spunea...

@felics-pai sunt studenta, deci e vacanta de vara:) am de gand sa ma bucur de Romania, de vacanta si de cei dragi!:)

te pup si bine ai venit, sper sa revii:)