miercuri, 15 august 2012

Astazi o aventuriera, intotdeauna o aventuriera...?

Astazi va aduc un suflu nou, de la iubita mea Sunshine, pe care o gasiti AICI. Colaborarea noastra incepe acum si imi doresc din suflet sa tina...o mie de anisori! Va las cu postul savuros pregatit de ea despre...aventuriere. Pe blogul acesteia veti gasi un post de-al meu despre violenta domestica. Enjoy!

"Azi o aventurieră, mâine casnică

Naivitatea bărbaților și femeilor mi-a atras atenția încă demult. Dar nu e naivitatea tinereții ci este o naivitate a persoanelor mature. Deseori mă contrazic pe această temă însă pot să vă spun fermă că dintr-o aventurieră nu va deveni casnică de pe o zi pe alta.

Descrierea aventurierei:
- Tabieturi bine definite necesită timp pentru înlocuirea lor. Dacă până acuma aceste tabieturi îi ocupau toată dupămasa și weekendul acum astea se schimbă pe treburile casnice și achizițiile aferente. La care ele renunță greu.
- Aventurile variate din fiecare zi nu se pot opri printr-un simplu buton de stop și ea va încerca mereu să găsească momentul oportun pentru a le face din nou
- Aventurierele greu se complac într-o relație în care jobul și treburile casnice îi ocupă 90% din timp
- De azi pe mâine n-au cum să învețe tainele bucătăriei
- Șosetele și chiloții vor reprezenta mai mult decât o joacă în dormitor și asta le va degusta
- Aventurierele se respectă pe sine, așa încât respectul pentru altcineva le va trage în jos ego-ul
- Cele care se regăsesc în personaje de timp party girl, nu se vor trezi niciodată dimineața pentru a face micul dejun bărbatului
- Nu vor renunța niciodată la shoppingul hainelor și fardurilor inutile și multe în favoarea unui aspirator nou

Ideologiile bărbaților naivi:
- Au impresia că femeia frumoasă cu Cosmopolitanul din club pe mâine devine femeie de prezentat mamei
- Au impresia că femeile care mănâncă mereu pe unde apucă, se vor pune în fața cratiței de dragul lor
- Au impresia că din salata minunată pe care o spală (gătesc), mâine vor face un lasagna cu ragu
- Au impresia că de mâine scapă de hainele murdare și de cămășile care stau necălcate cu zilele
- Au impresia că femeia va sta mereu acasă dorind doar compania lui când cu ceva timp în urmă săptămânal se întâlnea cu diferite persoane

Poate pentru început se străduiesc și îți dau impresia că încearcă și fac totul, însă lucrurile se schimbă și ajung să se plictisească repede. Iar problemele ce țin de viața precedentă revin mereu ca niște reproșuri, deoarece tot ceea ce ea nu poate face va fi din cauza actualului.

E cazul să vă depășiți naivitatea și dacă o luați încet, mult mai încet și cu răbdare poate, poate va deveni și ea casnica pe care v-o doriți. De pe o zi pe alta e imposibil. Voi ce părere aveți?"

4 comentarii:

Sunshine spunea...

Sper si eu sa tina 1000 de ani.:*

iri spunea...

ahahaha :)))) greu cu barbatii astia naivi:)) dar noua ne convine...nu?

coco spunea...

:)
bine te-am gasit..din nou !!!

Anonim spunea...

Eu vad altfel situatia:
Femeile, asa cum sunt ele, aventuriere, au "capacitatea" fabuloasa de a se adapta la situatii. Si ele, femeile, pentru un barbat pe care il iubesc cu adevarat (nu vorbesc de ceva sperficial), au tendinta de a lasa f mult de la sine si a se schimba fabulos. Transformarea poate fi aproape impresionanta. Ba chiar, pentru un barbat nepotrivit.

Iar in privinta barbatilor. Nu ii vad atat de naivi. Un barbat, nu isi va alege o fata de club, frumoasa, dar careia ii lipseste o anume seriozitate. O poate alege, dar sa fie aventurieri impreuna, nu sa o ia cu adevarat in serios.

Femeile sunt de 2 categorii: aventuriere si cele "de cale lunga"

Stiu, cele doua argumente par in contradictoriu. Dar nimeni nu alege alb sau negru. Toti aleg din comoditate, calea mai "gri".