miercuri, 10 octombrie 2012

Tufaru strikes again

Despre Ioana Tufaru asta v-am mai scris eu o data AICI. O stiu de amar de ani, de cand tot cerseste pe la TV, de cand tot cere bani. Emisiunea Happy hour a ajutat-o cat s-a putut de mult, oferindu-i bani de operatie, bani de dentist (pentru ca stimata mademoiselle nu s-a spalat pe dintisorii-i frumosi 16 ani de zile)Problema insa nu s-a solutionat cum ar fi fost firesc: Sa slabeasca dracului, sa-si gaseasca un job, sa-si aranjeze casa aia, sa nu mai manance aiurea-n tramvai...si sa nu mai apara la tv! Ce-a facut ea? S-a certat cu Maruta, s-a dus pe la alte posturi TV si l-a injurat pe Maruta, lipsea de la sala, manca la MC Donald's (pai oare cum si-o fi imaginat ea ca n-o sa fie urmarita?)

Pentru cei care nu stiau, mama ei este stimata Anda Calugareanu, care este un nume ENORM in Romania, lucru care a impins chiar si nume mari precum Stela Popescu sa o ajute cu diverse sume de bani. Bani care se duceau...nu stiu unde se duceau, probabil pe apa Sambetei. S-a demonstrat cu hartii clare ca femeia asta a primit peste 2 miliarde pana acum.

Ar fi trebuit cu cele 2 miliarde sa-si schimbe viata din DEPLORANT in WOW, nu? Eh pe dracu. Mai nou pisilica e acuzata de prostitutie (Baaaah, daca poate e de bine, intrebarea mea e totusi alta: Cine naiba-s barbatii aia care apeleaza la astfel de servicii? ) si mai nou domnisoara se imbraca "sexy"(cu celulita la pachet!) si spala...parbrize! Hoppaaa!!

Nu-mi sta-n caracter sa urmaresc tabloidele, e primul caz care mi-a captat atentia, initial sa ma distrez (da, mi se pare amuzant, spuneti ca n-am suflet!) dar acum ma intriga si continui sa ma uit la fiecare video care apare cu ea. Posibil s-o fi luat-o eu razna, dar mi-e sila.

Mi-e sila ca s-au dus aia sa-i filmeze casa plina de gandaci, lenjeria murdara pe jos, cada murdara si ea statea mandra la TV si zambea. Pai ma femeie, cat de greu poate sa fii sa iei dracu o matura si sa o folosesti?

Mi-e sila ca sunt oameni bolnavi, saraci, dar CURATI in Romania care merita tot sprijinul si ajutorul nostru. Si voi ce faceti???? Ii dati la madame Tufaru, sa-si hraneasca celulita cu niste MC Donald's. Mi-e sila.

N-oi fi avand eu suflet, dar mi-e sila. Pacat. 


5 comentarii:

Sunshine spunea...

Ai mare dreptate. Eu n-am stiut de caz, dar acum stiu. Dar oamenii care sposorizau toata treaba sunt cei mai prosti. Nu-i prost cine cere e prost cine da.

Izabella Stefania spunea...

E un subiect groaznic de murdar iar ce e cel mai trist, ea se simte bine asa!!!!! Eu nu-mi mai gasesc cuvintele pentru aceasta situatie Tufar - media.

Felicia spunea...

2 miliarde de lei???Mi-e cam greu sa cred asta. Dar daca este adevarat. Ce dracu a facut cu banii? Pentru ca daca eu as avea banii astia i-as cheltui pe haine, machiaje, obiecte casnice etc. . Sa nu-mi spui ca i-a consumat la McDonalds?

Anonim spunea...

eu nu am urmarit (si nici nu intentionez pe viitor) "scandalul" (folosesc ghilimele pt. ca in final nu stiu daca e scandal sau ba), dar am mai ochit articole pe net si am inteles ca in cazul ei e nevoie de terapie si tratament, asa ca prea multe (si bune) nu poti astepta de la un om bolnav (daca intr-adevar e).. in plus, acuzatiile aduse emisiunilor si moderatorilor care o "exploateaza" intr-un fel sau altul sunt absolut de prisos, atata timp cat oamenii nu schimba canalul tv si deci contribuie de zor si cu spor la marirea audientei unui program de 2 lei..

Oana spunea...

Mie mi-e sila si sa ma uit la emiusiunile de gen. Maruta mi se pare ca se prostitueaza...