marți, 1 martie 2011

Primăvara doar în suflet&Random rants

  • Am ajuns la concluzia, tristă de altfel, că nu mai am chef să scriu. Adică am chef, dar nu am timp, idei și am un amalgam de idei, dorințe și oameni care vreau să plece, vreau să stea, vreau să vină, vreau să renunțe dar vreau să nu. Și tot nu-i ca mine. Nu e nicicum.
  • Acum da. Acu am înțeles că trebuie să-mi iau jucăriile și să plec acasă. Să mă duc unde cineva chiar vrea să se joace cu mine. Nu am timp să rămân unde nu trebuie, să înțeleg ce trebuia să înțeleg de mult, să ascult explicații care nu-și au rostul și locul nicăieri. Eu nu mai am nimic de oferit pentru anumiți oameni.
  • Calendaristic a venit primăvara, cu practica stăm prooost, de tot. Nu mă impresionează mărțișoarele aruncate de la oameni cu care în rest nu schimbi o vorbă. Și decât să fie date așa, prefer deloc. M-au impresionat însă cele de la oamenii apropiați, mai ales cele la care nu mă așteptam. Mhm, uimitor, mai pot fi surprinsă. Chiar mă mir, că nu mă mai surprinde nimic zilele astea, deci da, am reușit să fiu surprinsă. 
  • Fizic e prost, psihic e prost, obosită sunt, și mă gândeam acum 5 minute că așa aș dormi câteva zile, aș sta SINGURĂ cuc vreo 3 zile numai cu mine și gândurile mele, să mă limpezesc. Și tot acum 5 minute m-am gândit că e imposibil... Alți oameni ar da orice să nu mai fie singuri și eu nu știu cum să fac să rămân un picuț singură să-mi adun creierii. 
  • Mi s-a făcut așa un fel de...silă față de ipocriți, care-și văd doar interesele proprii și altceva de făcut nu au decât să..se laude, se laude și iar să se laude. Bine, era de înțeles că alții nu sunt buni pe lângă ei. Așa că hai vă rog, să nu-i deranjăm pe dragii noștri lăudăroși.
  • Mi-am schimbat părerea despre mulți oameni din jur. Nu știu, o fi necheful meu de ipocrizii și zâmbete false, ori chiar sunt călcată pe nervi rău de tot. 
  • Mă schimb tot mai mult și devin din ce în ce mai irascibilă zilele astea (cel puțin pentru moment-e de înțeles, zic eu)și nu mai accept absolut niciun comentariu care să mă deranjeze în vreun fel.
  • În altă ordine de idei, hai să mă bucur de primăvară atât cât se poate și zâmbesc nițel mai mult!

Și vouă o primăvară frumoasă, caldă, liniștită, și alături de oamenii dragi, pe care să-i prețuiți și să fiți la fel de prețuiți la rândul vostru! 
Și un mărțișor...virtual, bineînțeles! 


Și câteva poze care le-am găsit prin calculator, toate preluate de pe tumblr.com
Famous Chuck&Blair și o replică genială

Cu asta cred că toate suntem de acord...Am I right?

Un pic despre a-ți păsa/a nu-ți păsa

(Știi ce?Da, m-am schimbat.Nu mai sunt așa de drăguță cum obișnuiam să fiu, pentru că nu vreau să fiu folosită sau călcată în picioare, nu am încredere în nimeni și nu le spun secretele mele, pentru că în spatele fiecărui zâmbet fals e o curvă care te poate înjunghia.Mă depărtez de oameni pentru că în final ei vor pleca. M-am schimbat pentru că am realizat că sunt singura persoană pe care mă pot baza.)

Mi s-a părut bestială accesorizarea florilor cu rochițele galbene. Warm&cute

Și ca de final, un plic tare drăguț, nu m-am putut abține, as usual.

6 comentarii:

fashion doctor spunea...

puisor , chiar foarte frumos ai scris.mi-a placut citatul,pozele,cum ai gandit.iti urez si tie o primavara superba!

Marius spunea...

La multi ani ! De 1 Martie !!

Cristina Cioba spunea...

@modniza-multumesc din suflet!! pupici dulci..primavaratici!

Cristina Cioba spunea...

@marius-multumesc din suflet!

Liuba. spunea...

interesant textul cu "Un pic despre a-ți păsa/a nu-ți păsa" mai stii din ce carte e?
m-ai facut curioasa:D

Cristina Cioba spunea...

@liuba-nu stiu sincer, e de pe tumblr.com poza..imi pare rau!