miercuri, 11 mai 2011

Hello stranger

Una din cele mai mișto senzații? Când te întâlnești cu un străin, în aglomerație, îți face cu ochiul și zâmbește. Singurul lucru pe care-l ai e zâmbetul.

Și te tot gândești la el, dar habar n-ai cine e. Hihi. Știe careva cum e? Breathtaking.

Hello stranger. You had me at hello.

8 comentarii:

yoana spunea...

:)) yeap..e cel mai sexy feeling..habar n-ai cine e, stii sigur ca nu prea sunt sanse sa il vezi a doua oara, dar nici nu mai conteaza..te-a remarcat din multime si asta iti gadila orgoliul de femeie..:D

Unknown spunea...

Acum, depinde, e cu du-te vino treaba :)) Daca strainul e tall dark stranger, dar... placerea e acolo si nu te lasa pana nu te mistuie de curiozitate. Dar... daca nu e?:))

Cristina Cioba spunea...

@yoana-yeeeeees:D

Cristina Cioba spunea...

@iulia m- true, true:)) am patit-o si p-asta...:))

bine venisi la mine pe blog!:)

INTJ spunea...

din cealalta tabara, a barbatilor, e la fel (lipsind eventual "iti face cu ochiul") ... adica tot "Breathtaking". da' ce nu inteleg eu acuma, e de ce va suparati (majoritatea dintre) voi cand ne uitam (pe strada) dupa/la o tipa ... tinand cont ca stiti cum e aia cu "Breathtaking" si ca se pare ca nici voua nu va displace. :))

Cristina Cioba spunea...

@intj-mâncatz-așh:)) sufletu...când ești cu prietena e urât, ca să nu zic penibil și scârbos să întorci gâtleju după vreo fufă siliconată...nu crezi?seriously

INTJ spunea...

@Miss - da' cin' a zis ceva de silicoane sau alte cele? de unde atata nesiguranta-n voi (incat sa te simti, even remotely, amenintata de niste silicoane)? eu ma gandeam asa: meg pe strada sau conduc ... vad o tipa care mi se pare simpatica, normal ca ma uit la ea ... ca doar n-am sarit pe ea, nu i-am facut nimic si nici nu planuiesc s-o inlocuiesc pe "prezenta" ... i merely enjoy that "Breathtaking" moment. :D :))

Cristina Cioba spunea...

@intj-e una sa te uiti, si alta sa iti intorci capu cand aia nu mai e in raza vizuala:) e urat a gest in sine, nu a zis nimeni k inseamna k vrei s-o inlocuiesti pe prezenta....nu stiu daca ma intelegi:)