miercuri, 11 mai 2011

Trebuie întins și păru meu, că nu se îndreaptă singur.....

Povestea mea cu placa de întins părul a început undeva printr-a 9a... Îmi întinsesem eu odată părul pe nu știu la cine și îmi plăcea că-mi încadra părul frumos. Și așa început îndrăgosteala de placă. Ne-am găsit ne-am iubit, iar de atunci.....

...eu îmi întind pletele. Că altă treabă mai bună n-am de făcut  nu mă înțeleg cu părul meu creț deloc. Mă face să arăt ca o puștoaică dulce  ciufulită de 14 ani. (totuși la look-ul de howcute&sweetamI merge cu o fundă-n păr)

Până acum am experimentat eu fel și fel de plăci. Profesionale, Philips, etc. Whatsoever. Însă idee e că aș vrea să îmi cumpăr o placă de păr BUNĂ, eventual cu dublă protecție (și ce minuni mai au astea p-acolo), cu un maxim de temperatură de 230 grade și tot așa.

Ce îmi recomandați? Cu cât mai multe detalii despre ea vă rog. (Aș prefera parcă în zona Rowenta/Remington, însă dacă aveți și alte recomandări, nu contează)

Preț?Până-n 300 de ron (maxim 350)

31 de comentarii:

Mihaela spunea...

Clar Remington, e cea mai buna firma. Am avut o placa de intins parul de la Phillips si nu-si facea treaba deloc. Si eu n-am parul cret, ci foarte putin ondulat.
Ma gandeam si eu sa-mi cumpar una, insa m-am razgandit, imi voi cumpara o perie rotativa, tot de la Remington. Este potrivita pentru tipul meu de par, da si volum.

Cupcake Splendens spunea...

placa de la remington am si eu,are fibra de teflon ca sa nu se arda parul.asta e: http://www.onestop.ro/images/products/zoom/Placa-de-intins-parul-Remington-S2004_1.jpg o am de 5 ani,si singurul lucru care s a stricat(dupa 4 ani) la ea e cablul,s-a desprins si acum o tin cu banda de izolat.o recomand din toata inima,tem max e de 230 grade din cate tin minte.
mai am o placa de intins parul de la philips,care a costat mai mult decat cea remington,dar e cu mult sub nivelul ei.
so,recomand remington

Cupcake Splendens spunea...

am uitat sa precizez,si eu am parul foarte cret,si cu aceasta placa trebuia sa imi intind parul doar o data pe sapt si statea intins :)

yoana spunea...

eu am una remington..model s1005 si e perfecta..in 5 minute ai parul intins perfect..din pacate a mea sta pe noptiera neatinsa pt ca imi place parul un pic ondulat :)) chiar ma gandeam sa o vand ca e pacat sa zaca pe aici..

iri spunea...

nu mai bine vrei sa facem schimb de plete?:)) eu iti dau parul meu drept daca imi dai zulufii:x

Annie spunea...

si eu tot de la remington am: http://www.altex.ro/catalog/placa-de-indreptat-parul-remington-s9904-2-placi-230c-lcd-easy-lock-45w-negru__p1880
o am de 4 ani cred si functioneaza la fel de bine, nu arde parul etc. super buna :>

G.W. spunea...

eu nu-ti recomand nimica ca ma pricep la place,placi de par cum se pricepe Basescu la a conduce tara si eu chiar nu vreau sa mint si sa aduc parul tau intr-o stare jalnica :))
Da daca tot sunt aici, te salut :)

Felicia spunea...

De ce iti intinzi parul? Daca mama natura te-a facut creata, ramai creata. Eu chiar nu va inteleg. Daca o sa-ti cada parul si o sa chelesti, ce-o sa faci? Eu zic sa renunti la ea si ai sa vezi ce par frumos si sanatos o sa capeti.

Zuzele spunea...

Iubito, nu-ti lua placa! Distruge frumusete de par, indiferent de firma care o produse.. Te sfatuiesc sa cauti perie pentru coafat de la Rowenta sau un dispozitiv care arata ca un uscator de par, dar are dintisori care iti piaptana parul in timp ce il usuca si il si indreapta. Este muuuult mai putin daunatoare decat placa, iar efectul este acelasi!
Uite, cam ca asta este peria mea!

http://www.clubafaceri.ro/34115/rowenta-cv-9021%2c-aparat-de-indreptat-si-uscat-parul-row_uscp_035-518074.html

Cristina Cioba spunea...

@mihaela-merci pt sfat. intr-adevar, si eu tot philips am si e...vai si-amar:)) bine, nu zic nu, mi-am facut treaba cu ea, da hai pa, ca m-am saturat:))

ti pup!

Cristina Cioba spunea...

@cupcake-wow!pentru mine e un mare plus ca trebuie intins parul doar la spalare...pt ca ar fi ingrozitor sa-l indrept zilnic...l-as maltrata teribil..:P

Cristina Cioba spunea...

@yoana-am citit despre ea, si e bestiala. zici ca e noua?cat vrei pe ea?

Cristina Cioba spunea...

@annie-am intrat pe site-ul recomandat de tine si e super ok placa, insa scrie in colt ca nu se mai comercializeaza:( poate doar la altex, si o gasesc in alta parte...

Cristina Cioba spunea...

@g.w-awww, ce scump ești:)):* saluty back, din nou. promit ca următorul post să te intereseze și pe tine:P

Cristina Cioba spunea...

@felicia-e un mic artficiu să mă simt sexy (nu că nu aș fi și cu părul creț) însă, folosesc balsamuri profesionale care-și fac bine treaba și mă ajută enorm.plus că îl tund regulat. dacă ne gândim logic, extrem de multe femei (din ce-n ce mai multe de la lună la lună)apelează la tertipuri precum solar, unghii false, silicoane&alte operații estetice.

eu doar îmi îndrept părul. nu cred că e așa rău.:)

ti pup!

Cristina Cioba spunea...

@zuzi-hmmmm, m-ai pus pe gânduri...pare o idee bună..însă părul tău cum arată de fel???

Cristina Cioba spunea...

@zuzi-*completare: e creț, drept, ondulat?nici nici adică măturică (ca la meu)?hm?

yoana spunea...

70 lei..efolosita de vreo 10 ori sa spun intr-un an de cand o am..

Cristina Cioba spunea...

@yoana-o să iau în considerare, mulțumesc!:)

Ela spunea...

Ok,gata am revenit cu un raspuns.Call me stupid dar nu prea stiu exact despre ce este vorba dar daca te referi la a te adauga in blogroll I just did that.
Daca nu,atunci te rog nu te supara pe mine si explica-mi ce este de facut ca na...Asa e cu unii,mai greu pana se porneste motorasul :p
Scuza-mi "paralelismul"! :D

Cristina Cioba spunea...

@ela-nicio problemă iubita mea, da, la asta se referă link exchange-ul, la adăugarea în blogroll. te-am adăugat și eu la secțiunea fashion.

să ne citim cu drag!îmi ești datoare cu un pupic că te-am lămurit cu link exchange-ul:P de unde ești? că asta încă nu știu!:P

Ela spunea...

Saru`mana! :)
Sunt din Bucuresti.

Asa acum ca am terminat cu detaliile "tehnice",pot scrie ceva in legatura cu the actual post.
Eu am o placa de la Philips,care se numeste Salon Sraight Essential.Mi-a facut-o cadou iubitul meu si a costat 1.500.000 lei parca.
Sunt multumita de ea.Deocamdata sunt cam pe fuga dar revin cu detalii.

Cristina Cioba spunea...

@ela-super te astept!:D

Lillee spunea...

Remington. Asta folosesc eu. Am primit-o cadou de la sotul meu. O schimb cam la 3 ani, dar o folosesc aproape zilnic. Mi se pare cea mai eficienta, este singura care imi indreapta ciuful in cel mai scurt timp. :)

Cristina Cioba spunea...

@lillee-toti imi recomanda remington...hm:Pmerci!

ella spunea...

Eu am una faina, Imetec- Salon Expert, pe care am luat-o acum cativa ani din italia http://www.misterprice.it/shop/product.asp?idsos=IMPSC013 . Mie mi s-a parut ok, motiv pentru care nici nu am schimbat-o pana acum(si au trecut 3 ani). Neaparat sa folosesti protectie termica! Si, ma mai gandesc ca poate nu e rau daca incerci si ceva produse care sa te ajute sa ai parul intins mai multe zile!

Cristina Cioba spunea...

@ella-merci pt recomandare:) ti puuuup!:*

Anonim spunea...

cand intreba o fata pe tpu.ro despre indreptat(incretit) de par tu radeai de ea... ironia asta :))

Cristina Cioba spunea...

@anonim-aia intreaba cu ce sa-si increteasca parul. da ba, cand esti prost, si viata-i grea. nici macar nu esti in stare sa-ti asumi o identitate, cacat cu ochi;).

hai sictir. ti pup:*

Lauren spunea...

Eu folosesc Remington de 7 ani (oh God, cand a trecut timpul??) aceeasi placa.. Am acelasi par, nu-mi pica mai mult sau mai putin daca ma fac sau nu cu placa, il tund regulat si folosesc ser pentru varfuri deteriorate. Si arata bine in fiecare dimineata! :| Nu inteleg de ce atata inversunare pe placile astea.. Ca bine zici, altele isi pun unghii false, alea nu deterioreaza? :| Am incercat si eu peria rotativa, am parul ondulat spre drept, varfurile o iau razna (motiv ptr care il indrept), dar peria nu m-a ajutat prea mult :( Poate n-a stiut fata respectiva sa o foloseasca, atunci cand m-a facut, dar ei ii mergea, mie nu :| Bafta :*

Cristina Cioba spunea...

@lauren-da, asa este...daca-l tunzi regulat si-l protejezi si menajezi cat de cat e ok. silicoanele nu strica?! au fost fel si fel de proaste cu silicoane respinse de corp de s-au operat de n ori...

eu am un mic "artificiu"...placa de par..nu cred ca e chiar asa gresit:)