duminică, 12 iunie 2011

Dacă tot curge timpul, măcar să curgă în pahare

Mi-am permis să fur  împrumut de AICI  o imagine care mă va ajuta să make my point în postul ăsta.

We are a bunch of ungrateful idiots. Ne uităm în oglinzi doar ca să vedem cââât de frumoși suntem noi și ce bine ne stă freza proaspăt tunsă.

De plâns ne plângem cu fiecare ocazie, că vai cum îmi stă părul, vai am examene, mi-e dor de x, aș vrea să, am nevoie de x bani.

Adeseori când suntem triști ni se spune ”Alții nu au nici pe jumătate cât ai tu. Sunt bolnavi, le lipsește o mâna sau un picior, nu au casă”. Bineînțeles, în egoismul și pseudo-suferința pe care o trăim spunem ”Who cares, I suffer more”.

Normal, durerea noastră pare a fi cea mai mare... Ne pierdem repede speranța, iar când primim ceva de la viață, nu avem timp să apreciem pentru că ”Și restul lucrurilor? Alea nu le-am primit”. Suntem prea ocupați să vedem ce mai putem cere, decât ceea ce avem. În fond parcă nu e așa greu de înțeles că oamenii fericiți sunt cei care fac ce-i mai bun din ceea ce au, nu?

Bunch of ungrateful people, as I said...

9 comentarii:

Unknown spunea...

Mi-a placut postarea Si sunt complet de acord cu tine.. Am ajuns atat de preocupati de ceea ce ne dorim de la viata, incat de multe ori nu mai observam ca ceea ce ne face cu adevarat fericiti este chiar langa noi. Felicitari, Raza de Soare!

Andra Dan spunea...

oh... nu am cuvinte...asa este... trebuie sa fim recunoscatori...

INTJ spunea...

no acuma stii de ce, oricat de pesimist as fi din fire, nu pot sa uit de cealalta fata a monedei ... :)

Cristina Cioba spunea...

@alice-merci din suflet!

Cristina Cioba spunea...

@danube-merci...

Cristina Cioba spunea...

@intj-which one?

INTJ spunea...

@Miss - pai daca azi plang, e posibil ca maine sa rad ... daca acum sufar, in secunda urmatoare s-ar putea sa sar intr-un picior de bucurie ... si tot asa. poti privi viata ca un fisic de monede ... unele sunt cu capul spre tine, altele cu pajura ... si chiar daca la fiecare moneda poti vedea doar partea care-i orientata spre tine, celalata exista ... si poate urmatoarea moneda e orientata invers. :)

Cristina Cioba spunea...

@intj-...frumos spus...

Anonim spunea...

Nu poţi să fii în fiecare zi fericit sau mulţumit, dar cred că trebuie să fim împăcaţi cu noi înşine.