luni, 25 iulie 2011

Un fel de mai bine n-ar mai fi

De două zile tot dau ”Postare nouă”și mă uit la pagină. Hm, da, e drăguță, e albă, hai să n-o murdărim cu fonturi ieftine și prostii. Click sus, dreapta, ”X”și I am gone. Peste două-trei ore la fel. Și tot așa zilele astea.

Ce să zic?Mă distrez de mor. Zilele astea... ei pe naiba zilele astea. Am o perioadă proastă. Nu știu s-o delimitez în timp că nu-i văd niciunul dintre capete. Not funny at all, pe principiul ”Doamne-Doamne-mi dă, da și când
îmi iaa...”. Apoi m-am gândit un pic cum a fost anul ăsta. Să vedem: am luat Cambridge-ul cu brio. Am luat BAC-ul cu 9,11. Pe plan emoțional...praștie. Adică vorba vine, praștie. Că atunci când merge bine, merge bine, da și când e complicat...e complicat.

 N-am putut să nu mă întreb zilele astea cum aleg eu oamenii din viața mea. Pe ce criterii? Că se pare că tot dezamăgită sunt. Bineînțeles, că sunt EI , câțiva, și ne-am legat unii de alții de nu ne mai dezleagă nici o călătorie în Italia de 2 luni și nici plecarea mea la mama naibii, în Scoția, la 3200 de km unde nici soarele nu bate. Ăia or fi. Dar cum îi aleg eu p-ăia de care mă îndrăgostesc iremediabil în sensul de zâmbesccatâmpitade124343pezi?

 Mda. Nici măcar nu prea am nimic de zis, spre ironia mea. Și voi știți că eu pe blog nu vorbesc despre mine. Mi-e și jenă să zic prin ce situații sunt pusă lately și pe un blog anonim, darămite aici. Așa că...tac.

Și-așa, văd că lumea e busy s-o plângă pe Amy Winehouse ca și cum nu și-ar fi meritat soarta. They tried to make her go to rehab but she said ”no, no, no!”. Oricum, stați flex, n-a murit, face un featuring cu Mădălina Manole. 

 Mă apuc de scris (din nou)posturi ironice. Nici măcar de făcut mișto nu-mi arde.

12 comentarii:

G.W. spunea...

asta cu featuering-ul e de un umor negru care mi place :))

Hoinara spunea...

Felicitari pt bac.
Subscriu la ce a zis G.W:d

iri spunea...

nu ma, aia te gasesc pe tine :d cam cum e in harry potter cu bagheta :d tu n-ai nimic de zis :d

Cristina Cioba spunea...

@fatacareaduceploaia-mersssi!:*

Cristina Cioba spunea...

@g.w-thank you:P

Cristina Cioba spunea...

@iri-cred ca asta e problema!:))

Anonim spunea...

De fel ar trebui să ne atragă oamenii care ne seamănă. Cam pe criteriile astea ar trebui să ne alegem anturajul :)

Felicia spunea...

Am observat si eu ca la mare moda e s-o plangi pe fatuca aia din Marea Britanie care a murit. In general asa se manifesta populatia planetei. Cand moare o celebritate, lumea plange de parca s-ar termina aerul. Dar cand un om obisnuit moare e ceva normal.

Cristina Cioba spunea...

@creve-true:)

Cristina Cioba spunea...

@felicia-din pacate!

Anonim spunea...

imi place faza cu featuring cu Madalina Manole :)))

Cristina Cioba spunea...

@cypy-mersi:D