miercuri, 17 august 2011

The cold war between singles and comitted

Mi se pare mie sau e un fel de război după o anumită vârstă între persoanele singure și cele căsătorite?

Lăsați-mă să mă explic. Două cucoane la ...35 de ani, să zicem. Sau peste 35. Una căsătorită, muiere de casă, la cratiță, cu ochelarii cât fundul de borcan (la figurat, dar desigur pot fi și la propriu), nu se mai îmbracă sexy de mult că oricum nu-i mai permite corpul, nu se mai aranjează că are sotz acasă și tot așa.Cealaltă classy, fashion, dar...SINGLE.

 Cucoana măritată ce va spune despre ea? Că e o curvă, că nu e bună de nimic, că n-are și ea cui spăla un chilot (asta da problemă!!!) și lucruri din astea.

 Care e problema de fapt?Eu am impresia că unele din  femeile măritate(care mai au și o problemă cu gelozia dusă la extrem-AICI) vor vedea mereu un pericol în femeile din preajma bărbatului lor care sunt SINGLE. Dar întrebarea mea e: Crezi că sotzu nu te poate înșela și el cu una la fel de..măritată?

Bineînțeles, situația e și invers: femeile frustrare că nu le-a luat nimeni se vor uita cu invidie la astelalte. 

*Postul a fost o generalizare, se referă la unele din cazuri CONCRETE.

15 comentarii:

Vera spunea...

da...la tine pe blog fara suparare acum gasesc multe teme din sex and the city...am vazut serialul de 4 x si stiu cand te inspiri de acolo...ei daca tu te-ai suparat pe fata aia ca te plagia, sa stii ca si tu faci cam acelasi lucru aici. Nu esti originala...pacat, pentru ca ai putea fii. Dacavrei iti mai dau n exemple de citate traduse din SATC. Da macar scrie sursa....

Peter spunea...

Asa, asa, Miss S, baga-le-n gura lumii, mama lor de steluta-steluta-steluta. Ca mariajul, la un moment dat, devine o colivie si cratita sub presiune, iar libertatea derivata din statutul de single deasemenea de neindurat. Si altele.

Anonim spunea...

Oare de ce majoritatea femeilor maritate nu se mai ingrijesc, nu se mai aranjeaza, nu mai sunt interesate sa arate bine? Ce, daca te-ai casatorit s-a terminat lumea? Sau daca ai un certificat de casatorie, esti sigura ca il vei avea toata viata langa tine pe respectivul? nu zic ca trebuie sa te ingrijesti pentru a pastra iubirea celui de langa tine, astea sunt prostii, trebuie sa te ingrijesti in primul rand pentru tine, ca sa te simti tu bine si sigura pe tine. Parerea mea... Aaa, si inca ceva: de ce majoritatea femeilor maritate se tund scurt? Ati observat si voi sau sunt eu nebuna? Eu am vazut ca devine obicei... Ce naiba?! Cunosc intr-adevar si femei casatorite si carora inca le pasa de ele, dar sunt putine... din ce in ce mai putine... [ Ina ]

Anonim spunea...

ooo doamne. urat conflict :)) Intr'adevar asa e...alea de la cratita zic de alea single ca sunt curve, alea single rad de alea ca sunt la cratita:))

Cristina Cioba spunea...

@vera-pisi, tu confuzi:) si daca-mi aduc bine aminte, cand chiar asa e, chiar zic..uite si exemplu;) http://cris-buli.blogspot.com/2011/08/despre-tipare.html asa ca ce va mai place voua sa mancati rahat....

Cristina Cioba spunea...

@peter-mda..asa-mi place mie

Cristina Cioba spunea...

@ina-habar n-am sa zic da din pacate ...asa e..

Cristina Cioba spunea...

@bloggybetty-welcome!si da..true:))

Vera spunea...

Nu draga mea pisi tu nu recunosti. Asta cu the cold war btw singles and comitted e din satc. Iti caut sezonul si episodul? ai curajul sa le postezi sub postul asta? nu e o moarte de om da nu poti pretinde ca a fost ideea ta, cand sunt aceleasi fraze traduse din monologurile lui carry cand sta la in fata mcbookului si scrie.
Nu-mi place sa mananc cacat, tie iti place daca nu recunosti ca la unele multe postul te inspiri (adica traduci) din SATC.

Cristina Cioba spunea...

@vera-hai arata-mi ce-am tradus din episodul asta..of course, in afara de titlu care evident nu-i tradus..:) hai sa vedem care-i mai tare:D vino cu argumente, ca prostii am observat ca stii sa zici:)

Anonim spunea...

vera..eshti proasta de bubui.mai ales dak eshti vera aia care cred eu=))) ahem..slut!

puuup cris:*

marul spunea...

mai bine nu ne mai explici

Cristina Cioba spunea...

@anonim- love yaa!:X

Cristina Cioba spunea...

@marul-de ce pula mea nu dai tu x si-ti vezi de treburile tale (cu siguranta)intelectuale?

Ela spunea...

Acelasi razboi este si intre cele care au iubiti si cele care nu au.Motive ar fi multe printre care invidia,teama,frustrarile.
Cand o femeie isi gaseste un partener de relatie,fie ea oficial sau nu(casatoriti sau doar iubiti)incepe sa se complaca si asa se ajunge la anumite greseli:nu isi mai face parul,nu se mai machiaza,nu mai face exercitii pentru a se mentine in forma,nu se mai imbraca diversificat,nu mai face mai nimic pentru ea si de fapt nici pentru el.Doar se duce la job,vine acasa,gateste,scoate copiii la plimbare intr-o tinuta absolut banala si cu o fata stearsa,plateste facturile si face curat.Asta este viata de care vreau eu sa ma feresc!Daca voi ajunge asa inseamna ca mi-a luat Dumnezeu mintile ca altfel nu vad de ce m-as transforma in asa hal doar din cauza unei relatii.Nici un barbat nu merita sa te schimbi in rau si oricum chiar de ar merita,de ce sa o faci?!