duminică, 14 august 2011

Plagiază-mă tâmpito!!!

Intru pe blogspot, as usual și găsesc un comment de la o oarecare Aida la unul din posturile mele. Și intru pe blogul ei și văd posturile mele, scrise cu alte cuvinte!!!

 De exemplu: cel de AICI cu pitzipoance și cocalari ea zice AICI cu alte cuvinte aceleași căcaturi. Scriam despre supremația lu iubi AICI și ea scrie AICI cu același titlu cam tot aceleași chestii.

Și acum te întreb, tâmpita dracului... ce e în capul tău? De-asta ți-ai făcut tu blog, dăștapto? Ca să furi de la alții? Ca să te dai inteligentă pe MUNCA mea? Da, proasto, eu muncesc când scriu posturile alea, deși inteligența și ironia sunt native. La tine e nativ să ce? Să scrii cu alte cuvinte aceleași chestii? Ei bine, nu ești deșteaptă deloc. Ești încă o mucoasă proastă care copiază de-am pulea, că oricum văd că nu comentează nici dracu. Și mai ai și tupeu să-mi dai commenturi pe blog, ca să ajung la blogul tău.

Ah, apropos, de ce-ți forțezi neuronul?Poți da copy/paste direct. Ah, ce-mi imaginez cum te lauzi la prieteni cât de frumos scrii tu și cât talent ai. Sper să-ți rupi gâtul într-o zi.

 Copii tâmpiți ce sunteți!!!

Cu multă dragoste,
 S

15 comentarii:

sg.maj.alexandru h spunea...

ce lume :)) Tare postul tau,inclusiv acela cu cocalarii :D

sg.major alexandru spunea...

ei.. asta da motiv de suparare..mi-as face si eu un blog unde sa-mi demasc si sa fac "reclama" prietenilor falsi..dar :-j lasa

Andreea spunea...

Amuzant e ca a intins coara si lasa comentarii pe blogul tau :)) Si acum cumva i-ai facut reclama.Ia sa te plagiez si eu :)) Glumesc.Unii nu stiu decat copy-paste....

Nikky spunea...

Dumnezeule....atat am de zis. Mare e gradina Domnului si multi sar gardul cand poarta e deschisa...

Anonim spunea...

pot sa te contrazic?
inteligenta si ironia nu sunt native.

o oarecare, in trecere, Sorina C.

Cami spunea...

Eu n-am avut rabdare sa citesc ce a scris ea, am abandonat de cum am zarit scrisul rosu cu font cu floricele, dar daca tu zici ca zice ca tine, asa e. Macar sa te cred pe neverificate, daca tot te-ai ales cu 0.25 la dioptrii in plus dupa lectura blogului ei =))

juazzshop spunea...

da... aceleasi posturi sunt :))
ei lasa ca imitatia e o forma de adoratie.

Mary spunea...

Mai bine transmiti o idee originala cu propriile tale cuvinte chiar daca scrii prost, decat sa furi subiecte de la altii...zic.Pana la urma cu postarile acestea plagiate si-a asumat si personalitatea ta, nu?

Anonim spunea...

te adora, te invidiaza, te iubeste, ar vrea sa fie ca tine.but guess whaT?ca tine UNA e..:)

te pup, stii tu cine:)

Peter spunea...

Inca n-am avut ocazia de a avea placerea sa o percep pe Miss S in calitate de boxeur, luptatoare in ale artelor martiale, taietoare de lemne cu fierastraul cu lant. Apoi vad ca supararea s-a materializat intr-o cantitate mare de sange care a luat-o puternic in sus si a inundat circumvolutiunile. Toate cele de sus sunt justificate de plagiatul respectivei. Chiar daca furia scutura din temelii ceea ce se numeste "cei sapte ani de acasa". Poate pentru ca revolta, indignarea vizavi de dimensiunile ignorantei, vitalitatii demonicului pare a fi confruntarea dintre David si Goliat? Mi-aduc aminte de o zicatura, care nu este banc: un bogatan, care si-a oferit patronajul cu ocazia unui concurs de sculpturi de si pe nisip pentru copii, intentionat nu a sustinut cea mai buna lucrare al unui participant, pentru ca acesta sa invete ce este nedreptatea in viata.

Anonim spunea...

bravo miss s!:))) eu as bate-o, cred ca pana as lasa-o lata...pizde proaste!

Unknown spunea...

bravo, bine zis :D

Ema, Brasov spunea...

Am citit undeva ca poti raporta la Google un site care iti copie continutul. Trimiti cate un printscreen de pe fiecare articol plagiat.

Federova spunea...

=))) Imi si imaginez cum i-ai da "o perversa ca pa` targu ocna" :)))

Unknown spunea...

ma mir ca nu le-a sters ...