marți, 16 august 2011

WHAT SO EVER!

Whatever”mi se pare cel mai mișto cuvânt. Mă jur. Îmi place când văd oamenii de genul ”Aha, whatever”. Și chiar asta și simt. Adică chiar nu le pasă! Of course, nu când vine vorba de lucruri serioase, ci de mărunțișuri pe care noi le facem o adevărată dramă. Se detașează și guess what..they move on!Poate sunteți tentați să ziceți ”But hey, wheres the drama?”Ei bine, uite drama, nu e drama.

 Și ce fac io?Mă agit ca o cretină, pun o mie de întrebări din care am răspuns doar la una (in the best case scenarium), țin cu dinții de principiile mele, mă mai agit puțin și..hopa, 2 fire albe. De unde sunteți voi, mânca-v-aș? De unde ați răsărit? Da, I over-tend to be extremist, selfish, control freak și toate astea, doar pentru că vreau să fiu stăpână pe viața mea și să nu mă las călcată-n picioare. Și cred că pînă la un punct e firesc.

 M-am cam săturat să încerc să ajut, să încerc să fac (chiar și atunci când nu mi se cere!!!) așa că cea mai bună notetoself pe care aș putea să-mi-o zic e ”Stop acting like you know everything!”. Da, unde ați mai văzut voi tâmpite ca mine care-și oferă ajutorul fără să le fie cerut??? E ok. Zilele astea am învățat lecția: Lucrurile bune vin! Acum e nor, dar poate când va ieși soarele va fi pe tot cerul! (Zici că-s Murphy)

 Yeh. Despic firul în pat. Pardon, îl despic.Mi-am dat demisia ieri din job-ul ăsta. M-am săturat. Nu mai analizez, let them come to me!Am obosit să analizez fiecare cuvânt al fiecăruia care nu e-n stare să zică ceva concret să mă facă dracu și pe mine să înțeleg ce vrea. Prefer să par superficială..de fapt prefer să FIU superficiala decât așa. Urăsc să fiu deșteaptă (ah, ce modest a sunat, dar ...WHATEVER!). Pe bune. Urăsc faptul că pot face legături și modul în care mi se leagă toate chestiile-n cap și ajung la un fir..nașpa rău.

Cât de greu poate să fie să-ți pui palma-n fund și să zici WHATEVER?Im still cute, I am still hot și alte d-alea de ziceți iar că-s modestă.

 N-ați înțeles nimic nu? WHATEVER.Restu-i cancan.

8 comentarii:

Unknown spunea...

pe cuvantul meu ca imi prinde bine sa iti citesc postarile ...

ses spunea...

ma jur ca desii crezi ca nu a inteles nimeni nimic,eu te-am inteles perfect..helau sister,credeam ca sunt singura "nebuna" care le analizeaza pe toate[aprox] in cel mai extremist mod posibil.
Cred ca chestia cu whatever se cam transmite..de cateva zile,Sev careia ii pasa prea mult,a inceput sa.."dont give a fuck" ceea ce ma jur ca e minunat,e minunat sa uiti si sa te distrezi fara sa te mai gandesti la altii si altele,ma rog la Dmz:)) sa nu o dau iar in bullshit-uri cum am obiceiul.
So..sa incepem sa zicem mai des "whatever" si sa ne traim viata.:*

Nikky spunea...

whatever...e lucru care l-am zis tot liceul si sti care e culmea? cu toate astea tot imi pasa de toata lumea din jur si tot 'avocata poporului' sunt...e mai greu decat crezi pt oamenii carora le pasa.

Anonim spunea...

Dragelor, daca nu depasiti starea si perioada din viata, devenind mai bune si mai lipsite de egoism o sa evoluati la...anu"!Asa ca, daca o tii asa in 20 de ani oricum vei arata groaznic dar vei fi si o scorpie fatzarnica...deci...fa eforturi si accepta

Cristina Cioba spunea...

@karmenb-mersi din suflet...

Cristina Cioba spunea...

@sev-join the cluuub:))

Cristina Cioba spunea...

@nikky-e greu, dar nu imposibil:D

Cristina Cioba spunea...

@anonim-sa accept ce, mai exact?:)) bati campii