miercuri, 30 noiembrie 2011

Probleme cu familia

Da da, bine, stim cu totii, unii au probleme in familie. Parinti betivi, inconstienti, drogati, neglijenti, care-si lasa balta copiii. Parintii care-si abuzeaza fizic/mental/sexual copilul. Nu e nimic nou, traim intr-o lume intoarsa pe dos, am fi prosti sa ne mai surprinda ceva...

 Da'de cand Doamne iarta-ma ca vorbesc aiurea iar, da'de cand mama dracului a devenit o scuza ca ai devenit un drogat, un betiv care nu e-n stare sa puna mana sa faca o scoala sau sa lucreze naibii undeva, faptul ca ai avut probleme in familie?

 Sigur, e mai usor sa fii un ratat sau o curva scuzandu-te ca tu ai avut o viata grea si probleme in familie? De ce dracu sa stai sa inveti pentru examene cand poti fi bad ass?

 Pe cealalta parte a baricadei de ce sa nu fii curva tuturor bad ass-ilor (haha, cool) din oras in loc sa faci scoala? Poti pleca apoi oricand in tari precum Polonia, Austria sau orice alta tara. Stii cum e, prostitutia nu e legala peste tot, dar asta nu inseamna ca nu se practica.

Dar de ce esti tu ultima curva papusa? Pentru ca tata ma viola cand eram mica. Nu zau, si acum ai dat de gust?! 

 Asa ca nu mai fiti scarbosi si puneti dracu mana la munca, daca capul de scoala nu va duce. Nu condamna nimeni oamenii care au traume din copilarie, care au fost abuzati si au ramas cu urme adanci. Dar asta nu e o scuza sa fii scursura societatii. 

 Pam pam.

6 comentarii:

INTJ spunea...

mda, efectul discriminarii pozitive ... cand unii sunt "mai egali" decat altii.

Mihaela Pojogu spunea...

Just !

Emilia spunea...

corect!

Cristina Cioba spunea...

@intj-mda...

Cristina Cioba spunea...

@miha.ela-:D

Cristina Cioba spunea...

@emilia-merci