joi, 12 ianuarie 2012

Despre laptopuri, mini-laptopuri si alti demoni

Eu nu ma pricep la tehnologie. Sunt rarele cazuri in care reusesc sa baigui ceva despre laptopuri, mini-laptopuri, ipad-uri, touchpad-uri, tablete si alte rahatisuri de-astea. Pe mine intrebati-ma despre pantofi, cosmetice, firme si alte din categoria sunt-o-pitzipoanca. 


Primul meu laptop a fost un Fujitsu care saracu' nu arata nici prea inteligent, dar era bun. Drept dovada m-a si tinut o buna parte din liceu si 3 luni de facultate! (Si o perioada lunguta inainte). Cind am vazut c-a dat-o-n bara (nu mai mergea tastatura-si nu putea fi inlocuita-era de la "motherboard"), mi-am luat un HP cu intel core i5 modelul asta:
Dar ieri, stind in biblioteca (pentru un numar CONSIDERABIL de ore, iar azi va fi si mai si) am tot vazut laptopuri care erau cu indulgenta cit palma mea. Si am o palma micuta, zau. 


De ce ti-ai cumpara un asemenea "laptop"? Bun, este usor de carat si ocupa putin spatiu, dar eu personal alt avantaj nu vad. Poate-mi deschideti voi ochisorii. 

10 comentarii:

Raluca spunea...

Buna.
Mi-a atras atentia articolul tau referitor la acest laptop Hp si as dori sa te intreb de unde l-ai achizitionat. Si eu am avut un Hp pavilion G6, dar pe gri, caci n-am gasit pe rosu pana acum.
Multumesc,
Raluca

Anonim spunea...

Mi se pare mie sau te-ai cam resemnat printeso?

Cristina Cioba spunea...

@anonim-mie se pare mie, sau esti doar un (alt)frustrat fara vreo identitate valida?hm...

Anonim spunea...

Mi se pare mie ca esti doar o mucoasa care se vrea a fi "cineva"?

Cristina Cioba spunea...

@anonim-de ce nu ai si tu un nume?a, stai, esti un nimeni care nu merita luat in seama!:)

Anonim spunea...

Decat sa ajung o depravata ca si tine...

Anonim spunea...

Ma rog...nu mai am nimic de zis

Cristina Cioba spunea...

@anonim-pai poate ne-om fi depravat impreuna, de stii atatea:> retardato...

Cristina Cioba spunea...

@raluca- si eu am gri, ziceam doar ca modelul e asa:) pupici

Chocolate Follie spunea...

Eu am un Dell vechi. Foarte. Nu stiu cat de vechi, l-am luat la mana a doua acum un an jumate. In prima saptamana de folosire, mi-au cazut "capacele" de la 4 taste. Butoanele in sine functioneaza insa foarte bine, laptopul la fel ( cu un format o data la 2-3 luni ). Si intentionez sa-l mai pastrez inca un an. Cand o sa-l schimb, imi voi lua tot unul mare. Chiar daca Dell-ul meu e stirb de cateva taste, nu l-as da pentru nici un notebook din lume :D.