marți, 28 februarie 2012

Ai sau n-ai?

"The game. They say a person either has what it takes to play, or they don’t."

E atat de simplu sa te dai la o parte si sa faci stanga-mprejur si sa pleci. Sa zici ca "a fost prea greu", "asa a fost sa fie", "nu a mers", "e mai simplu asa", "e mai bine asa". Si te iei la spinare si pleci, ca deh, why bother? 

Ce zic eu? Pai pune dom'le mana si traieste ca si asa timpul asta desi e atat-atat-atat de scurt si fericirea e cateodata asa micuta-micuta-micuta ca daca nu esti pe faza uite hopa, trecu, tu unde erai?Te tot c*ci pe tine ca-i greu, ca nu poti, ca de ce sa n-alegi calea mai simpla. Ete,  d-aia, boule, ca faimoasa cale simple nu-ti aduce niciodata satisfactii. Zici doar "E, hai c-am rezolvat-o si p-asta". Si atit. 

E greu ca dracu sa nu-ti pese cat de greu e, ce trebuie sa faci sa-ti atingi obiectivele, dar in final it all pays off. Ca intotdeauna, de altfel. Atunci simti ca poti zbura si poti face orice. Cand nu-ti mai pasa. Ca degeaba te  zbati tu, idiotule, sa dai din coate, sa plangi, sa urli. Cu cat urli mai tare cu atat doare mai tare. I learned the hard way.

Astea fiind zise, insert Andreea Marin smile si mergem mai departe. Pam pam.



9 comentarii:

Fata cu Cafea spunea...

The hard way poa' sa fie si the funny way, intr-un final. Daca ai cu cine sa razi.

O zi frumoasa!

Laura spunea...

Thanks , I needed this. Am avut curajul sa pun punct unei vieti care nu ducea nicaieri si am inceput o noua viata intr-o tara noua.Cam asta a fost curajul ,pentru ca de la un timp au inceput sa vina gandurile de care spui in articol,ma gandesc ca nu voi putea sa ma adaptez, sa fac fata etc desi stiu in sinea mea ca sunt o luptatoare , dar na e mai simplu sa spui vorbele astea si sa fii las decat sa te lupti.Mi-ai dat speranta din nou ca sa zic asa si ca sa te citez , imi pun zambetul Andreei Marin si merg mai departe. Te pup !

NG`s spunea...

Mai exista si varianta de a dori sa castige jocul, fara sa joace. Oricine ar fi, va incerca prima data astfel. Abia apoi va trece la: "Play the game!"

Paula spunea...

"Atunci simti ca poti zbura si poti face orice. Cand nu-ti mai pasa. Ca degeaba te zbati tu..."

Mă închin în faţa cuvintelor, Miss S!

Cristina Cioba spunea...

@lady-asa este!

Cristina Cioba spunea...

@LAURA-bine ai venit!nu stiu ce decizie ai luat, insa daca viata nu ducea nicaieri, capul sus si inainte!!! lupta...ca asta fac si eu!

te puup si sa mai revii

Cristina Cioba spunea...

ng's-bine ai venit!asa este...insa de multe ori calea usoara iti aduce ulterior doar probleme...

Cristina Cioba spunea...

@paula..mersi din sufletzel!!!

autor spunea...

Mircea Eliade a zis ceva..mi-a rămas în minte...”doar cei iresponsabili pot da vina pe destin”, așa că mie îmi place ca tot ce mi se întâmplă mie să fie din cauza/grație mie..trebuie să ai curajul să-ți asumi fiecare alegere și să te bucuri pentru fiecare drum parcurs