duminică, 5 februarie 2012

Final

Cred ca acesta este finalul blogului. Am stat citeva zile si am gandit problema, si am razgandit-o, timp in care eu insami m-am gandit si m-am razgandit de o mie de ori. Cu avantaje si dezavantaje.

Citind posturi din urma, am realizat ca nu mai pot fi asa sincera cum eram in primele posturi, primele zile, si implicit numar 0 de vizitatori, sau 2-3-4 care ajungeau din intamplare si probabil asa si plecau.

Nu pot sa-mi pun viata pe tava si cu atit mai mult, nu pot sa ma laud ca sunt o catea fara suflet. Nu pot sa scriu aici ca am facut nu-stiu-ce si sa mai fiu si mandra cu asta. Poate nu-mi sta-n caracterul de pustoaica de 19 ani. Cine stie?

De oameni nebuni dai la fiecare pas. Nebuni in adevaratul sens. Nebunie urata, care se vede in privire si in gesturi. Ocoleste-i.

Visele nu sunt multe, dar sunt realizabile. Nu le lasa sa piara.

Ipocriti si pupincuristi gasesti la orice colt si sunt si dispusi sa-ti pupe dosul orice marsavie ai face. Evita-i.

Voi mai lasa totusi blogul deschis cateva zile pana voi lua decizia finala...Nu se stie niciodata, poate voi gasi iarasi curajul sa scriu cum o faceam inainte, fara a-mi pasa de ipocriti, nebuni, anonimi si alte valuri care in fond nici nu conteaza...

Ramas bun, Miss Sunshine. Ramas bun, blog. Mi-ai fost tare drag. 

24 de comentarii:

Bianca Dobrescu spunea...

Of, cum aşa? Mai rămâi!
Dacă nu comentez, nu înseamnă că nu te citesc!

Tears of a Ghost spunea...

parerea mea e ca nu ar trebui sa-l inchizi, adica doar fiindca nu mai postezi atat de des ca inainte nu e un motiv, si in plus ai ceva de zis, te citesc cu mult drag desi nu comentez mult. eu sper sa-l ti in contunuare deschis :*

Alin spunea...

Nu sunt deacord! Nu as vrea sa stergi blogul!

Nicole S spunea...

Hei,si eu sunt de acord cu multimea :)) avem aceeasi varsta si mereu m-am regasit in postarile tale :*

Mama spunea...

M-ai intrebat si ti-am zis sa n-o faci. Dar nu voi putea sa te oblig nicodata sa faci un lucru care ti-ar aduce mahnire. Sau poate as putea dar nu vreau. Pentru ca respect talentul tau, pentru ca iubesc ochii aia mari caprui, pentru ca admir franchetea ta, tineretea ta si vointa de a trece mai departe peste obstacolele din cauza ta. S-a intamplat sa intre cu "bocancii" in viata ta cineva.( si probabil asta nu stiu multi din cei care te incurajeaza aici) Si sa-ti terfeleasca nu numele ci viata. Daca ne-am opri din drum de fiecare data cand " cainii latra" nu ne-am putea realiza niciodata visurile alea " nu multe". Curaj Cristina... Aripile taiate cresc la loc daca ai rabdare si liniste in suflet. As vrea sa te pot ajuta mai mult dar nu pot decat sa-ti spun ca voi fi mereu langa tine. Chiar si la 3000 de km distanta. Si as vrea sa vad care mama ar proceda altfel..

Ana spunea...

NUUUUU! Nu-l închide, copiiil! E o stare de-a ta de moment. Dar nu-l închide.

Andra Dan spunea...

Ascult-o pe mama ta Cristina :)

morphine spunea...

rescrie repejor,si lamureste-ne ca e doar o pauza,ascult-o pe mama ta:)

Vlad M spunea...

Cristina, ti-am explicat si nu o data cum e treaba cu oamenii nebuni. Nebunia lor se hraneste cu durerea altora. Pune mana si scrie, repejor

Alexa spunea...

Nu inchide blogul de cat daca simti cu adevarat ca TU vrei asta.
Si sa stii ca esti citita chiar daca nu mai ai asa multe comment-uri. Pupici!

Emme spunea...

Nu-l inchide. :| si eu te-am citit zilele astea si scri frumos. Nu merita sa-l inchizi.

Anonim spunea...

Nu nuuuuuuuuuu, nuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu, ce mai citesc eu dimineata la cafeaaaa????

Raluca spunea...

Da di ce pleci Miss Sunshine?:( Hai mai stai cu noi, un an, doi, trei...Minim!

Felicia spunea...

Indiferent ce decizie vei lua, mi-a facut placere sa te cunosc.


P.S. Sincer, nu vreau sa stergi blogul.

ana spunea...

Sincer,cred ca stergerea blogului e cea mai buna decizie pe care ai putea sa o iei.

Unknown spunea...

Aceeasi problema o am si eu. Tot de-asta nu am mai postat. Eu totusi as vrea sa ramai.

Ela spunea...

Nu as vrea sa stergi blog-ul dar nici nu pot insista sa nu o faci pentru ca numai tu cunosti cu adevarat toate motivele pentru care ai ajuns la aceasta concluzie.Daca pentru tine este mai bine asa,atunci fa-o fara regrete dar daca este doar o faza provocata de "niste neica nimeni" atunci eu iti propun sa te mai gandesti si razgandesti de cateva ori si poate ti se schimba perspectiva.

Uneori oamenii ne aduc in asa hal incat nu mai stim daca ceea ce facem este pentru ca asa am gandit noi sau pentru ca ni s-a indus acel gand...Sper ca in cazul tau sa nu fie vorba despre asta dar daca ai macar un mic dubiu ca este asa,mai asteapta.

Din cate banuiesc eu,a scrie aici este un fel de terapie pentru tine...De ce sa renunti la asta daca inca mai ai multe de spus?
Nu te mai reprezinta aciditatea,ironia,perfect!Comunica treaba asta,explica faptul ca te-ai schimbat,ca poate experientele vietii te-au facut sa fi altfel.Nu cred ca ar deranja asta.Sunt sigura ca cei care te aoreciaza nu sunt interesati de postarile tale doar pentru ca sunt taioase,ci le place de tine per total,le place stilul tau de a spune lucrurile,le place ca dezbati fel si fel de teme.Daca iti doresti sa fi mai pozitiva,nu este nici o problema din punctul meu de vedere.Timpul trece,oamenii se misca dintr-un loc in altul,la fel o face si sufletul...

Asadar,te rog,analizeaza bine si abia apoi fa ceea ce simti...

ella spunea...

Eu nu as vrea sa renunti la blog...Poti sa il faci privat si vor avea acces doar cei pe care ii cunosti, fara sa mai ai parte de nebuni sau tampiti. Asa scapi de o durere de cap si nici nu renunti la scris. Pentru ca te pricepi si sunt sigura ca iti face bine sa ai un blog, unde sa lasi ganduri, sentimente, idei! Te imbratisez!!!

Anonim spunea...

Look at all the fantastic foods that nuts can make better.Candy, bread, icings, all kinds of pastries - this could become a really long list. Make sure you include a file of your own medical history such as a family doctor's contact info, and all medications you are currently taking.Make sure someone at home has all of your information as well, so that he or she can help you should the need arise.Find out if you are responsible for paying the Hospital or if your insurance provider directly takes care of that. Then one evening, Susan and James walked into my office in utter silence. [URL=http://lopolikuminr.com ]beekeepers[/URL] I didn't own an Xbox until quite a while after the Xbox 360 was out - but I didn't care. If your organization is pitching in for meeting in person, make sure that what you do really counts.

Anonim spunea...

For those who consider the best console to have the greatest amount of new video games released each month, the Wii would be the obvious choice as it's well known that game developers for this popular console continue to crank out games at a rapid pace. Studded with rich features, and programmed to perform various functions, this tool helps organizations to accomplish four main tasks that become a part of the inventory control management procedures.A company that introduces different products to cater to the demands of target audience will also have a set of fast-moving items that emerge as market leaders and become sought products among customers. Numerous factors affect people's decisions for their retirement. [URL=http://lopolikumibo.com ]greenths[/URL] IDENTIFY GOALS: When you start your personal growth plan, of course you'll want to identify what you want to accomplish. When it comes to picking out the perfect boot, having a complementary wardrobe should be taken in to account.

Anonim spunea...

"fara a-mi pasa de ipocriti, nebuni, anonimi si alte valuri care in fond nici nu conteaza..."
Eu te-am citit cu placere multa vreme, si am privit blogul tau ca pe un jurnal. Uneori m-ai cam lasat cu gura cascata pentru ca te-ai cam pripit cu niste treburi (de aceea e bine sa gandesti de sapte ori inainte sa deschizi voliera si sa dai drumul la porumbei). Ipocriti ai sa gasesti la tot pasul. Nebuni... cine-i complet sanatos? Anonimi? Si eu semnez acum cu "anonim" doar pentru ca nu vreau sa ma trezesc cu superficiali pe blogul meu (din fericire n-am avut parte prea des, si tot din fericire, cati au fost, i-am gonit pe toti). In loc de superficiali as putea spune hateri, fani samd, dar ii numesc "superficiali" pentru ca nici ei nu stiu bine cine sunt si ce vor ei de la si in viata asta. se dau dupa cum bate vantul. D-aia ti-as spune sa nu iti stergi blogul. Cat te suporta blogger, te suporta... Sau chiar daca il stergi, pastreaza-ti textele, o sa iti foloseasca peste niste ani. Valuri... ar fi si culmea sa avem cu totii o existenta atat de neutra, incat nici o unda sa nu starneasca. Unele valuri se lovesc de mal, si se intorc in larg. Depinde ce fel de "valuri" faci. Oricum ar fi, ce-i facut e bun facut, ramane sa mergi mai departe. Sa inveti si din succesuri, si din eshece ;) trebuie doar sa fii cinstita fata de tine, nu incerca sa te fentezi pe tine, pentru ca nu o sa-ti iasa, si nu rezolvi nimic. tu esti cel mai aspru critic al tau, iar daca ceva te nemultumeste, nu vei putea ignora la nesfarsit. Stergi cu radiera, dar urma ramane. Tu stii mai bine...

Anonim spunea...

Nu las comentarii pe bloguri. Nu e stilul meu (desi stiu ca feed back-ul e important si te motiveaza intr-o oarecare masura).
Astazi ti-am descoperit blogul si pot sa spun ca mi-ar parea cu adevarat rau sa-l stiu disparut in cateva zile.
Ai multe lucruri de spus, ar fi pacat sa nu te mai putem 'auzi'.

Fetita Junglei13 spunea...

Daca asta e alegerea ta,atunci nam ce zice.
Sa fii sanatoasa si numai bine!
Dar,daca il inchizi din cauza ca vreo fiinta umana neumana a inorat cerul tau,NU SE MERITA,asa-i vei da satisfactie si mai multa.
Stiu ca doare,am trecut prin asta de multe ori,dar am mers inainte.

Alexandra Albu spunea...

Ce as mai putea spune? Cristina si mama Cristinei...hmmmm...cineva a intrat cu bocancii in vietile dvs? Nasol...Eu cred ca am gresit...o sa refac lucrarea initiala...