duminică, 8 aprilie 2012

Sunt oripilata!

Ma declar perfect si profund MULTUMITA de faptul ca la facultate nu am televizor! Multumesc Doamne si iarta-ma te rog pentru zilele in care mi-as dori un televizor. Va rog sa nu mai insistati pe tema "uita-te online"deoarece scotienii au filtre foarte smechere impotriva download-ului si a vizionatului de programe in timp real, fara licenta. Licenta care nu-i ieftina deloc.

Mi-am facut timp sa scriu postul asta, acusi cat sunt inca oripilata (maine-mi va trece, pentru ca voi vedea CU SIGURANTA ceva care sa ma oripileze si mai tare). Deci: cu totii stiti (ferice de cei care nu stiti totusi)emisiunea Schimb de mame, pe din ce-n ce mai penibilul post Prima tv.

Ete, si-n seara asta, o mare doamna, din Videle, judetul Teleorman se hotari sa participe la emisiune. Sotul ei, om simplu, fara prea multe de zis, si cu 2 "minuni" de fete, urate si cretine. Da'rau. Cealalta familie, o familie normala, el cu un post la primarie, ea menajera si totusi mult mai citita decit "doamna"de la Videle.

Procesul il stiti, ajung una in casa celeilalte. Doamna, pe nume Maria, era extraordinar de uimita la auzul vestii ca trebuie sa le pregateasca copiilor sandwich si apa in sticluta pentru scoala. Pai, cum, ea le da fetelor ei bani?!?!?!!? Si zice la un moment dat in regulament "Fetele mele imi zic marsh, jet, zat de-aciea". Frumos, cucoana. Demn de plans. Tot uimita a fost la auzul vestii ca cei mici trebuie sa se...spele in fiecare dimineata. Pai cum, una dintre fetele ei nici nu se spala pe dinti, ca-i sangereaza gingiile. Se spala doar cand se duce la vreo distractie.

Punctul culminant vine cand cucoana Maria, care era prea doamna sa gateasca, comanda mancare pe care pretinde c-a gatit-o cu manutele-i firave. Al doilea punct culminant este cand propune sa se puna niste servetele pe marginea chiuvetei astfel incat cei mici sa nu mai piarda vremea spalandu-se, pe motiv ca mai ales iarna, te speli pe fata si iesi in frig?!?!? Inadmisibil, zice ea.

Fiicele ei...?Doua poame, una mai misto ca alta. Absente, baruri, 50 de vodka (cum spune chiar doamna ca le permite), vocabular mizerabil si asa mai departe. Inainte sa plece o cadoriseste pe fetita celeilalte familii cu un parfum juma'terminat, o oja, rimel, crema, sa fie si ea frumoasa ca fetele ei care in clasa 5-a se machiau cu albastru, ca domnisoarele.

Bai frate, va rog din suflet, spuneti-mi ca NU DOAR EU sunt oripilata si nervoasa. Va rog!!!

25 de comentarii:

Alin spunea...

Nu esti singura oripilata. Partea proasta e ca majoritatea taranilor se cred emancipati de la televizor dar nu au pus mana in viata lor pe o carte!

vanzarinonstop spunea...

Oripilata e un cuvant frumos spus...." imi place sa mi se spuna jet si marsh , ca mi-o spun din suflet" wtf?

morphine spunea...

ma, acuma ce ma fac? ca am apucat sa scriu exact despre asta=)))
am zis ca merita vazut, pt ca muierea asta e a 8a minune a lumii:)))
mai era una, mai demult, care nu stia sa foloseasca veceul,sau bic-ul,dar asta,m-a lasat masca frate=)))

NG`s spunea...

Bun venit. Viata la tara, capitolul XXI. Nu spun nimic de surprizele unei distractii (incepand cu faptul ca te baga sub masa, daca bei cot la cot cu ele, si terminand cu ... dar mai bine nu).

mileacla spunea...

Cu sigurantza nu esti singura opripilata!!!dar din pacate in ziua de azi sunt foarte multe "doamne "de genul Mariei,cu jegul cat casa insa vad micile imperfectiuni pe care unele DOAMNE,
in adevaratul sens al cuvantului,le au din cauza timpului incarcat si cu serviciul si cu copiii...sper sa fie o specie pe cale de disparitzie>>>:(

Mili spunea...

Eu te rog frumos sa NU te mai uiti:))...eu am incetat demult tare sa consider televizorul un obiect de pastrat in casa... si iti spun sincer ca eu o sa sper pana la moarte ca sunt regizate emisiunile de genul acesta...ar fi prea trist sa traiesti inconjurat de asa ceva.

Fata cu Cafea spunea...

:| Desi imi vine sa zic: "Nu pot sa cred asa ceva!!"... ar fi o replica demna de ras, pentru ca suntem in Romania, si totul este posibil. dar WOW, are u fuckin` serios?!?!? Sa te speli pe dinti doar la "baerame"??? Ce oameni...

Cristina Cioba spunea...

@alin- pai ei sunt emancipati, draga!:))

Cristina Cioba spunea...

@vanzarinonstop-bine ai venit!:)

am ramas socata la faza aia=)) ei i s-o fi parand amuzant, le-o fi apreciind pentru faptul ca au ceea ce numeste ea "atitudine". de fapt si de drept, in esenta, sunt doar 2 mucoase PROST educate...

Cristina Cioba spunea...

@morphine-scrie, frumoaso!:)) o stiu si p-aia cu bic-ul, da asta a fost apogeul...

Cristina Cioba spunea...

@ng's- pacat ca si pe la orase intalnim astfel de..oameni.

Cristina Cioba spunea...

@mileacla-bine ai venit la mine pe blog!!:)

tare mi-e ca sunt MULTE specimene de genul asta, doar ca nu le vedem noi... :( si e atat de trist...

Cristina Cioba spunea...

@mili-cred ca m-am lecuit si de televizor. tot ce fac este sa ma enervez si sa-mi fac sange rau.

din cate stiu eu, schimb de mame nu ar fi deloc regizat...si asta e si mai trist:(

Cristina Cioba spunea...

@lady izuh- =))) chiar ca...Pai da! Cum sa pierzi vremea-n fiecare dimineata sa te speli? Ai innebunit? N-ai si tu altceva mai bun de facut?!!?

Anonim spunea...

Cineva mi-a spus ca poate e regizata emisiunea....dar prostia nu cred ca e regizata..ar fi fost o actrita prea buna..acea "doamna"..eu am ras si incelasi timp mi-am zis...ce copii pot iesi din asa specimene?

Cristina Cioba spunea...

@anonim-eu initial m-am facut foc si para si am fost, cum spune si-n titlu, ORIPILATA! dupa mi-am dat seama ca nu ma afecteaza pe mine in niciun fel si m-am distrat copios!:D

Poison spunea...

A participat si mama mea la Schimb de mame prin 2008 si a venit o Tanti,ca altfel nu-i pot spune,de nu stia sa faca diferenta dintre morcov,pastarnac si telina. Dar era mare "cucoana".
Intr-adevar,emisiunea de Duminica m-a oripilat si pe mine mai ales cand a zis tipa aia,Maria, ca abia asteapta sa-i spuna fetele ei "zat,mars si jet". Vorba aia,Doamne ocroteste-i pe romani! "

Butterfly effect spunea...

Am participat si eu la Schimb de mame prin 2008 si a venit o Tanti,ca altfel nu-i pot spune,de nu stia sa faca diferenta dintre morcov,pastarnac si telina. Dar era mare "cucoana".
Intr-adevar,emisiunea de Duminica m-a oripilat si pe mine mai ales cand a zis tipa aia,Maria, ca abia asteapta sa-i spuna fetele ei "zat,mars,jet." Vorba aia "Doamne,ocroteste-i pe romani !"

Cristina Cioba spunea...

poison- O doamne, nu-mi vine sa cred:))) chiar ca ocroteste-i Doamne...

pot sa intreb cat esti platit pt "afacerea asta"?

Anonim spunea...

Acum 3 Ani cand am f in romania am cunoscut pe cineva care a avut rolul unei dezordonate", ca sa ñu jignesc, la schimb de mame a f olatita 5 milioane vechi!
Ce pacat k oamenii pt bani fac orice, pt k emisiunile astea le mai vad si alte tari, chiar daca nu inteleg limba...mai ne suparam k o ia lumea la fuga cand aude romania...! Si ce pacat k isi vand curul pt o acadea...sa fié in bafta lor!
Nu vad nici un tv romania nimic, doar ascult radio! Si cand merg acasa tv este asa doar pe post de veioza noaptea...nu de alta dar ma aprind preá tare... Pierd timp si nervi cu dobitocii!

Poison spunea...

Cand am participat eu,era 150 euro. Acum e vreo 300,sau ceva in genul.
Btw,nu te alegi cu nimic,adica noi ,cel putin,nu ne-am ales cu nimic pt ca mama mea nu a putut manca in casa tipei aleia. Era totul foarte jegos (dau un exemplu simplu: s-a asezat pe un scaun cand a citit regulamentul si cand s-a ridicat,s-a ridicat cu tot cu el :)) ),asa ca a mancat la restaurant cu echipa de filmare. Bineinteles,aspectul asta nu a aparut la tv. Si avea un sot,doamne o "frumusete" rara,un pletos libidinos si tatuat,mami a facut atac de panica cand l-a vazut :)) a ramas saraca traumatizata. Norocul ei a fost ca se intelegea bine cu echipa de filmare.

Anonim spunea...

Pai de ce mami a ta a acceptat toate astea ?! Pentru 150 € ??? Si cu ce s-a ales daca a mai mancat si la un restaurant?!
Mai bine se duce si face voluntariat undeva si esti mai iubit de dumnezeu!
Posturile vietii de tv cauta victime , oamenii sin astia care cad usor in plasa si imagineaza-ti 150€ ...wtf??? Cum p*** mea sa faci asa Ceva?
Ca idiotul care avea test de infidelitate sau cum se chema Ernest,Cabral k ñu mai stiu...!

Poison spunea...

Hello,mama mea nu a participat pentru bani,ci sa vada cum e si in alte familii,sa schimbe rutina. A crezut ca poate are de invatat ceva,sau sa poata invata pe altii. Si,clar nu stia dinainte in ce jeg o sa ajunga si cu cine o sa aiba de a face ca se lipsea. Desi,nici acum nu regreta,pentru ca a avut de invatat totusi o lectie buna de viata. Tipa cealalta a recunoscut ca a participat pt bani ca avea nu stiu ce rate la mobila de platit :)) si a pretins echipei de filmare bani pt curentul consumat la ea acasa.

DLR spunea...

Doamna nu era din Videle, ci in Videle a venit la schimb, era de prin Oltenia de undeva.

DLR spunea...

Doamna respectiva nu era din Videle, acolo a venit numai in schimb de experienta! Era de prin Oltenia de undeva.