sâmbătă, 21 iulie 2012

Ce caut eu in viata mea?

Tinand o oarecare contabilitate a filmelor pe care le vizionez si a cartilor pe care le citesc, am observat cu tristete ce s-a intimplat in anul 2012. 


Statistica o puteti vedea aici si puteti constata si dumneavoastra (la fel cum am facut-o si eu), cu uimire, ba chiar cu tristete, ce nenorocire am facut eu in 2012. Pe numaratelea, am citit 4 carti si am vazut 19 filme. 


M-am intristat de tot. Dar e bine, am 2 carti pe noptiera pe care le voi finaliza in saptamina aceasta, iar apoi ma apuc de "Despre dragoste si alti demoni"si cartea binestiutului Hitler. Sunt trista trista. Sigur, as putea sa gasesc o mie de motive, care va rog sa ma credeti, ar fi reale si perfect plauzibile. Unul dintre ele ar fi ca mereu am gasit altceva "mai important" care sa-mi "suga" energia.


Dar situatia se va schimba. Chiar de maine. Voi sunteti multumiti de cit ati citit acest an?

3 comentarii:

Felicia spunea...

Cred ca da. Pana acum am citit 15 carti. Filme, nu stiu cate am vazut ...

Cya spunea...

Da, caci am citit mai mult decat "norma" din alti ani, peste 10 carti.De filme nu mai zic, sa tot fie peste 30.Si toate au prins tare bine spiritului meu.Dar nu cred ca ar trebui sa te preocupe cifrele, cantitatea.Ce fel de carti parcurgi, ce fel de filme te inspira si ce anume din toate astea ai invatat e mai important decat multitudinea lor.

Vision By Mila spunea...

stai linistita, altii nu deschid o carte cu anii..