duminică, 10 octombrie 2010

Chestii pe care le fac oamenii often enough şi care te enervează. Sau top expresii şi întrebări cretine

Te sună la o oră inumană (ex: 9 dimineaţa în week-end ), zici un "Alo" somnoros şi ei te întreabă cu cea mai cretină voce ever "DORMI?"

 Da, dorm, vorbesc cu tine în somn, că nu-s doar nebună, isterică şi paranoică, ci şi somnambulă. E, ce zici?

 Te sună pe telefonul fix, asta dacă ai ghinionul să deţii unul, şi te întreabă "eşti acasă?"

 Nu, uite, sunt în faţa blocului, am ieşit să mă plimb

 "Ai cumva o ţigară? Pot să iau şi eu aia, aia, aia, aia? "

 Nu, nu poţi. Şi ca să te scutesc de întrebare, nici mâine nu o să am. Na!

 "Te rog frumos să stingi ţigara, că aici nu se fumează, mi se face rău de la fum."

 Ei lasă, aşa cum ţi se face rău, aşa îţi şi trece. While you are dying, I m out of here, că nu-mi impui tu mie unde fumez şi unde nu.

 "Mă iubeşti? Da dacă şi dacă şi dacă..."

 Aşa deşteapto, freacă-l la cap, că asta-i soluţia. He ll be yours forever. Bingo!

 "De ce fumezi?"

 De filtru frăţică, adică cine pana mea eşti tu să-ţi dau eu ţie explicaţii din astea? Faci vreun sondaj de opinie, calcul sau ceva de genul în funcţie de cât fumez eu şi cât cheltuiesc pe ţigări?

 "Iubitule, m-am îngrăşat?"

 Aici e aici. Orice ai spune tot nu-i bine. Să te ferească sfântu să spui DA, că ai pus-o de-a binelea. Dacă spui un simplu NU, o să zică că sigur o minţi. Dacă spui da, dar slăbeşti tu... în cele mai mari filme horror n-ai văzut tu ce o să păţeşti. Ea deja are flashuri cu tine într-o baltă de sânge.

 "Mai trăieşti?"
  
 Bineînţeles că nu, tu eşti un fel de medium, dar vorbeşte mai încet, că ceilalţi nu mă pot vedea.

 "Te-ai tuns? Te-ai vopsit?"

 Nu, e o iluzie optică. Adevăru e că am tuns vreo 24 de cm, da e insesizabil, bravo, mă  mir că ai observat!!!

 "Iiiiiii, ai venit deja?"

 Nu, încă sunt în centru, dar mă bucur să te văd şi eu.

 "De ce eşti single?"
 Uite d-aia că mi s-a acrit de dăştăpţi ca tine măh!

 "Ştiu că m-a înşelat, da eu îl iert."
  
 Aşa mămică, ăsta e spiritul, bravo, bravo, bravooo!!!! N-o să se mai repete, nu-ţi fie frică, a fost o scăpare. Nu aştepta scuze de la el, caută-i-le tu, gândeşte-te că nu i-ai oferit poate tot ce trebuia şi de asta. Stai liniştită, e ok.

Şi tot din seria cu înşelatu

 "Eu te iubesc pe tine, ea nu înseamnă nimic."

 La asta aşa tare mă umflă râsu, că nu găsesc nicio replica inteligentă


 Întrebarea mea: de ce vorbesc oamenii când mai bine ar tăcea? Care sunt chestiile care vă enervează pe voi?!

26 de comentarii:

Adina spunea...

Bine... fazele cu fumatul sunt aiurea. Cand vezi o persoana care nu fumeaza ar trebui sa il feliciti, nu sa te deranjeze ce spune. E doar o pierdere de timp, bani si sanatate. Din pacate, prea putini tineri nu se mai apuca de fumat...

Anda Zelenca spunea...

Lol! You're funny! Si ai mare dreptate!:))

Sugar Queen spunea...

Când obiectul afecţiunii tale trecute dă mass-uri gen: Care iese la o cafea/suc? etc., ştiind că în trecut tu îi răspundeai imediat când el dădea un mass de genul, în loc să te întrebe direct.

:)) Stupid people..

Cristina Cioba spunea...

@adina- bine, o sa felicit cum o sa vad unul. si da ma deranjeaza, pentru ca pierd timpul MEU, banii MEI, si sanatatea mea. si nimeni nu are niciun drept sa-mi calculeze astea 3. asa ca...:)

Cristina Cioba spunea...

@anda z-merci draguto:)):*

Cristina Cioba spunea...

true, true, true cameleona:))

Cristina spunea...

O,da,astea sunt fazele memorabile.
Pe mine mă enervează când cineva răspunde la întrebări banale cu întrebări..tâmpite,gen "Ce faci?" "Ce să fac?Ce ai vrea să fac?" pe un ton arţăgos.
Şi mai sunt muulte,când mi le reamintesc,revin:))

Alexandra spunea...

deci cred ca cele mai penibile sunt cele in care te intreaba cineva daca dormi cand tu abia raspunzi la telefonu si fazele cand lumea te intreaba daca te-ai tuns/vopsit cand e evident ca asa e!

Cristina Cioba spunea...

@cristina-ce as vrea sa faca?sa se spanzure:))
@alexandra-da, sunt stresante, simti cum ti se urca sangele-n cap:))

Andra spunea...

Dadadada! Bravo miss:))) eshti tare, asta fu`crima! am ras cu lacrimi:))

Adina spunea...

Sunt multi si e pacat ca nu ii vezi dar nu asta conteaza... nu cred ca ii pasa nici unui nefumator daca il observa altii sau nu. Nu inteleg de ce te-a ofuscat chiar atat de tare comentariul meu. Eu nu vad nimic rau in faptul ca celor din jur le pasa de tine. Ba din contra.... pentru chestia asta nu trebuie sa ii condamni ci sa le multumesti. De cand e un lucru rau sa ii pese cuiva de tine? :)):))

Cristina Cioba spunea...

@adina- da, dar e stupid si enervant sa auzi asta din fiecare gura. de ce fumezi, de ce fumezi, de ce fumezi? si e inevitabil sa nu te enervezi.

si ba da, normal ca e frumos sa le pese oamenilor, dar daca iti pasa de un om, iti pasa si de ce vrea el, automat. si daca eu vreau sa fumez, garantat aia voi face. asa sunt oamenii:)

INTJ spunea...

in top-ul meu conduce detasat intrebarea: "cum adica nu vrei (sa ai) copii?!" ... urmata deobicei instantaneu de "si n-ai vrut (copii) niciodata?".

Cristina Cioba spunea...

@INTJ- asta n-am fost inca intrebata, iti dai seama, dar suna cel putin la fel de enervant ca si celelalte:)) good point

Cristian VADUVA spunea...

Da, interesant ... insa la chestia cu fumatul imi pare rau sa te informez insa nu e deloc normala abordarea. Nu este un dreptul tau sa fumezi oriunde, este dreptul celor din jurul tau sa se mentina sanatosi. Pe ideea ta inseamna ca putem sa facem sa facem treaba mare oricand oriunde, nu e ilegal, e mancarea mea eu am mancat eu ma usurez daca nu-ti convine n-ai decat sa nu te uiti si sa nu-l mirosi (chiar daca eu ma usurez pe masa, fix sub nasul tau) =)) ... scuze de exemplu, dar e identic.

Cristian VADUVA spunea...

Da, interesant ... insa la chestia cu fumatul imi pare rau sa te informez insa nu e deloc normala abordarea. Nu este un dreptul tau sa fumezi oriunde, este dreptul celor din jurul tau sa se mentina sanatosi. Pe ideea ta inseamna ca putem sa facem sa facem treaba mare oricand oriunde, nu e ilegal, e mancarea mea eu am mancat eu ma usurez daca nu-ti convine n-ai decat sa nu te uiti si sa nu-l mirosi (chiar daca eu ma usurez pe masa, fix sub nasul tau) =)) ... scuze de exemplu, dar e identic.

Cristina Cioba spunea...

@cristian VADUVA-pai da, m-am exprimat un pic gresit. ideea ar fi fost ca nu sunt obligata sa stau intr-un loc unde nu se fumeaza. deci plec:D

INTJ spunea...

m-am abtinut la faza cu fumatul ... mai ales ca e amuzanta duplicitatea societatii: sunt un ucigas ca-i afum pe altii (restu' toxinelor 'produse' en-gros din atmosfera nu exista si nu conteaza cantitativ ... mai ales daca iasa bani din asta, nu?)... da' tre' musai sa-i plang de mila betivanului/drogatului/serial-killer-ului ... ca sa nu mai spun ca tre' sa-i admir pe toti 'oamenii de succes' care ne fac noua tuturor viata 'mai usoara/frumoasa' (cel mai banal exemplu fiind politicianul).

a sosit timpul sa ma alatur grupului de intrajutorare A.F.A.: "buna ziua, ma numesc INTJ si sunt un ucigas in serie: fumez!"

Cristina Cioba spunea...

@intj- buuuuuuuuna intj. ei, a degenerat asta cu fumatu. lasa-i ca astia nefumatori se cred breji mereu (nu toti-evident!) si fac tot felul de reguli. crezi ca asta cu nefumatul in nu stiu ce baruri o fi zis-o vreun fumator?

INTJ spunea...

ok. alt exemplu de chestie foarte enervanta: esti specialist(a) intr-un anumit domeniu, ti se solicita insistent ajutorul ... pentru ca-n clipa cand il acorzi sa auzi: "da' nu asa trebuie facut/procedat, eu stiu altfel." ... "aaa ... da' atunci de ce nu faci/procedezi cum stii tu ca-i mai bine?!?"

Cristina Cioba spunea...

@intj- da, plina lumea asta de sfaturi si oameni pini de sfaturi. da\cand ii pui sa faca ceva, s-au pierdut..:-j

Michellinne spunea...

De fapt, mie mi se pare foarte tare întrebarea ”Nu te supăra, ai o țigară ÎN PLUS?” :)))
Cum doamne iartă-mă să am o țigară în plus? Evident că nu, nu am! Toate țigările pe care le am, am de gând să le fumez; niciuna nu e în plus :)))

Și da, toate întrebările scrise de tine sunt perfect adevărate! Cam așa stau lucrurile în viața reală!

Have a great day! :*

Cristina Cioba spunea...

@michelline- eventual in minus:))

Dia spunea...

Nu pot sa nu ma amuz la astfel de intrebari, dar constientizez ca le mai pun si eu cateodata... ca sa mai calc pe nervi!

sirenna spunea...

am ras la postul asta cum n-am mai ras de f mult timp.multumesc!

Cristina Cioba spunea...

@sirenna- multumesc eu, ma bucur sa aud asta!:)