luni, 13 decembrie 2010

Eu nu stiu d-astea, sau ce se promoveaza in tara asta

Primesc azi un comment de la o domnişorică tare revoltată, cu privire la un comment care-l dădusem pe un alt blog cu privire la:

 

şi la:
 

 Voi ce părere aveţi despre ăsta? Greşesc undeva când spun că toti retarzii sunt promovaţi în ţara asta? Sau greşesc când zic că prostia e pe prim plan? Sau şi vouă v-o fi milă că vai, aşa s-a născut el, nu are nicio vină. Bineînţeles, e ok să ne fie milă, când el spune că e bine să fii vedetă. Că doar îl opreşte lumea să dea autografe.

Da, aşa o fi. La fel de proşti sunt şi ăia care promovează asta. Nu zic nu. Dar dacă asta vinde, care-i problema? În ţara asta trăim toţi.

 Sigur, hai să ne fie milă şi îi promovăm în continuare. Într-adevăr e ok să nu ştii care-i pluralu la telecomandă sau să nu fii în stare să pronunţi TVM. Ştie cineva dintre voi că mai bine de 6% din populaţia ţării e analfabetă??? Dar până una alta hai să ne fie milă de ei...

Vă e milă măcar şi de ăia care nu au un acoperiş deasupra capului? Sau doar de ăia care nu ştiu să lege 3 cuvinte? Din ce cauză? Poate ignoranţă, ce ziceţi?


Astea-s valorile unora şi astea-s vedetele din ţara asta. Punct. Back off.

 Pam pam!

14 comentarii:

chris spunea...

du-te mah ca nu are asta 12clase..nu cred astaaa!!pentru ca altfel,sa presupunem prin absurd ca ar avea,asta ar denota disfunctionalitatea invatamantului romanesc..nu vreau sa cred asta!nu pot!
iara in legatura cu promovarea specimenelor de aceasta natura,well m-am obisnuit..tocmai din acest motiv nu mai deschid tv-ul<_<
asta-i tara..si cica sa nu-ti fie rusine ca esti roman<_<

Cristina Cioba spunea...

@chris-merci mult de parere, ma bucur ca nu sunt singura care crede asta...:)

pupici!

chris spunea...

n-ai pentru ce.sper doar sa nu fim singurele[asta ar fi trist:))]

Cristina Cioba spunea...

@chris- mie mi-e mila de aia carora le e mila de el....sunt la fel ca el.

Andra Dan spunea...

azi ma uitasem si eu la asta... sincer nu ma mai mira nimic...tocmai vin de la vulanizare unde am aflat ca mi s-a spart cauciucul in parcare de catre un vecin binevoitor. o fi zis ca daca tot a luat loc de parcare in secret si nu a scirs acolo ca e luat (prostilor nu parcati ca va rup roata)....
aaaaah m-am saturat!!!!!!!!!!! vreau sa plec odata!!!!!! si mai am atata de tras aici ca ma apuca groaza. la noi in tara totul e comic, si mai ales prostia, deci se promoveaza precum cel mai bun umor. frate, atata stim, sa aratam cat de naspeti suntem de parca e o mandrie. si artistii...sunt iubiti daca mor sau daca au mare succes in strainatate. popor de ingrati....

Dia spunea...

Omul a spus ca a urmat o scoala speciala, deci acolo are 12 clase, nu intr-o scoala normala.
Iar cei mai retardati sunt cei care il promoveaza, atat pe el cat si alte specimene.

Superficial Doll spunea...

sincer aici recunosc, nu-s de acord cu tine. adica n-am nimic cu parerea ta, e parerea ta, dar! parerea mea e ca nu omul asta e problema, nici macar lipsa lui de cultura. problema e ca omul asta e bolnav, sufera de retard, iar maimutoii din mass-media nu stiu ce sa mai faca sa isi mareasca raiting-ul. omul asta, e intr-o oarecare masura produsul ignorantei romanilor, de aici si lipsa lui de cultura (implicit faptul ca asculta manele sau mai stiu eu ce), pt ca noi stim doar sa aruncam cu noroi in oricine. el are ceea ce nu vom avea noi niciodata si anume modestia si bunul simt. noi nu vedem altceva decat etichete, etichete puse de persoanele sus-puse. ar trebui sa lasam la o parte superficialitatea asta pt ca nu suntem aparatele alea electronice de la casele de marcat care nu stiu altceva decat sa citeasca etichete.

si acum ca s-o iau si din alta perspectiva, e adevarat ca la noi la tv apar toti ratatii, oameni intr-adevar prosti, dar prostia lor nu se datoreaza unui factor medical. as alege sa nu-l compar pe acest om cu personajele de la otv, gen sexi braileanca, roxy manelista & so on (nu de alta da astea-s mai cunoscute.. si incultura mea in materie de tv si otv isi spune cuvantul - shame on me? NO WAY!) pt ca persoanele alea 2 mentionate n-au scuza pt gradul lor de prostie, ciprian are, dar aceleasi 2 persoane nu dau fac prezenta dovada bunului simt sau modestiei.

nu caut sa jignesc pe nimeni, fiecare cu parerile lui, insa ne-am obisnuit prea mult (noi toti romanii) sa ne batem cu caramida-n piept ca "traim in romania" din cauza unor persoane ca ciprian, cand de fapt.. noi suntem victimele alora de la putere, iar ciprian victima noastra.

pup si sa ai o seara faina!

Sugar Queen spunea...

Nu, nu greşeşti când spui că prostia e pe prim plan. Sau piţiponceala. Mă refer la damele promovate, care ajung celebre. Ajung prin prostie celebre, scandaluri, etc, nu prin geniul lor. Sau toată... prostituţia din ziua de azi. Pentru că asta e. Nu mai avem artişti, avem doar fake-uri.

Cât despre milă... poate ar trebui să îi ajutăm, să schimbăm ceva, nu să îi promovăm. E o ţară intrată în colaps, din punct de vedere al domeniului artistic, al artei. Ne place sau nu, România a ajuns o ţară de inculţi, ceea ce nu e deloc un bun exemplu, pentru noi, generaţia tânără. Sau ce ar trebui să învăt din presă, de la Tv, etc, să îmi pun silicoane, extensii, poate şi puţin botox, tot ce ţine de fake, şi să fiu promovată pentru cât de bine mă prostesc? Greşit.

Sugar Queen spunea...

A, şi încă ceva, eu nu judec, ştii cum se spune: Nu judeca ca să nu fii judecat, şi sunt de acord că poate omul căruia i s-a luat interviul era bolnav, dar aici e vorba de cei cu funcţii importante, care promovează aceste comportamente. Cum a zis şi Superficial Doll, e vorba de maimutoii din mass-media şi alţii cu funcţii destul de importante în faţa unui public.

Sugar Queen spunea...

„Că doar îl opreşte lumea să dea autografe.”

Wtf?! Atunci e doar problema lui. Eu nu aş cere autograf unui asemenea om. Nici măcar unei domnişoare de pe la Tv, ajunsă pe la pagina 5 şi apoi promovată, înţelegi tu... Of!

Cristina Cioba spunea...

@danube-nici pe mine nu ma mai mira nimic. dar nu stiu de unde naiba atata mila...
cat despre artisti-exemplu concret:MJ. Dupa ce-a murit toti au devenit megasuperextraceimaitari faini

Cristina Cioba spunea...

@dia- dap, asa e. ceea ce nu echivaleaza cu 12 clase oriunde in alta parte..

Cristina Cioba spunea...

@superficial doll- da, o fi avand bun simt si ce mai vrei tu, numai ca stii care-i faza?a inceput si asta cu vedetisme si din alea...ca el da autografe&so on...chestie care m-a iritat la culmea culmilor...

Cristina Cioba spunea...

@sugar queen- true, you have ur point. la asta ma refeream si eu, ca are aere de vedeta si e doar un prost, ajuns la tv si pe utube prin tampenia care o are. nevermind how retard is he.