luni, 14 martie 2011

Random rants primăvăratece

  • Deja s-a mai dus aproape o săptămână, mă bucur, nu știu de ce, că trece timpul atât de repede. E uimitor că mă pot bucura, pentru că vine BAC-ul, însă pentru mine trece cu folos timpul. (Da, știu, dacă mai scriu un singur post despre BAC, mă pocnesc singură, nu am nevoie de ajutor)
  • Zâmbesc ca o dobitoacă, probabil de la soarele ăsta se trage, altfel nu-mi explic, că n-am motive mai inteligente să :):):) toată ziulica. Ba chiar aș avea motive să nu. 
  • Am descoperit câteva melodii drăguțe, dar în top e: Ellie Goulding-Your song. Check it out!
  • De la serialul ăla tâmpițel cu roboței am rămas în cap cu un dialog și mai imbecil: -Mona, fă te rog o față de curvă!- :O -Merci. Știu, minunat.
  • Mă obosesc anumite lucruri, așa că m-am hotărât să le dau la o parte. 
  • Am luat un 10 curat la istorie, pe o lucrare de 5 pagini. Sunt... bună.
  • Citesc Cărtărescu-Frumoasele străine care mă ține în suspans și mă face să râd cu lacrimi. Mișto Cărtărescu. Sunt la a 4a carte scrisă de el. 
  • If you want something you never had in your life, you have to be willing to do things you never did before.
  • Who has more fun?Saints or sinners?
  • Aș vrea să cred că trăiesc într-un spital de nebuni și viața asta nu e a mea, e doar în capul meu. Altfel nu știu să-mi explic cum, cine, cummm...
  • Cine nu a renunțat niciodată la ceva la care iubea, să ridice mâna sus.
Și din nou, sper că voi sunteți mai bine. Și eu sunt bine, doar că nu aici pe blog, aici nu am timp să scriu, că dacă aș scrie tot, aș umple blogspot-ul cu atâtea lucruri. Așa că le țin înauntru. Poate o să le dau soarelui.

    5 comentarii:

    Anonim spunea...

    mai bine... si asa scrii numai cacaturi pe care ti le bese tie mintea si care nu intereseaza pe altii. daca ar scrie toti asa, orice porcarie le trece prin cap... ce cacat ar fi blogosfera asta

    Cristina Cioba spunea...

    @anonim-da cine @$@#$#@$ te pune sa citesti, rahat anonim ce esti?:)

    Felcia spunea...

    Iti place Cartarescu? Dupa experienta "Florin scrie un roman", mi-a cam lasat un gust amar....Ai spus ca ai citit 3 sau 4 carti. Care ti s-a parut cea mai buna?

    Si daca mai ai timp,(stiu ca esti ocupata cu bac-ul) iti recoman "Valul pictat" de W. Somerset Maugham. E exceptionala !

    Spor la invatat! :*


    p.s. pentru anonim - "A invidia inseamna a te rescunoaste inferior" Gaius Plinius Secundus

    Cristina Cioba spunea...

    @merci mult felicia, ai fost draguta, insa cred ca m-am cam saturat de frustratii astia, care culmea, sunt si anonimi...

    am citit travesti, levantul, frumoasele straine si de ce iubim femeile. si imi place!:)

    iti multumesc din suflet pt recomandare si pt urare! te pup draguta!

    Alexandra spunea...

    inseamna ca esti mult mai tare decat mine in ceea ce privesti Bacul. Anul trecut, in perioada asta eu deja eram cu moralul la pamant si ma vaicaream pentru orice lucru pentru ca simteam ca nu imi ajungem timpul sa termin tot ce trebuie sa fac. Oricum mult succes.
    Cat despre domnul anonim, cred ca el nu a inteles ca inseamna sa ai un blogg. Pentru ca pe bloggul tau poti scrie tot ce vrei, tot ce tine de tine, tot ce tine de sentimentele tale, te poti descarca...si e perfect normal ca ceea ce scri nu trebuie sa fie placut de toata lumea ca doar de aia suntem diferiti!