vineri, 8 aprilie 2011

I made a choice

Nu sunt omul care să renunțe. I dont want to be a quiter. Iar azi... azi am ales ceva și totodată am ales să renunț la altceva. Și dacă am ales să renunț la ceva ăla nu înseamnă că-s a quiter. Ci înseamnă că acel ceva nu îmi face bine. Îmi asum deciziile și pot doar să sper că îmi vor aduce satisfacție morală și împliniri. Mai ales prima. Da... am ales să plec. În ambele situații plec undeva. În prima plec spre... Scoția iar în a doua plec de lângă cineva.

Te-am dezlegat de mine să văd dacă te întorci. Mă scald în ape care nu-s ale mele. Și nici măcar nu știu să înot.

Nu știu să înot.

6 comentarii:

Felicia spunea...

Ei lasa ca vei invata sa inoti!

Stii e un proverb rusesc: "Nu e o rusine ca nu stii, e rusine sa nu afli". Te pup!

INTJ spunea...

ref. la "plec de langa cineva" ... oamenii si-au inventat o scuza aproape perfecta atunci cand cineva a zis pentru prima data "ochii care nu se vad se uita". scuza e "aproape perfecta" deoarece de fapt se uita doar ochii care nu conteaza ... nu toti ochii nevazuti. (imho) ai ales intelept ...

ella spunea...

Nu pot decat sa te felicit. Acum cativa ani am luat si eu o decizie asemanatoare (eu am ales Italia) si daca atunci eram speriata de moarte, acum realizez ca aia a fost uan dintre cele mei bune decizii din viata mea. Abia astept peste cateva luni (la mine a fost vorba de ani)sa-ti citesc posturile in care o sa fii mandra de pasul asta.

Cat despre plecarea de langa cineva, era o vorba care spunea cam asa. "Daca vrei sa fii sigura ca e al tau, lasa-l liber. Daca te va astepta, inseamna ca ţine cu adevarat la tine. Daca se va duce in alta parte, inseamna ca nu a fost niciodata al tau".

Te imbratisez! Si te felicit pentru decizia luata. Vei avea ocazia sa cunosti oameni noi, sa inveti lucruri noi si, nu in ultimul rand, vei capata mai multa incredere in tine, pentru ca o sa intelegi ca oricand, poti sa o iei de la yero, chiar si intr+o tara straina.

Cristina Cioba spunea...

@felicia-trebuie!

Cristina Cioba spunea...

@intj-TRUE!mi-a placut tare mult commentul tau.merci

Cristina Cioba spunea...

@ella-multumesc din suflet, am luat decizia si pasul hotarator, si sa dea D-zeu sa fie bine:)