sâmbătă, 23 aprilie 2011

Să se facă fericire!

Eu nu vreau să dau copy paste la niciun mesaj scârbos de pe google. Eu nu vreau să fiu ipocrită și să vă urez ce v-a mai fost deja urat în 20 de mesaje la fel, doar cu semnătura diferită.

Eu nu vreau să spun cuvinte frumoase, alea nu-s sincere. Eu vă doresc să nu fiți ipocriți, să nu trimiteți mesaje de genul: ”Fie ca lumina sfântă”, că n-au efect. De fapt, sinceră să fiu, dimineață pe la 11 așa eram dispusă să accept mesajele voastre imbecile cu lumina că mi s-a ars o siguranță, adios curent, așa că lumina aia n-ar fi fost ea rea.

Ahem, ahem. Să revin: vă doresc sincer să fiți fericiți și să apreciați lucrurile simple. Să țintiți cât mai sus și să și ajungeți acolo prin muncă susținută. Să renunțați la toți oamenii și lucrurile care vă fac rău și să vă uitați în jur la oamenii cărora nu le-ați dat nicio șansă și poate o meritau. Și după ce-ați făcut toate astea, vă doresc să le zâmbiți celor din jur și să lăsați nervii la o parte. Că viața e așa scurtă, și uneori e prea târziu. Nimic nu e mai rău decât ”e prea târziu”. Și din păcate asta vezi doar când într-adevăr e..

Nu știu cum să explic, dar eu nu vă urez nici lumina sfântă ci doar lumină în sensu de Doamne fere să vi se ardă vreo siguranță, vă urez claritate, iubire.


Dragii mei bloggeri, nu am avut timp să vă las un comment fiecăruia în parte deși aș fi vrut din suflet să vă urez și vouă toate cele bune.... Așa că să știți că mesajul ăsta e pentru voi toți, nu doar pentru bloggeri:)

Și vă mai las asta:





Ce să mai zic?Să se facă fericire și la mine...și la voi:) 



sursă poze: aici și aici

9 comentarii:

ff spunea...

paste fericit si tie ! te pup

Mihaela spunea...

Sarbatori fericite si tie!

Cristina Cioba spunea...

@superficial & mihaela-multumesc!

Lillee spunea...

Sarbatori fericite si toate cele bune. :)

INTJ spunea...

urare? sa fii mereu tu si sa fii sanatoasa ... ca fara astea doua, restu's abureli. "mereu" inseamna "in fiecare zi" ... nu numai de sarbatori si ocazii mai mult sau mai putin speciale.

Cristina Cioba spunea...

@superficial-merci!

Cristina Cioba spunea...

@mihaela-merci si tie!

Cristina Cioba spunea...

@lille-merci din suflet, si tie!

Cristina Cioba spunea...

@intj-multumesc:)!