joi, 16 iunie 2011

I am going to be a bitch... again!

 Nu mă pot abține să fiu bitchy. La postul anterior, supremația lui iubi, primesc un comment de la o gagicuță (frustrata, obviously), care zice așa: (nu i-am dat approve, că e prea proastă pentru blogul meu, dar am dat copy la comentariu)

Draga miss S, esjti km proasta,deoarece crezi k dak ejti matura la varsta asta ji stai singura in loc s ai un iubit kre sa te sustina si sa te sprijine in tot ceea c faci,esti desteapta.Ei bine, nu ejti. Preferi s t destrabalezi q ”prietenele”prin kluburi p tocuri d 15 cm ji sa fii luata k o curva. E bine,nu?Ji auzi ”miss s”?Peste kativa ani vei prefera un iubit(chiar ji unul karuia sai speli chilotii)dekt sa stai prin cluburi ji sa fii admirata d toti fraierii. Kredema,frumusetea nu e totul. Degeaba ejti frumoasa dak nu ejti ”frumoasa cuiva”.


Cu drag,B


Dragă B, (oare de ce niciuna din proastele astea nu-și lasă numele complet)

Nici nu mai discut de scrisul mizerabil pe care-l ai, de felul cum pui virgula între subiect și predicat, de cum ”sari”peste cratime cu nonșalanță și le pui unde nu trebuie și nici măcar de felul în care nu ești în stare să lași un amărât de spațiu după o virgulă.

Ei bine, iubita mea, nu am nevoie de ”un iubi care să mă susțină în tot ceea ce fac”, deoarece pentru asta am prietenii. Și în afară de asta, sunt de o mie de ori mai puternică ca tine și altele de teapa ta. Nu sunt o co-dependentă obosită care fără ”iubi” ”nu poate să trăiască”.

Deci dacă port tocuri de 15 cm (pe care le port, pentru că și știu să merg pe ele. Nu că te-am prins?) și mă ”destrăbălez”(eu i-aș spune dans. Dansul e o artă, dacă știi cum s-o faci) cu prietenele-n club(asta pentru că am prietene, nu le-am dat pe toate deoparte datorită lu ”iubi”) that makes me a whore? Ok then, I am a happy whore!

Niciodată nu voi alege să-i spăl chiloții lu ”iubi” în defavoarea dansului. Dansul arde calorii și te face fericit. Chiloții...nu prea. Decât să nu fii admirată de nimeni, mai bine de toți fraierii. Așa-i pisilică?

Degeaba sunt frumoasă, dacă nu sunt frumoasa cuiva?! God damn it, păpușă, de unde ești? Din Ciorogârla? Hai să-ți vând un pont (de fapt ți-l dau moca, nu pun mâna pe tine, cine știe ce...lenjerie...ai spălat!): femeia e frumoasă și se aranjează în primul rând pentru ea, apoi pentru celelalte femei, iar abia apoi pentru bărbați.

Așa că ce-aș putea să-ți mai zic? Am pierdut deja 10 minute cu tine. Spor la..chiloței!

Cu drag,
Miss S!

42 de comentarii:

C.L.M. spunea...

Draga Miss S, esti de "belea" :)) Tipa nici macar nu stie sa scrie, cum crezi ca va intelege ce i-ai explicat tu? ;)) P'astea de genu' "ei" trebuie sa le iei cu alte chestii sa priceapa sau sa le ignori, pentru ca n-ai cu cine! :)

Oricum frumos din partea ta ca ti-ai pierdut timpul pentru o "chestie" intitulata B. :) Nici macar nume n-are, sau te copiaza? S, B ?:)) Ehmmmm ;)) Mai sunt si d'astea;))

Andra Dan spunea...

Este minunat sa zici ca esti "frumoasa cuiva", este ceva foarte romantic si cald, insa...ce pacat cand pentru asemenea sentiment sau cuvinte trebuie sa ne injosim si sa fim carpa de sters pe jos a unui barbat...mi-e mila de aceasta fetita si sper sa ii demonstreze viata ca pentru a fi "frumoasa cuiva"trebuie ca el sa te merite si sa lupte pentru tine. Te pup Cristina!

Maria Manea spunea...

Miss,nu si-a lasat numele complet pentru ca sigur si l-a uitat,la fel a uitat cum se scrie"si","te","ca".
NU te supara pe ea,ca nu ai de ce...probabil simte nevoia sa vorbeasca cu cineva si s-a gandit la tine...nu a facut-o in cel mai frumos mod,dar acum probabil se simte bine ca i-ai dat atentia pe care sincer nu o merita.
Pupici!

Diana C. spunea...

Draga mea,
Nu m-am lăsat pradă alcoolului. Am preocupări de om mare, facultate, spitale, sesiune. N-am mai intrat pe blog deloc, decât acum când am primit comentariul de la tine. Îţi mulţumesc pentru preocupare şi te-as ruga din suflet să faci abstracţie de persoana mea pe viitor pentru ca nu voi da curs insultelor tale periodice.Îţi înţeleg frustrarile din trecut, dar a venit momentul să încetăm. Am fost civilizată şi astept acelaşi lucru din partea ta.
O zi bună şi spor la scris în continuare.

Chocolate spunea...

Miss, viata e scurta. Distreaza-te in club si danseaza pe tocuri de 15. Si nu-ti mai perde vremea cu Bi(mironositele).

PS: Don'soara asta...BBBBB.. sau cum isi zice, de la atatia chiloti pt spalat a uitat sa ma treaca pe la scoala.

Anonim spunea...

Draga Miss S,o sa-ti dau un comentariu care nu prea are legatura cu postul acesta.
Iti multumesc pentru acest blog,il citesc in fiecare zi .Fiecare post ma face sa zambesc.

INTJ spunea...

nu era mai simplu sa-i spui ca initial in magazine se vindeau papusi Barbie ... abia ulterior aparand si Ken pe tarabe? :D

Lillee spunea...

Scrisul ei m-a fascinat :)) Pariu ca are iq-ul 20?
Draga B, daca nu stii ce-i ala iq, iti voi explica. I se mai spune si ip, ala de la internet... Stii?
Eh, ala e. Tu-l ai 20. Am gicit, vezi? Si totusi sunt blonda.
De femeia independenta ai auzit? Mi-a placut aia: degeaba esti frumoasa daca nu esti frumoasa cuiva. Da' ce ai, mama? Traiesti in sclavagism, iti place sa te detina cineva? Atat de nesemnificativa esti?

Lauren spunea...

Si uite asa ma mai gandeam ca mai exista un tip de.. fete?! Astea care la 18 ani "spala chiloti", se casatoresc (tot la 18 ca atunci e cool si e dragostea mare), divorteaza in 5 ani ca se maturizeaza fiecare.. si o tine tot asa pana ajunge la 40 cand o sa danseze in "kluburi pe tocuri de 15" si o sa fie admirata de toti fraierii.. Like how cool is that?! :)) Dar a fost ea frumoasa cuiva la 18? A fost :))

Oanna spunea...

Oofff saracuta B! :)) A descoperit si ea chilotii :)) si acum nu mai poate de fericire ca "iubi o sustine in tot". Ma intreb care e acel tot..:)) Ce status "jmeker" sa mai puna pe messenger? Sau poate pe haicinci:-?.

Don't worry, be happy:D. "Iubi" poate sa dispara la prima papusa gonflabila pe care o vede, dar prieteni - mai greu de gasit :).

U rock :d La cat mai multe posturi d-astea :>

G.W. spunea...

"femeia e frumoasă și se aranjează în primul rând pentru ea, apoi pentru celelalte femei, iar abia apoi pentru bărbați." Luna viitoare sunt in zona Brasov Sfantu Gheorghe Covasna vreau sa bem o bere,ceai,suc impreuna rar persoane care sa aiba o asemenea gandire. felicitari pentru tot ce ai scris, ai dat dovada de inteligenta si multa multa ironie like it!

Cristina Cioba spunea...

@c.lm.multumeeeeeesc:D! :"> ma flatezi cu fiecare comentariu, serios!

Cristina Cioba spunea...

@danube-mi-e mila si mie...ar trebui sa-i fie si ei:))

te pup si eu!

Cristina Cioba spunea...

@sudessa-welcome, sper sa revii!!!

=)))))esti bestiala!!!ar trebui sa ne cunoastem!

Cristina Cioba spunea...

@diana-felicitari, ce sa zic.ai dreptate

bafta:)

Cristina Cioba spunea...

@chocolate-how cute!!!:D esti o scumpa!

Cristina Cioba spunea...

@anonim-awww, multumesc din tot sufletul!

Cristina Cioba spunea...

@intj-=))))) esti criminal!!!

Cristina Cioba spunea...

@intj-criminal de bun, of course b-)

Cristina Cioba spunea...

@lillee-=)))))awwww...eu oare cat am iP-ul?

Cristina Cioba spunea...

@lauren-a fost si inca mai e...traiasca IUBI!

Cristina Cioba spunea...

@oanna-=))))

ps-bine ai venit la mine pe blog si merci din suflet pt complimente!

Cristina Cioba spunea...

@g.w-multumesc din suflet! sigur, se poate!:D daca vorbeai serios

INTJ spunea...

@Miss - pai nah, eu stiam ca tre' sa-i vorbesti omului pe limba lui ca sa te inteleaga ... bonus fiind: sa te fereste de ceea ce se numeste "information overload" (Brad sau Curtis, in cazul de fata).

Cristina Cioba spunea...

@intj-fix aia mai lipsea!=))

Federova spunea...

Mi-a placut maxim replica ta, esti foarte tare :))).... Ai bagat fata in ceata complet :))

Iina spunea...

Draga B, ai fost de curand inselata de iubi cu o fata cu tocuri de 15 cm (atat se vedea din ea sub el?) care se "destrabaleaza" in cluburi si iubi a numit-o frumoasa mea? Acum nu stiu... zic si eu. :))
Hehe... sunt la munca, abia ma abtin sa nu rad:))
Stii frumoasa cui esti? Frumoasa lui mama si frumoasa lui tata ;) Si daca gasesti un tip care te strange in brate cu cea mai mare dragoste si iti spune: frumoasa mea, poti sa te duci in club, ca fac eu mancare. OLE! ala e pentru tine ;)

Irina

Pumpkin Pie spunea...

=))
Nu ştiu de ce ţi-ai irosit timp din viaţa ta preţioasă răspunzându-i. :P
Lillee m-a amuzat teribil la faza cu ip-ul... =))
Ştii faza, nu?
Dacă nu, ţi-o las aicişa, să-ţi mai descreţeşti şi tu fruntea. :P
http://pumpkinpie94.blogspot.com/2011/05/probabil-cea-mai-desteapta-fiinta.html

Cristina Cioba spunea...

@federova-merci mult:D

Cristina Cioba spunea...

@Iina-esti bestiala=)))))

de unde esti?:*

Cristina Cioba spunea...

@pumpkin-trust me, it was fun...

vai, bestiala faza=)))) o citisem deja:P ti pup:*

Iina spunea...

@Miss
Din Bucuresti. O inraita a www.camelialazar.ro. Acum ti-am vizitat 1st time blogul! Succes la bac!

Lillee spunea...

@Pumpkin Pie: cum sa nu o stiu. La tine pe blog am vazut-o :))

Ela spunea...

Am si eu un iubit si desi suntem de aproape 5 ani impreuna nu am fost niciodata genul acela de femeie care sa faca si sa dreaga pentru el,asa doar ca sa ma simt si eu mai putin singura.El stie foarte bine ca mie imi place egalitatea si ca sunt un pic mai "rebela" din acest punct de vedere.Adica,detest ideea de relatie din aia ca pe timpuri:il vezi,il iei ca deh e din familie buna,ii speli,ii calci,ii gatesti,faceti plozi si gata.
Oamenii si relatiile adevarate inseamna mai mult de atat...

Cristina Cioba spunea...

@ela-scumpa mea, no offence, NU DORESC IN NICIO FORMA A TE JIGNI, deci te rog sa nu o iei ca pe o jignire. esti destul de tanara, eu nu as fi vrut ca la varsta ta sa am un prieten de 5 ani... adica, se vede limpede diferenta dintre o fata single si una comitted (activitati, prieteni, etc). uite, in fiecare din posturi pomenesti de iubitul tau. this makes the difference. si nu e vorba neaparat de spalat, eram doar ironica ca sa make my point.

te pup, sper sa nu te fi deranjat nimic din ce-am zis!

Ela spunea...

Par mai mica decat sunt de fapt(in octombrie implinesc 26) :)

Nu am de ce sa ma simt ofensata pentru ca intr-adevar ma simt mai implinita langa el.Recunosc ca nu se stie ce se poate intampla in viitor(posibil sa ramanem impreuna sau nu...who knows?!)dar sunt impacata cu ideea ca am o relatie stabila.Este felul meu a fi.Cu toate astea nu am nimic de-a face cu alte personaje feminine care considera ca a avea o relatie presupune a nu te mai intalni deloc cu nimeni(prieteni,amici),a nu mai iesi singura,a face treburi casnice sau a fi supusa.
Ba chiar dimpotriva!Iubitului meu chiar ii place ca sunt un pic mai altfel in aceste privinte.
Spuneai ca il pomenesc pe iubitul meu in (aproape)fiecare postare.Poate ca pe unii ii deranjeaza,pe altii ii lasa indiferenti iar altora le place.Fiecare cum considera.Eu doar imi expun un pic din viata mea iar el este parte din ea asa ca nu am cum si nici nu vreau sa il exclud pe blog :p

Am inteles punctul tau de vedere si nu m-a deranjat pentru ca nu am avut motive sa o fac.
Ti-am dat doar un raspuns cu lamuriri(uneori se poate ajunge la anumite neintelegeri iar eu detest asta).

In concluzie,sunt implicata sentimental dar raman cu ochii larg deschisi pentru ca nu imi place conceptul de iubire oarba...

Iti urez sa ai o saptamana linistita si cu multe zambete!
Te pup!

Cristina Cioba spunea...

@ela-aaaa, muuult mult inainte:) sa arati si pe la 35, cu vreo 5 ani mai tinerica:P sa nu mai zic la 60:P

ma bucur enorm ca nu te-ai simtit jignita, m-as fi simtit f prost. inteleg, e normal sa apara in posturi, doar e parte mare din viata ta.

insa eu reactionez asa, probabil pt ca-n momentul asta asa vad iubirea, ca fiind oarba, si statutul de single imi place:) asa ca...

cat despre relatia ta, eu iti doresc sa mearga mult timp, iar daca nu, sa fii suficient de wise sa let it go:)

ti pup:*:*:*

Ela spunea...

He,he... Merci,merci!Deseori primesc reactii de genul acesta.Toti cred ca ori sunt in liceu(deci ca am vreo 18 ani),ori cel mult 20 :)

Cu siguranta ca nu iti trebuie sa fi cu cineva ca sa fi fericita(eu cel putin asa gandesc)dar daca il vei intalni pe the one sper sa iti fie bine si sa nu te dezamageasca niciodata.

Te pup si o zi frumoasa azi!

Cristina Cioba spunea...

@ela-multumesc din suflet scumpa! sa speram ca apare si the one. doar ca pe moment ma simt bine single, nu ma simt restransa in niciun fel. consider ca inca-s tanara. poate am soiul asta de repulsie datorita faptului c-am avut o relatie de vreun an juma si cand s-a terminat (dupa ce mi-a trecut suferinta, of course :)) )m-am simtit libera ca pasarea cerului si nu am avut nicio relatie serioasa si poate m-am cam obisnuit ceva. se poate spune ca acum sunt intr-un fel de relatie...dar nu se numeste actually asa... dar e...frumos, nici n-as sti sa povestesc:))

Cami spunea...

Oooo, ce comentarii savuroase primesti tu! :)) M-am chinuit juma' de ora sa reusesc sa citesc ceea ce a scris domnisoara cea matura. Mi-a placut raspunsul tau.

O nelamurire mai am. Cum dracu' se poate invata sa scrii in felul ala? Exista niste cursuri, o facultate, ceva? Si de ce ş e inlocuit cu j? Eu inteleg de ce "ca" din cuvantul care, de exemplu, e inlocuit cu k. Ma rog, e mult spus ca inteleg, dar are o oaresce logica. Dar ş cu j? De unde si pana unde? Tu, ca esti mai apropiata de generatia uzitatoare, poate reusesti sa ma luminezi si pe mine, te rog :)

Cristina Cioba spunea...

@cami-merci:P

iubita mea, te-as lamuri, dar pana si eu am stat 10 minute sa inteleg ce vrea printesa:))

ps- niciodata nu am scris asa, asa ca nu pricep:P

Anonim spunea...

Hmm, eu n-am avut decat frustrati pe blog :)) frustrate doar pe FB. Oricum, frumos raspuns ;)