vineri, 17 iunie 2011

Random but cute stuff

Ce-am mai făcut lately?


  • Am luat experimentat la competențele de limba română, avansat la informatică (yes sure, fix asta meritam, că eu sunt aia de nu știe să dea copy paste. ahem, being bitchy again), iar la engleză pauză, pentru că am Cambridge-ul în dotare de mă păzește de competențe lingvistice
  • I am studying really hard (yeap, no fun ), dar mă consolează ideea că mai este o săptămână și jumătate și am terminat-o cu BAC-ul (eu cu el, nu el cu mine!)
  • I have been really bitchy these days și asta pentru că m-am simțit atacată și guess what? Yes, dont mess with me when I feel attacked.
  • Nu am reușit să mai termin nicio carte unfortunately, în afară de cele pe care le-am citit deja anul acesta: le vedeți AICI (cele tăiate cu o linie au trecut deja prin mânuțele mele) însă am o listă lungă de cărți pentru după BAC
  • Am reușit să achiziționez o serie de lucruri necesare plecării mele la facultate în Scoția. Dacă nu știți despre ce e vorba am scris un articol despre asta AICI. Apropos: țin sus și tare să menționez că dacă sunt doritori/doritoare de a pleca în facultate în Scoția, sau în principal Regatul Unit al Marii Britanii, mail-ul meu este misssandthecity@yahoo.com. Spun asta pentru că știu că it was really hard for me la obținerea de info. Așa că dacă pot ajuta, my pleasure. 
  • Am văzut o piesă nouă  de teatru, se numește ”Mai întâi te naști”, în regia lui Radu Afrim. Puteți vedea trailerul (yeap, au trailer:D ) AICI
  • Am scris câteva posturi (sunt toate pe prima pagină)take a look if interested.
Și guess what?! Pregătesc un post...ironic:P

11 comentarii:

Iina spunea...

Felicitari pentru rezultate! Eu vroiam sa ard toata hartogaraia dupa ce terminam cu bacul. M-am potolit, i le-am dat lui varamea.
Tare ciudata treaba asta cu noul bac.
Cam freaca omul in sus si-n jos cu probele astea. Dar asta e, treceti peste!
Felicitari pentru plecarea din Romania!
Eu nu vreau sa plec din prea mult patriotism si incredere in romani (si totusi, dezamagirea e la fiecare pas).
Astept postul ironic!

Ionutz1ic spunea...

Subscriu "post-ului sters" (merita lasat), felicitari pentru rezultatele deosebite de la examen de bacalaureat si pentru continuarea studiilor in Scotia. Despre " copy /paste", stai linistita, vei descoperii ca toata viata este un "copy/paste" perpetuu..:)).

Felicia spunea...

Tot ce pot sa-ti spun este felicitari pentru tot ce ai realizat si mult succes in continuare!

Cristina Cioba spunea...

@lina-merci din suflet!!:D vine, vine si postul ironic:P

Cristina Cioba spunea...

@ionutz-bine ai venit !!!!

merci din suflet!:*

Cristina Cioba spunea...

@felicia-multumesc iubita mea!

Beatrice spunea...

Felicitari pt rezultatele la competente...La competente digitale mi-am ajutat si colegii din stanga si din dreapta si culmea eu am luat un calificativ mai mic...Habar nu am cum s-au facut corectarile...Timpu va fi cel ce va dovedi ca poate meritai mai mult decat avansat.
Mult succes cu blogul.Te felicit pt fiecare cuvant scris aici :)

Cristina Cioba spunea...

@beatrice-join the club!!!si asta pt ca traim in Romania, si asta ne ocupa TOT timpul!!! ce calificativ ai luat?

anyway, mai bine noi doua care stim si cu un calificativ mai mic (care oricum nu conteaza NICAIERI) decat prost cu muci, dar EXPERIMENTAT la info:)) right?! anul trecut ai dat sau anul asta? si daca da, la ce mai ai?

te pup si bine ai venit la mine pe blog:P

Beatrice spunea...

E chestia asta de ciuda,nici nu stiu cum sa ii spun sa nu fiu inteleasa gresit...Mi-e rusine pe de o parte cu calificativul meu "mediu".Zau?!Da' ce sunt cea mai proasta din curtea scolii?:))Nu imi pot explica cum spre exemplu colega din dreapta poate lua cu peste 20 de puncte mai mult in comparatie cu mine,cand eu cu i-am facut ei...Adica,proasta mi-s,la ea fac bine,lu aia de stanga ii zic bine,ala din spate se inspira de la mine si eu am mediu.Am 9,66 la atestat,am terminat un curs international de info si mediu la competente:))Nu pretind ca sunt un geniu si ca meritam 100 de puncte,dar mediu e rusinos...Anul asta am dat.Sunt la profil mate info,azi am avut la engleza si au mai ramas problele scrise la romana,mate si biologie(animala si vegetala) La romana am luat si eu experimentat.
Acum scuza-ma,dar eu vorbesc cam mult(in cazu de de fata,scriu) sper ca nu si prost(macar nu tot timpu)
Te pup si trebuie sa sa adaug ca blogul ti-l citesc de mult timp.Esti asemenea unei carti foarte,foarte bune:)

Cristina Cioba spunea...

@beatrice-asa si la mine!!! si aia de langa mine era o tampita!!!!>:P

merci din suflet pt complimentul ca as fi ca o carte...merci enorm!

Beatrice spunea...

Deci greselile din comentariul meu NU EXISTA,totul este o iluzie optica;)) Rusine,rusine,rusine,de multe ori rusine:">