miercuri, 15 iunie 2011

Supremația lui iubi

Programul unei fete single (să zicem că are vreo 18 anișori așa-hotărâți voi dacă împliniți sau nu):
Luni: Dimineața învățat, după-masă cafea și remi cu prietena cea mai bună, seara plimbare cu gașca
Marți: Niște învățat (că dacă nu, păcat de BAC), shopping cu mama/prietena/sora/bunica, restul program liber: seriale, tv
Miercuri: Din nou niște învățat (cum ziceam, mama lui de BAC), plimbare, tv, seriale, ieșit cu prietenii
Joi: Prima parte nici n-o mai repet că mi se face silă, plimbărică, shopping, răsfăț cu fructe
Vineri: Spa la ea acasă cu prietena cea mai bună, seara party cu gașca și cocktailuri
Weekend de răsfăț la libera MEA alegere

Programul unei fete ”comitted” (să zicem că are și ea tot 18, diferența e că are prieten de 3-4 ani pe puțin):
Luni: Nu învăț, că trebuie să îi fac curat lu iub. Restul zilei îl petrec cu el închiși în casă, așa ne place nouă
Marți: învăț puțin, dar între timp vorbesc și cu iub la telefon, să vadă dacă învăț sau îl mint. Are încredere oricum în mine, așa zice el, seara iese iub cu prietenii și eu ma uit la tv. Nu-l sun, că se supără, zice că-l verific
Miercuri: Nu învăț că zice iubi că aseară cât a fost el cu prietenii eu ce-am făcut?!, așa că ieșim să bea bere. Eu beau un suc, că n-am voie să beau, îl fac de căcat.
Joi: Învăț puțin, nu mă sună iubi, că îi dau eu beep o dată la o oră. Seara mă scoate la plimbare pe aici prin jur. Zice că nu-i place să meargă prin oraș ziua. Eu îl tot întreb dacă-i e rușine cu mine, el zice că nu, că sunt frumoasă.
Vineri: Zice iubi să ieșim în club. Îmi iau o rochiță și niște pantofiori cu toc. Iubi mă trimite să mă schimb, zice că vrea o iubită, nu o prostituată.
În weekend facem ce zice iubi. Mult sex și îi gătesc.

Hell yeah, I am single&fabulous. Prin ironia asta încercam să sugerez că relațiile astea lungi de la o vârstă fragedă...ei bine, scuze dacă-s rea, dar they are WASTE OF TIME, nervi pierduți cu fel și fel de indivizi.

So, mesaj pentru fetele de 13-14-15-16 ani (sau 11, 12, who knows când naiba vă începeți voi relațiile nowadays): Stop acting like you are already married. O să ai timp de spălat chiloți. Acum du-te și ia-ți o carte bună, prietena cea mai bună de mână, ieșiți în oraș. 

Hai să vedem care aruncă primul piatra și zice că greșesc!

40 de comentarii:

crisu spunea...

hahaha..doamne ce-am mai ras:)))))

Andra Dan spunea...

MWAHAHAHAH !!!!!!!!! DAAAAAAA!!!!!!!! asa e !

Anonim spunea...

<3 iti iubesc blogul

Lauren spunea...

:)) da, true! Dar eu cand zic, zau daca e cineva de acord cu mine! Unora cred ca le face pur si simplu sa piarda distractia pentru.. :-??

INTJ spunea...

am si eu o intrebare: daca dupa 3-4 ani e doar sex in weekend si spalat chiloti ... atunci cum va (mai) inchipuiti voi o relatie gen "till death do us part"?

Unknown spunea...

Acum ai dat exemplu o anumita categorie de cupluri..gen iubitul nebun,disperat,posesiv si fata prostuta si usor de ..manevrat,ca sa zic asa:)))).Sunt si cupluri care se simt bine impreuna,care ies cu prietenii,se distreaza,etc.

Pumpkin Pie spunea...

=))
Genial! :x

reindeer spunea...

Nu-mi vine sa cred ca timp de un an si ceva am fost in postura fetei commited! :))
E ingrozitor cat de mult ma asemanam cu tipul de fata descrisa de tine.
Pe atunci credeam ca am sa raman cu el o viata.

God, bine ca m-am desteptat :D

Camelia Bucur spunea...

mey, dacă le place să spele şosete, au veleităţi de mici. vor deveni "mame de familie şi soţii devotate" perfecte...

G.W. spunea...

O să ai timp de spălat chiloți. Esti geniala felicitari ca ai o gandire foarte matura pentru cei 18 anisori I like it :)

Anca spunea...

Hm...nu ca as arunca cu piatra dar eu de pe la 14 ani am inceput sa am relatii de lunga durata...prina de 1 an juamte, apoi iar un an jumate si acum sunt cu cineva de 5 ani (me-22)
Niciodata n-am fost usor de manevrat si am facut ce am vrut. Daca mi s-a impus ceva numai de aia nu m-am conformat. La fel am facut si in relatii. Nu a indraznit nici unul din iubitii meu sa-mi zica vreodat asa stau in casa, sa nu invat ca am invata ieri... ba le puneam restrictii sa nu ma sune ca ma strezseaza :)) Nu i-am gatit niciunuia etc.deci totu tine de tine ca persoana si de ce ai in cap, ce-ti doresti de la viata. Tu nu ai descris fata committed, ci fata care nu are o perspectiva de viitor, nu are personalitatea ei etc. Acea fata si daca nu ar fi committed tot ar face oricine ce ar vrea din ea. Si cand am fost singura am avut cam tot acelasi program. Nu m-au impiedicat relatiile din liceu si nici asta din facultate sa termin cu 10 ;) si sa intru la master in Londra. Deci ce vroiam sa stresez aici e ca nu tot timpu se aplica aceeasi regula tuturor, si nu toate fetele sunt la fel. Cele care au in cap ceva singure au si cand sunt intr-o relatie.

Cristina Cioba spunea...

@crisu-aww, thanks!

Cristina Cioba spunea...

@danube-da:D:D:D

Cristina Cioba spunea...

@anonim-multumeeesc!

Cristina Cioba spunea...

@lauren-exact!:))

Cristina Cioba spunea...

@intj-ask them!eu niciodata nu am avut apucaturi d-astea:))

Cristina Cioba spunea...

@precious-ma indoiesc...:)

Cristina Cioba spunea...

@precious-tot te simti...”ingradita”

Cristina Cioba spunea...

@pumpkin pie-saru manaaaa!

C.L.M. spunea...

:)) Bune astea ;)) Concluzia mai bine single si happy decat cu un bou care sa-ti scoata peri albi :)

Chocolate spunea...

Miss, vezi ca la a doua categorie ai uitat sa le amintesti ca trebuie sa spele chilotii.

Ma semnez C ca asa e cul.

Cristina Cioba spunea...

@foxy-yaaay!:D ma bucur tare mult ptr tine.

welcome, sper sa revii!

Cristina Cioba spunea...

@camelia- nu doar ca suna comunist, dar asa si e:D

Cristina Cioba spunea...

@g.w-aww thanks!:D

Cristina Cioba spunea...

@anca- nu am zis in nicio clipa ca nu exista si exceptii

Cristina Cioba spunea...

@anonim-buna ziua, nu sunt interesata

Cristina Cioba spunea...

#chocolate-exacttt!!!

Cristina Cioba spunea...

@xhocolate-ps am uitat sa ma semnez

S!!!!

Cristina Cioba spunea...

chocolate, pardon:">

Unknown spunea...

da,te simti in cazul in care ai vrea sa fii ca inainte cand ieseai doar cu prietenii,asta clar nu se mai poate..:)

Chocolate spunea...

Draga S, te aodr! Iti doresc sa ramai la fel de desteapta, eventual sa-mi dai si mie putin din desteptaciunea ta.

C ti pup!

Iina spunea...

Hehe, foarte dragut!
Cand am inceput sa citesc eram pregatita sa iti dau un comment filosofic si putin rautacios. Dar cand am citit pana la sfarsit m-am linistit ;)
O sa fie un comment lung. 3 2 1 incep
1. Am fost si eu cu un tip vreo 2 ani si jumatate. 17-19 ani. Dar nu eram tipul care l-ai descris. Eram tipul care ii spunea iubitului nemultumit si gelos: "Mai du-te-n pana mea" (inlocuieste pana cum vrei). Tipul care l-ai descris tu din pacate exista si face de rusine toata specia noastra "de cel mai tare sex". Tare rau ma oftica treaba asta. O fata de varsta liceana si putin dupa (cat vrea ea) trebuie sa stie sa fie si iubita si prietena. Ce ai descris in cea de-a doua parte este o relatie defectoasa si bolnava. O relatie de liceu trebuie sa fie cu multi prieteni, multe amintiri, multe poze si nebunii (nu perversitati, pardon). O fata ajunsa la 18 ani trebuie sa se gandeasca in primul rand la viitorul ei (bac, facultate sau nu) si apoi in timpul rupt de la invatat sa se intalneasca cu prietenii, iubitul, sa petreaca putin timp cu parintii si sa se distreze (tare ocupate sunt :)) ) Daca o fata prefera sa stea cu un badaran, ca asa il numesc pe cel care l-ai descris, atunci fetii ii lipsesc cateva chestii, stima de sine, iubirea fata de ea si multe pasarele. Daca ai iubit in liceu nu inseamna ca este asa cum ai descris. Daca este asa, e o problema. Dar nu inseamna sa nu ai iubit!
2. Dupa problematicul de 2 ani si jumatate am intalnit un baiat minunat cu care sa imi impart bucuriile, reusitele, supararile si toate cele. Asta nu inseamna ca shoppingul nu mai exista, nu mai ies singura, nu ma mai distrez. Ce ai zis tu cu spalatul sosetelor, gatit si alte alea, trebuie sa stie orice fata, dar sa nu ii faca barbatului ;) "Ti-e foame iubi? Si mie. Faci niste cartofi prajiti, o salata si vezi ca nu mai e paine, du-te sa iei si tu"
In concluzie, sunt doar jumatate de acord cu tine. Si, fara jignire, ai parut prea rasfatata in prima parte.
In rest, felicitari pentru libertatea sufleteasca de care dai dovada!
A da, eu am 22 de ani.

Irina

Cristina Cioba spunea...

@precious-exact, si de ce as vrea sa am asemenea inderdictii la 18 ani?!

Cristina Cioba spunea...

@chocolate-merci iubita mea, din suflet, nici nu stii ce bine m-a facut sa ma simt comentariul tau

ps-semnez S:* de unde esti, apropos?

Cristina Cioba spunea...

@Iina-apreciez sinceritatea comentariul tau, si timpul rupt pentru scrierea acestuia. Iti multumesc din suflet pentru aprecieri!

Am incercat sa par rasfatata, ca sa pot crea discrepanta enorma...nu sunt rasfatata:P In rest, nu-i bai, nu am luat-o ca pe o jignire, am primit de la tine un comentariu frumos si pertinent! Apreciez asta

Sper din suflet sa mai revii!

raisa spunea...

Bravo!Felicitari esti o femeie adevarata si vai cat adevar graiesti eu la varsta ta nu aveam minte deloc, eram in "suprematia lui iubi"
E mare pacat la 17-18 ani sa pornesti o relatie de lunga durata iti pierzi cei mai frumosi ani.Eu nu am spalat,nu am facut de mancare dar am fost prostovana lui iubi si cat ma regasesc in povestea ta.Dar imi multumesc mie ca dupa 8 ani de sclavie m-am trezit si imi traiesc viata si am libertate.La 26 de ani fac ce trebuia sa fac la 18.Pentru toate fetele de aici un "Iubi" de lunga durata la 18 inseamna end of road si va treziti la 25 de ani si realizati ca dragoastea chiar orbeste.Bravo cele mai bune sfaturi

raisa spunea...

Esti incredibil de matura si realista dar din pacate sunt putine fete ca si tine iti citesc cu atata placere blogul si la varsta mea am multe de invatat de la tine.Cel mai important pentru o femeie trebuie sa fie liberatea,independenta,familia si prietenii.Mult succes la bac

Cristina Cioba spunea...

@raisa-multumesc din suflet ptr aprecieri, sper sa mai revii la mine pe blog!:*

Cristina Cioba spunea...

@raisa-multumesc din suflet ptr toate vorbele!

Federova spunea...

M-am intristat toata toata de oftica, am vreo 25 de ani acum, dar primii ani din viata mea asa s-au dus pe "apa sambetii" 15-20 :|...bine ca m-am trezit si m-am distrat maxim dupa :D