miercuri, 3 august 2011

Alintă-mă frumos!

Băi, ori sunt eu ”sooo last season”, ori chiar sunt penibile alinturile de genul: ”puișor”, ”pisicuță”, ”purceluș”(???), ”scrofiță”, ”vacă mică” (adică vițică?). Sau mai avem ”Ioooobi”, ”Îngeraș”, ”prințul meu”, ”viața mea”, ”inima mea”, ”lumina ochilor mei”.

 Astea ca astea, hai că... trecem peste, că-s io fată simpatică! Dar mai avem și seria: ”Gibonel”- adică arată ca o maimuțică păroasă?

 ”Mami”- duci lipsa părinților, pisi?

 Sau avem cele care întrec orice limită: ”jegosule”, ”împuțitule”, ”nesuferitule”.

 Sunt eu last season? Sau...?

9 comentarii:

Pumpkin Pie spunea...

=))
Eu urăsc aproape orice fel de alint. Nu-mi place "iubi", îmi place "iubitule". Și cam atât cu alinturile, că se învață. :))

Anonim spunea...

Ti-am observat latura sentimentala si in articolele anterioare sau mai vechi, deci poti deduce ca iti citesc blogul de ceva timp. In ciuda faptului ca scrii bine si abordezi subiecte interesante, este doar un punct de vedere. Adresandu-te mai mult intreband (ma refer la acest post), ai o bila alba. Ca si consistenta...low. De ce spun asta? Pentru ca fiecare isi traieste iubirea asa cum simte si daca respectivul/a se trezeste dimineata dorind sa-si exprime sentimentele fata de persoana care ii sta alaturi, nimic si nimeni nu ii poate opri sa o faca. Nu e old-fashion, nu e penibil, nu e ciudat, nu e lame, sunt doar cuvinte.
ciudat este cand se ajunge intr-un moment in care tipii se jura si fac si desfac pentru "viata lor". To have a true 'baby love' thing, firstly you have to live it.
Personal, iti doresc sa intalnesti pe cineva si sa ajungi sa traiesti acele momente in care cuvintele sunt de prisos, iar un simplu "ingeras" sau chiar "pisicuta" sa iti dea palpitatii. Good luck, girl!
Sincerely, just a girl...

Madalina spunea...

Pana acum ceva timp,era intru totul de acord cu tine.
Insa anumiti oameni ne alinta cu atat de multa dragoste,incat nu ni se mai par atat de amuzante,ciudate,cuvintele ca ingeras,dovlecel.
Daca aceste cuvinte sunt spuse doar cu buzele,aruncate fara nici o importanta,atunci mi se par cu adevarat penibile:D.
Sper ca intelegi ce vreau sa spun.

Lillee spunea...

Daa, foarte misto. Mai ales "gogosica". Te face pe fata unsutoasa si grasa... mai mica asa. Nu? Oare iubirea trebuie manifestata in genul "dooh"? C'moon.

Cristina Cioba spunea...

@pumpkin pie-iubitule -mi place si mie:)

Cristina Cioba spunea...

@anonim-mersi din suflet! am intalnit deja pe cineva...dar ingeras e out of my league:))

mersi inca o data!:*

Cristina Cioba spunea...

@madalina-bine ai venit, in primul rand!in al doilea..perfect de acord!

Cristina Cioba spunea...

@lillee-bostanel suna mai bine=))) sau maimutico:X

katherine_sades spunea...

Mi se pare ca fiecare isi exprima dragostea fata de persoana de langa cel cum vrea, si cum poate. Nu cred ca ar trebui sa judeci asa de dur...mai ales ca fiecare e unic in felul lui.
Intr-adevar si mie mi se apleaca ( la figurat) cand aud asa ceva pe strada, sau in locuri publice, insa cand suntem numai noi 2 il 'alint' cum cred eu de cuvinta. Insa numai privat!