miercuri, 3 august 2011

Cu si despre rabdare fara diactritice!

ATENTIE! Acest post nu va contine diactritice, deoarece si pentru ca ma mutai oarecum si relativ de la al meu laptop si nu mai stau eu sa setez p-acilea. Ma intelegeti voi, oricum. Plus ca asta e PC, nu laptop si ardeam de nerabdare sa mai scriu la o tastatura normala:D (Dont ask!)

 Asa..Azi vorbim despre rabdare!

 Eu nu-s o fire prea rabdatoare. Mie daca-mi zici ca vii la 5, sa fie 5. Nu 5 si 10, nu si 15, nu 6! Ci 5, asa cum ai zis. Daca intervine ceva urgent, no problem (doar ca si urgentele astea-s relative!). Dar daca tu vii la 5 si 20 ca ti-ai schimbat 3 tricouri...Neee! Trebuia sa faci asta la 5 FARA 20!

 In aceasi ordine de idei: daca m-ai programat la 12 (fie tu ce-oi fi: manichiurista, pedichiurista, coafeza, cosmeticiana sau ce mai vrei tu) si eu vin acolo la 12 fix ca sa-mi zici tu ca eram de fapt la 11 jumate, ori iei lecitina, te apuci iti notezi, sau iti aduci aminte ce-ai zis! Ca n-am timp de prostiile tale, sa ma chemi maine de parca as dispune de timp nelimitat, divo! Ca pana la urma, tu-mi faci unghiile mie, nu io tie! Si-a doua oara, mai apeleze Allah la tine, sa-i faci ghearele mov.

 Tot asa, daca-mi spui ca taxiul vine in 3 minute, te rog, nu le fa 10, ca nu-mi sade bine-n fata blocului asteptand dupa un jaf de masina care-mi ia 5 lei pt 2 minute de condus! Spune-mi 10, si voi cobori in 10 minute. Ca doar nu joc sudoku, in restu de 7.

 Ascult oamenii. Sa mor io de nu-mi place sa aud povesti, sa mor de nu te voi asculta daca plangi daca-mi esti prieten! Dar mor cand vad oameni care suna alti oamenii doar sa se laude! Din seria: "Fata, vai fata, stii ce masina misto mi-am luat fataaah???" sau isi lauda relatiile fericite la toata lumea, all day long! Te inteleg ca esti fericita, da sa mor daca-mi pasa ca ti-ai luat lenjerie mov, gri, portocalie de a zis "iubi"ca se urca pe pereti!

 De altfel, cand ne intalnim pentru prima oara sau ne stim de putin timp, te implor, nu te plange la mine! E de prost gust si e posibil sa nici nu te inteleg.

 Pentru ca nu-mi pasa!Selfish me:D
 c

8 comentarii:

Unknown spunea...

imi place de tine :D

Anonim spunea...

Sa mor yo' de stiam ca Alah are ghiare mov. scriu si inca rad =))

Anonim spunea...

=)).. referitor la ultima parte...nici eu nu pot intelege duduiele care te cunosc de juma de ora si deja sti totul despre ele..cum s-au babardit ele prima data , cu cine, cat a durat, unde etc etc. Sau alea care se plang de probleme financiare doar doar sa te oferi tu cu un imprumut:))...si eu sunt la fel..i just don't give a shit.
pup..tina

Miss I. spunea...

Aşa sunt şi eu: dacă ai zis că vii la 6, păi de ce nu poţi să vii la 6? Spune-mi dinainte că nu ai cum să fii gata şi nu te aştept ca fraiera juma' de oră în faţa blocului, plec mai târziu şi e totul roz, nu mă găseşti nervoasă când cobori. Ufff :))

Cristina Cioba spunea...

@karmen-saru manaa!!!

Cristina Cioba spunea...

@cypy-mersi din suflet, a fost un comentariu cel putin..flatant!

Cristina Cioba spunea...

@anonim-asta cu cine m-am mai futut e bestiala=))) de parca-mi pasa!!!!

Cristina Cioba spunea...

@miss i-exaact!:))