joi, 8 septembrie 2011

Prostie tipic romaneasca

V-am pus poza foarte mare sa citit postul fetei asteia. Ea e Irina Fumarel si are o varsta..onorabila, zic. Dar totusi am tras trei concluzii, vi le zic scurt pe doi.

 1. Si-n aventurile de-o noapte trebuie sa fii selectiva, pisi.

 2. Cand o ceri, o primesti.

 3. Esti groaznic de vulgara...macar de-ai fi frumoasa!

 Concluzie finala: Fata asta e ca pliantele de la metrou. Te uiti la ele si le-arunci. Bleahsi. Hai sa-i fac si reclama. E gagica de AICI

18 comentarii:

Anonim spunea...

nu, acu pe bune..e real? adica creatura aia scrie asa ceva? si se crede interesanta? Doamne..de unde au unii atata timp liber? Deci dupa ce ca e mai proasta ca un pui de magar e si mai urata decat limba rusa!!!
Oricum ma intreb mereu de ce toate pers care oricum nu au nimic de zis au blog..si toate au cam 17 18 ani. Adica pe bune..ce ai avea tu de zis la 17 ani despre viata, dragoste bani cariera? Cand unele abia acum descopera cum se foloseste un aragaz sau masina de spalat? Intradevar exista si cazuri fericite CARE AU CEVA DE SPUS..LIKE U. sper ca nu te-am plictisit dar simteam nevoia sa zic asta

Cristina Cioba spunea...

@anonim-mersi din suflet pt compliment...asta are aproape 30 de ani, ce 17-18?:))

Anonim spunea...

bravo miss s, ai stricat-o si p-asta:))

morphine spunea...

te mai miri de ce nu poti comenta?

Ambrus Sandor spunea...

Nu ca sa ma laud, dar la cei 17 ani ai mei (aproape 18) pot sa dau exemplu unui blog care are ceva de zis, cred eu :)

Cristina Cioba spunea...

@anonim-mersi:))

Cristina Cioba spunea...

@sandor-cred ca si eu la fel...:)

Cristina Cioba spunea...

@morphine-ca sa nu te poti lua de prostiile pe care le debiteaza?!o deranjeaza dreptul la replica, d-asta nici nu ni-l da:))

Anonim spunea...

nu am vrut sa se intealeaga gresit... ma refeream la cele n'spe miliarde de bloguri lipsite de substanta...exceptii sunt peste tot. Pe bune 30? Eu nu inteleg faza cu vulgaritatea...cu povestiri despre cum ne-am tras-o si cu cine.. am si o senzatie ca multe au uneopri impresia ca este o lauda nr barbatilor cu care au facut schimb de fluide! Nu..nu este..maj barbatilor ar f... si o gaura in perete..daca ti-o trag 1000 nu inseamna ca esti buna..esti doar curva!!

Cristina Cioba spunea...

@anonim-perfect de acord!!!daca esti buna, nu inseamna ca tre sa ti-o tragi pe unde apuci.si eu sunt buna, si totusi nu fac asta!:))

Anonim spunea...

imi permit sa te corectez..esti frumoasa nu buna:Pmie atsa imi place sa aud.."ma da frumoasa e fata asta" si nu" ba ce buna e asta.."
hai ca te-am plictisit destul..puup
ps..my name is tina:p

Cristina Cioba spunea...

@tina-daaap, acum stiu cine esti, ai mai comentat pe aici!bine ai (re)venit!:*

eh, aud destul de des despre mine c-as fi buna:)) dar ma flateaza, sa zicem.bineinteles, nici pe departe destul cat sa ma culc cu atatia cu cati s-a culcat fetita asta:)))

Anonim spunea...

Vai dragilor dar ce va doare pe voi ce face femeia asta ?are 30 de ani .In primul rand are un blog superb daca nu i-ati posturile va sfatuiesc sa o faceti .repet are 30 de ani nu 18 -19 cat aveti voi ..nu mai criticati oameni cand voi sunteti mai rau ca ei .

Anonim spunea...

Esti o fetita penibila. E prima si ultima oara cand intru aici. M-ai scarbit!!!

Cristina Cioba spunea...

@anonim-nu dorim sa-i citim posturile, ne-am lamurit, mersi de sfat oricum:))

Cristina Cioba spunea...

@anonim-:( serios:(? ma duc sa sufar in liniste, m-ai ranit:(

Misserupe spunea...

Sa'nteleg ca din amestecul de tarfa si inger pe care-l intruchipezi tu in toata splendoarea ta, partea bitchy din tine o invidiaza din suflet pe don'soara pe care o spurci cu atata ardoare (uh, stai chill si nu te enerva acum, nu tre' sa admiti aici, e suficient ca stii asta si singurica..)Partea cea mai cea e ca tipa TE-A FACUT la faza asta, i se un pic rupe de tine si de parerea ta. Da-i fain sa te vedem pe tine facand spume la gura de indignare si agitandu-te ca un pepsi.Ai dat kicks la faza asta, nu mai bine stateai tu cuminte in banca ta?!
Anywhore:), merci ca i-ai facut reclama, chiar mi-era dor de ceva sarcasm de calitate.
Hai pa.

Cristina Cioba spunea...

@miserupe-vad ca ai si tupeu in vene sa-ti asumi identitatea. partii bitchy din mine i se rupe de tine si de prostiile tale:)) oricum i was fun. sarcasm de calitate?nu..prostiile unei zdrente:) hai pupici!:*:*:*:*