joi, 28 iunie 2012

Modele de viata


Atentie- acesta este un post programat, eu m-am lipsit de internet probabil pina pe 1 iulie.

Am eu un programel in care imi arata cu ce cautari au ajuns oamenii de pe google la mine pe blog. Unele sunt amuzante, altele pline de greseli gramaticale, altii au dileme existentiale, dar zilele trecute cineva a cautat o explicatie pentru cum sa scrie o scrisoare in care sa-i spuna Innei ca este modelul ei in viata (mentionez ca nu am folosit ghilimele pentru ca nu-mi aduc aminte cum a scris exact domnisoara)

Acum nu comentez eu ca modelul ei in viata este Inna, nu e problema mea si nici nu am nimic cu domnisoara in cauza sau cu Inna. Gusturile nu se discuta, fiecare are dreptul sa admire pe oricine.

Dar eu vreau sa ma aleg de alt aspect: Cum ne alegem noi domnule, modelele astea-n viata? Din cate stiu eu, toti suntem oameni, toti facem greseli, deci prin urmare e cam imposibil sa-ti placa tot sau macar aproape tot din ce face/crede/simte/analizeaza un om.

Voi aveti modele in viata? Pe ce criterii le-ati ales si de ce?

2 comentarii:

Felicia spunea...

Nu stiu cum un om isi alege modelul in viata....Cred ca fiecare dintre noi aspira la mai mult, la ceva mai bun. Poate unii isi aleg un model, pentru a avea un tel in viata. Cine stie...Nu pot sa spun ca am un model in viata, dar sunt persoane pe care le admir. Incepand cu bunicul meu, Greta Garbo, regina Maria pana la Anna Politkovskaya.

Fata cu Cafea spunea...

Can't fuckin' believe this:|.
Din fericire nu am nici un model in viata si sunt o persoana foarte fericita si fara!