joi, 24 martie 2011

Sunt Cristina și viața mea e un haos.

Atunci când faci ceva trebuie să-ți asumi consecințele, nu să dai ca fraieru vina pe tine și să zici lasă ba, poate io am greșit.

Nu eu am greșit.

Îmi simt sângele cum curge prin vene și-mi spune ești aici, încă ești aici, respiri. Da, sunt aici...Nu doare, ci doar încă nu realizez. E posibil să doară.

Nu o să mai mânânc căcatul cu sunt obosită, nu am chef, mi-e dor, mi-e sete, mi-e foame, serialul nu merge, life is messy, mi-e dor de tine, mi-e dor de tine, mi-au rămas mici pantofii mov, ceasu s-a futut, n-am bani. O să-l mănânc p-ăla cu hai să zâmbim fals, ceasu merge, au rămas mici pantofii mov dar cei negri sunt identici, nu mi-e dor de tine, nu mi-e dor de tine, nu mi-e foame, nu mi-e somn, nu mi-e dor de tine.

De ce dracu de câte ori prind curaj mă ia frica?Îmi mai bați așa din când în când cu degetele în cutia craniană și zici hei, sunt aici. Și eu zic pleacă și tu nu pleci și vii iar și iar bați și iar pleci și vii și bați și de fapt nu pleci. Ce dracu faci?Ne vedem, nu ne vedem, ne jucăm, nu ne jucăm?Ha?

Hai sictir cu expresia hai că o să fie bine. E ca și cum i-ai spune cuiva cu cancer în metastază lasă că te faci bine. Asta e mâncare de căcat cu cada. Na!

Închei zicând că rahat, life is messy.

Ești așa un dobitoc și complet cu capu, dar așa îmi lipsești...

Și vreau asta și asta și asta și asta și asta și astaaaa...









sursa tuturor pozelor e all mighty tumblr.com

12 comentarii:

Irina spunea...

Superb scrii...

Mary spunea...

Fara nervi si suferinta, altfel cum ai stii cand intalnesti fericirea? Pe mine m-a ajutat enorm trecutul si nervii si dezamagirea pentru a recunoaste linistea mult mai repde si usor si acea stare de liniste sufleteasca. Asa ca, e f bine ca esti azi nerovoasa ca maine vei recunoaste dintr-o privire linistea si o vei aprecia mult mai bine

Cristina Cioba spunea...

@irina-multumesc din suflet!

Cristina Cioba spunea...

@mary-asa este...ieri am fost nervoasa si am trantit, apoi seara m-a cuprins un calm din-ala 8->, iar acum, dimineata, dansez pe pat inainte sa plec la scoala...:P

Felicia spunea...

Hai ma ca viata nu e asa de cacat! Si daca dansezi inainte de a te duce la scoala, atunci e de bine (eu ma intorceam pe partea cealalta cand imi suna ceasul). Sper sa faci asa si in ziua cand ai bac-ul.

"life is a strange thing
just when you think you learned how to use it
it's gone"- Shakespeare's Sister-Hello

Cristina Cioba spunea...

@felicia-nu e, nu e...:D numai ca te mai apuca si dracii:)) si nu pot sa sterg posturile scrise la nervi si sa scriu doar cand :):):)

Irina spunea...

Este bine sa ne mai si enervam din cand in cand, ce ar fi viata numai o serenitate? Cred ca ne-am plictisi! :) Eu una acum ma enervez, in secunda doi ma linistesc, si tot asa...

Oana spunea...

Eu m-as multumi cu pantofii rosii. Pentru moment. Si cu siguranta mi-ar insenina ziua :).

Cristina Cioba spunea...

@irina-dap, dap, asa e!

Cristina Cioba spunea...

@oana- o sa port si eu azi rosu..pantofi si buze:) poate intr-adevar, e terapie prin culoare:)

iri spunea...

ah ah imi plac de moooor pantofii negri cu sosetute:x

INTJ spunea...

yeah, life stinks ... but some flowers do smell really good! :D