vineri, 25 martie 2011

New perfumes!

Acum vreo câțiva ani buni...să zicem vreo...5? În fine, nu că ar conta asta, am simțit eu nevoia să fiu exactă. Cum ziceam, acum câțiva ani buni am văzut la știri un proiect de realizare a unor noi parfumuri cu miros de... mașină de spălat, respectiv computer. La momentul ăla nu am dat nicio importanță, țin minte că m-am amuzat, am povestit la câțiva prieteni și cum n-aveam blog, nu m-am amuzat public. Nimic interesant până aici.

Azi în timp ce mâncam, mi-am adus aminte de moment și-am zis mă nene, poate totuși îmi aduc aminte prost și nu s-a întâmplat așa ceva. Am dat search pe google și din..păcate/fericire am realizat că..rețineam bine.

Acum, exact în momentul ăsta, am dat un search pe google ca să văd dacă mai există și alte astfel de mirosuri...îmbietoare. Și ghiciți ce am găsit: parfum cu miros de țigară(bărbătesc), parfum cu miros de brânză, grătar(i-auzi aici strategie de marketing. Ei zic așa: aroma seducției cu o notă de carne friptă), parfum cu miros de circ!!!, cu miros de prăjituri calde, mirosul unei capele funerare, covoare orientale și așa mai departe.

Na bine, prieteni, da acum vin eu și întreb așa. Atunci când lansezi un produs nou pe piață (fie el parfum, cremă, șosete, chiloți, whatever) faci un anumit research pe un anumită masă de public. Da? Bun. Până aici ne-am înțeles. Da nu se termină aici întrebările (oare de ce nu-mi denumesc blogul Miss Cutiuța Cu Întrebări?). Întrebarea următoare sună așa: Păi pe ce mama naibii masă de public ai făcut tu research și ai constatat că un parfum cu miros de capelă funerară, for instance, ar fi ok și ar prinde la public?

Înțeleg perfect și fără comentarii că dacă mie îmi place scorțișoară ca notă de apă de toaletă ție s-ar putea să nu-ți placă, la fel cum dacă ție-ți place vanilia sau liliacul sau moscul sau ce mai vrei tu, mie să mi se pare scârbos. E normal și că mie-mi plac mirosurile fructate și ție florale. Mie cele dulci, ție cele puternice. Dar atunci când ne referim la mirosurile de brânza și grătar... cred că într-adevăr sunt ok doar la grătar. Nici nu prea pot să-mi imaginez cum ar fi să mergi la un super eveniment asortată și aranjată până la ultimul fir de păr,  eventual cu o rochie finuță, pantofi înalți și make-up bine realizat și mirosind a ....grătar. La fel cum nu pot să-mi imaginez nici cum un domn bine pus la punct, charismatic, șarmant să miroasă a... mirosul circului. Hehe, I am really having fun here. Ca s-o dăm nițel în glumă, imaginează-ți totuși la o înmormântare ce bine ai da la cota de rating să miroși chiar a...capelă funerară!

Da, uite că asta nu se întâmplă doar la noi în țară. Idei proaste cu marketing bun. Adevărul e că dacă știi să-ți promovezi produsul, nu e exclus să convingi românii că un parfum cu miros de ceapă călita e ok. Glumeam!

Așa că?Dragii mei, ce alegeți? Parfum cu miros de grătar, țigară, brânză. prăjiturele calde, miros de pământ?Homar? Sau preferați categoria miros de piscină, vopsea? Capelă funerară?

Eu aleg totuși prăjiturelele calde. Am zis, am zis!

Credeți că glumesc cu postul ăsta? Nu mă credeți încă?Vă zic pe cuvânt, dacă încă aveți dubii, check it out here!

Trecând peste glume, v-ar tenta măcar vreunul din parfumurile astea?Care sunt notele voastre preferate la parfumuri?

13 comentarii:

Anonim spunea...

Mie imi place tutun, bere si mentol la barbati :)) un fel de amestec.

in rest e ca si cu prezervativele. cred ca daca ai pofta de ciocolata sau crema de soia de la chinezi, ar trebui sa te intrebi ce cauti in genunchi.

Denisa spunea...

eu iubesc parfumurile dulci si cele florale sau fructate:x
scortisoara, mosc, liliac:x trandafir!

Unknown spunea...

apropo de asta, am avut bafta o data sa gasesc un cartonas dinala de pus in masina pt miros, cu miros de...cookies calde cu ciocolata. pt o saptamana am zis ca ma mut in masina..din pacate de atunci nu am mai gasit..........:((
la parfumuri , si mie imi plac cele dulci si foarte dulci insa inca nu stiu ce fel de compozitie...
de exemplu acum preferatul meu e ricci ricci de la nina ricci

Miuri spunea...

eu nu imi pot imagina decat o persoana data cu parfum cu miros de gratar si cu o haita de caini in urma ei =))

Felicia spunea...

Post-ul tau mi-a adus aminte de cartea pe care tocmai am citit-o! Fiecare din nou avem un parfum anume si noi ne folosim de acel parfum ca sa ne facem remarcati, placuti.....
In privinta parfumurilor, parfumul de magnolie, este preferatul meu....

Cristina Cioba spunea...

@gia-da...recunosc ca ai dreptate, pt ca m-am regasit in commentu tau:)) miros natural de tutun, nu parfum cu miros de tutun:)))

Cristina Cioba spunea...

@denisa-mie trandafirul nu-mi place, e far too sweet for me.insa restul la nebunie!Ș)
bine ai venit la mine pe blog!

Cristina Cioba spunea...

@sherifu_trial2-bine ai venit la mine pe blog!!!

cookies calde. intr-adevar, tentantȘD

ador si eu nina ricci!

Cristina Cioba spunea...

@miuri-=))))))))))))))))) sau cu parfum de capela funerara cu o gramada de morti dupa el. na sadism acilea=)))

Cristina Cioba spunea...

@felicia-asa e, insa trebuie sa stim si sa-l alegem. nu vad o femeie puternica, impunatoare, office style data cu ceva copilaros. iti nenorocesti toata atitudinea:) i guess that s about:)

Miuri spunea...

mai bine cu zombies:))

Cristina Cioba spunea...

@miuri-nu suntem putin cam sadice?=))

Oana spunea...

Ala cu miros de capela e pentru necrofili, probabil se fac putine si sunt foarte scumpe ca si segmentul de piata e relativ redus :D.