miercuri, 23 martie 2011

Omoară-mă cu zile, da blând

Sunt liberă de fel, cu o personalitate vulcanică, care nu poate fi îngrădită sub nicio formă, așa că ori e ca mine, ori dispari. Spun NU ori de câte ori simt că de fapt nu am vreo obligație să fac ceva ce mă deranjează sau mă subminează într-un fel sau altul.

Niciodată n-am fost un om nehotărât. De fiecare dată am știut clar ce vreau de la viață, ce vreau de la alții și în principal ce-mi doresc de la MINE. Până nu știi ce vrei de la TINE, nu ai cum să știi ce vrei de la alții.

Prin urmare, am vrut mereu claritatea asta de care vorbeam mai sus, dintr-un simplu motiv, anume acela de a nu ține oamenii după mine, de a nu ține oamenii în loc. E treaba ta dacă habar nu ai ce vrei de la viața ta, dar t e rog frumos watch your back&words în relația cu mine. Nu mă hăitui, nu mă îndepărta aiurea, nu te juca.  Regula asta e valabilă pentru programul pentru o zi, ne vedem, nu ne vedem, oră, loc, etc, cât și pentru SENTIMENTE. Niciodată nu m-am jucat cu sentimentele și cu viețile oamenilor, am preferat să spun pe față tot ce am de zis și tot ce simt.

Nu mi-a plăcut de asemeni niciodată să forțez oamenii. Am considerat că dacă un om vrea să stea lângă mine (indiferent de relația cu respectivul/a-prietenie, iubire, rudă, etc) o va face indiferent de câte ori îl voi goni și va veni de la ușă la geam și tot așa.

Am încercat mereu să fiu sinceră cu privire la sentimente și viață în general- mai ales față de mine-, apoi față de ceilalți, însă atunci când ești tratat cu minciună și confuzie de ambele baricade, cum să reacționezi?

Pe același principiu, urăsc să ascund lucruri (față de persoanele apropiate) sau să-mi ascund sentimentele. Cum ziceam, nu ai niciun drept să te joci cu viețile oamenilor. Iar dacă o faci, viața îți va da peste bot de pentru fiecare sentiment al cuiva pe care l-ai rănit.

Nu sunt supărată, nu sunt tristă, nu sunt nervoasă, nu judec pe nimeni pentru propriile fapte, însă prefer adevărul spus la timpul lui și atunci nu se supără nimeni, nu bocește nimeni. Poate aș fi rămas mai goală cu un gram dar acum am rămas cu mai multe... Și totuși încă sunt îndrăgostită iremediabil de viață și de tot ce-mi oferă ea, cu toate că ce îi cer nu-mi dă. Dar ...one thing about being on top of the world... it gives you a long, long way to fall!!!

Zilele astea mi-a fost dor de un post lung... :)

sursa pozelor: aici

Miss S

6 comentarii:

Felicia spunea...

"Nu îţi petrece timpul cu cineva care nu e dispus să şi-l petreacă cu tine." (G.G.Marquez)
Cred ca ti potriveste de minune citatul asta.
Tare post-ul si pozele sunt superbe.

te pup si spor la invatat!:)

Mary spunea...

Stiam eu de ce ma "leg" de tine! Cine se aseamana se aduna!

Cristina Cioba spunea...

@felicia-multam!

Cristina Cioba spunea...

@mary-e bine ca mai sunt oameni ca mine:) mi-ar placea sa te cunosc!

Mary spunea...

Pai mai scrie d'astea pe mail, eu iti raspund si vei ajunge sa ma cunosti!Sunt mult mai in varsta ca tine dar in sinea mea, sunt iar la 18 ani cu tine

Cristina Cioba spunea...

@mary-nu conteaza ce varsta ai, ma faci sa ma simt si mai mandra, ca un om totusi matur cu o varsta mai mare, poate citi balariile pe care le scriu eu:)

gasesti mail-ul meu la sectiunea contact. te pup si multumesc inca o data:)