joi, 25 august 2011

Blog sale-urile

Pe langa faimoasele giveaway-uri despre care am vorbit in postarea trecuta, avem si categoria cealalta, la fel de faimoasa: BLOG SALE-URILE

Ei bine, astea-s postari in care se vind anumite produse. Hainute, produse cosmetice, produse pentru hair-styling, sau ...ciurucuri. Sa nu va asteptati sa nu fiu bitchy, c-o sa fiu..din nou.

 Inteleg pana la un punct. Ai anumite produse pe care nu le folosesti si iti este usor sa le vinzi prin intermediul blogului. Alegi metoda ramburs (in general) si le trimiti, primesti banutii si asa mai departe.

 Dar sunt doua chestii care ma irita la culmea culmilor (chestii care ma irita si la blogurile de haine, ca sa nu mai fac o postare si despre asta!)


I- Modalitatea de plata!

Cea mai comuna e rambursul si mi se pare fair-play. Adica tu-mi pui pachetelul, eu ridic in momentul in care am primit, tu-ti primesti banutii, everyone happy. Dar stai asa, ca s-au gasit cateva persoane care sa-ti ceara TOATA SUMA in avans!!! dupa care iti trimit coletul. Pai mai fetita..asa cum ti-as putea trage eu teapa tie, neridicand pachetul respectiv nu ai putea sa ma lasi si tu fara banuti si sa te faci ca ploua?

 E aberant. Inteleg ca sunt muuuulti oameni neseriosi, dar cere si tu, un numar de telefon, o adresa, o copie de buletin, sau O PARTE din suma in avans. Dar toata suma? Comeee on, eu nu as accepta niciodata sa fac asta, si comand destul de des online!


 II- Starea produselor!

No offence pisi, oricare-ai fi tu aia...Ce te face sa crezi ca as cumpara un costum de baie "purtat DECAT de doua ori???"Sau de ce as cumpara un rimel folosit de..4 ori? Sau un parfum jumatate gol? Ori sunt eu nebuna, ori lumea asta o ia razna.

 Si cam atit. Aruncati cu pietre!

21 de comentarii:

Blonde Kitten spunea...

Singurul lucru care imi place la blog sale-uri este ca gasesc produse gen Mac,Nyx(firme care se gasesc greu in RO) la un pret mai mic, si-s doar testate/incercate de cateva ori. Eu nu locuiesc in Bucuresti ca sa am acces la magazinul Mac, si nici nu-s nebuna sa dau atatia bani pe un produs. Asa ca la un blog sale pot sa gasesc ceva mai ieftin, nu ma deranjeaza daca e testat. Nu-mi plac conditiile gen "money first"...dar daca e un blogger cunoscut, nu cred ca m-ar deranja. Unii chiar fac blog sale-uri des si trimit cu ramburs..iar daca persoana nu ridica pachetul...tu platesti. Nu e prea convenabil.

DSquared2 spunea...

Da ai dreptate la partea cu hainele purtate doar de x ori! Adica ce mai conteaza de cate ori sunt purtate din moment ce sunt purtate? Sau mai sunt tipele alea care vand lenjerie intima purtata, adica come on, cine ar cumpara chiloti purtati si mai pun si descrieri de genul doar 1 data:)))! Cine ar cumpara lenjerie purtata doar 1data si preturi de genul 5,8, 12 lei. In legatura cu plata in avans sa stii ca eu am dat odata peste o tipa careia i-am platit in avans dar doar pentru sutele de feedback uri pozitive si probabil ca astfel de cazuri se pot numara pe degetele de la o mana. Sa nu mai vb de tzepare si de cele care nu se obosesc sa isi ridice coletele. By the way like your blog, good luck

Mary spunea...

as vrea sa zic ceva, dar mai bine ma abtin :-j

morphine spunea...

Si mie-mi plac blog saleurile, dar ai uitat sa mentionezi ca, as House said: everybody lies:D
Asa ca niciodata nu stii daca acel blush a fost chiar swatchuit sau folosit ca lumea:))
Sau iti baga o poza si-ti trimit alt produs:-j
trebuie sa te gandesti bine inante de a cumpara ceva online. hard work:))

Cristina Cioba spunea...

@mary-ma gandeam ca o sa zici ceva:) am si print screen, postul asta e scris la sfarsitul lui iulie..:) deci aveam deja ideea. sper, oricum, ca nu te-ai suparat!

Mary spunea...

Nu legat de postare as avea ceva de zis :) Scuze,nu m-am exprimat eu corect :) As avea de zis ceva legat de fapturile care numai chilotii nu si i-au scos inca la vanzare pe bloguri :))

Cristina Cioba spunea...

@blonde kitten-la asta sunt de acord cu tine:)

Cristina Cioba spunea...

@dsquared2- mersi din suflet pt apreciere si bine ai venit la mine pe blog!

cata dreptate ai! of...ce oameni in tara asta!

Cristina Cioba spunea...

@morphine-true true!

Cristina Cioba spunea...

@mary-aaaa..am vazut 5 bloguri cu chiloti de vanzare"purtati DECAT o data!"=)) dupa ce ca baga si decat ala...

Andra Dan spunea...

mwhahaha DECAT !!!!!!!!!!!
Prea Bucuresteneasca expresia! si daca auzi de prea multe ori,risti sa preiei prostia drept...tic.

Mary spunea...

tampoane,absorbante sau prezervative folosite "doar o data" nu se vand???

Lillee spunea...

Nu frate, eu nu-mi iau nimic folosit. Poate sa fie si Mac si Pac si Tac. Poate fi folosit o singura data sau de 100 de ori. Nu-mi iau, nu ma risc.
Pana la urma tot sh-uri sunt iar la cosmetice si haine nu-i de joaca.

Cristina Cioba spunea...

@danube-prea de agramati expresie...nu de bucuresteni:))

Cristina Cioba spunea...

@mary-tre sa fie si d-alea=))

Cristina Cioba spunea...

@mary-e ca bancu ala cu culmea saraciei: sa duci prezervativu la vulcanizat:))

Cristina Cioba spunea...

@lillee-corect!!!dar nu e corect sa vinzi asa ceva...dar daca sunt fete care accepta, treaba lor:) prostie pura din partea mea...

Stefana Teodoroiu spunea...

Eu nu sunt de acord cu tine si o sa iti zic si de ce :) am luat multe produse de machiaj de la blogsale si de cele mai multe ori am platit in avans. Am avut incredere pentru ca am luat de pe bloguri de beauty cunoscute si vechi in blogosfera, poate am riscat, nu stiu, dar nu cred ca cineva care munceste la un blog 4 ani de zile isi permite sa tepuiasca pe cineva pentru cativa lei. Asta pe de o parte. Pe de alta, nu vad problema, ce daca sunt produse sh atat timp cat sunt inca bune? Mi se pare snobism sa consideri ceva bun de aruncat la gunoi doar pentru ca a fost folosit de altcineva inainte, toate pensulele cumparate mi le-am spalat si dezinfectat inainte, la fel si celelalte produse, deci riscul de a pati ceva este nul. Ce-i drept, sunt cateva produse pe care pur si simplu nu ai cum sa le dezinfectezi si, consider eu, ca nu ar trebui vandute vreodata la un blog sale (desi sunt persoane care o fac) cum ar fi rimelul sau glossul. Cat despre haine, iarasi, mi se pare o absurditate sa zici ca nu trebuie vandute. Atat timp cat eu am o bluza pe care nu o mai port, dar e in stare impecabila (nu e rupta, nu e patata, nu e decolorata etc) de ce sa nu o ia altcineva care s-ar bucura de ea? Si hainele pot fi dezinfectate daca asta este marea problema( de aici se exclud evident articolele de lenjerie intima). Eu cred insa ca e vorba de mentalitate aici, ne e rusine cu "resturile" altora.

O zi buna iti doresc :)

AdinaNUstietot spunea...

TOTAL DE ACORD CU BLOSSOMS!
Daca avem decenta si buna crestere... stim si ce sa vindem,si ce sa cumparam si de la cine, si cum sa procedam.

Lauren spunea...

Eu n-am cumparat niciodata de la blogsales pentru ca de multe ori nu mai prind produsele care m-ar interesa. Dar nu ma deranjeaza ca sunt incercate, ma refer la haine si cosmetice. Hainele le spal, le dezinfectez, nu vad care e problema.. Sunt doar prejudecati, in alte tari sh-urile sunt pline de cumparatori interesati si n-a murit nimeni ca a imbracat un tricou purtat decent si de altcineva. Bineinteles ca m-as uita si la starea produsului, as cere poze detaliate, etc, sa fiu sigura de ceea ce cumpar. Dar faptul ca a mai fost purtat articolul respectiv, nu ma deranjeaza. Cand o sa-mi permit sa cumpar haine noi la preturi pe care nu le merita, atunci da :)) Cat despre produsele de machiaj, de ce nu? Se dezinfecteaza cu alcool sanitar foarte usor, evit totusi rimelurile, lipglossurile si orice produs lichid.. Dar restul, cu 2 pulverizari de alcool, sunt ca si noi..

Trebuie sa stii si de la cine cumperi pana la urma, nu ma apuc sa comand de pe un oarecare blog, fara sa stiu cate ceva despre persoana respectiva. As plati si in avans, pentru ca de cele mai multe ori, imi dau seama cand persoana cu care vorbesc e sincera sau nu.

Anonim spunea...

buna ziua eu cumpar dresuri agatate,rupte si murdare.platesc 5 lei perechea.adre de mess take_rege@yahoo.com