miercuri, 24 august 2011

Sunt o intretinuta deci exist.

Numele meu este Anabela (bine, de fapt ma cheama Maria, dar asa-mi place mie sa-mi zic, care-i problema?) si sunt un personaj des intilnit in zilele noastre.

 E, eu cand eram micuta tati mi-a facut toate poftele. Fitze, bmw-uri, bani pentru terasele de la Dorobanti, haine din ultima colectie Zara, bijuterii, gentute sa le tin pa manuta de la Luis Vuitton (radeti, proastelor, erau originale, nu facaturi ca ale voastre!) Prietene nu aveam, toate erau niste sarantoace, imbracate din Obor. Ce sa zic, proaste.

 Pe la 16 ani l-am cunoscut pe al 5-lea iubi al meu. Ei bine, si normal ca avea bani. Adicaaa daaaah, daca nu ma ducea pe Dorobanti si nu avea cel putin!!!un Audi a4 amarat chiar nu ma uitam la el, consider ca timpul meu este foarte important si nu poate fi risipit inutil pe prostii. Ei asa. Si iubi al meu, John (il chema Ion, dar John era porecla lui, era rafinat ca un englez), era un tip inalt, plin de muschi, si ii iubeam efectiv tricourile cu Dolce&Gabanna. Nu zic nu, si lantul lui de 24 de karate si 12 centimetri m-a dat pe spate. Nu sunt o materialista, sa nu ne intelegem gresit. Mna. Si povestea continua cam asa: m-am vopsit blonda si mi-am pus extensii, dupa care mi-am indreptat nasul (shh, asta e un secret, nu e de spus!).

 La scoala eram..medium, random, banala, insipida. Dar ce-mi trebuia mie scoala?! Sa fim seriosi, clipeam din genutzele false de la MAC si aveam catalogul plin de 10. Bineinteles ca nu citeam niciodata, doar ce, sunt proasta?! Bine, mai citeam si eu un Cosmopolitan, sau dadeam search pe google cum sa fac un sex oral, cum sa aflu daca iubi ma inseala, cum sa-l fac pe iubi fericit, cum sa fierb un ou moale si din-astea. Dar in rest bineinteles ca nu citeam, ce, pierdere de timp!

 Hainutele mele roz si unghiutele roz niciodata n-au suportat sa spele un vas. Adica ce Dumnezeu, o fata ca mine nu face astfel de lucruri!Si in plus, pentru asta era Tanti Roza, servitoarea. O fraiera, statea si muncea pe 4 milioane. Hm, adica..4 milioane?Asta e suma pe care o cheltuiesc eu cand ies sa-mi iau o gentuta. Ma rog, nu toti putem fi destepti! (ca mine...)

 Si am terminat si liceul. La banchet tata a cumparat tot restaurantul numai ca sa nu vina anumite persoane care ma invidiau la culmee (daaaah!!) si am avut cea mai misto rochie, mi-a facut-o Getuta disainara. Am avut chiar si fotograful meu personal.

 Inca eram cu iubi de la 16 ani. Apoi firma lui a dat faliment si i-am dat papucii. Am auzit ca acum e cu o blonda spalacita! Dar ma rog, nu asta e restul povestii. La 19 ani l-am cunoscut pe sufletelul meu, lumina ochilor mei. Nu ma lasa sa misc un deget, cum sa fac facultate ca toate curvele?!?! Mi-a luat un Passat de toata frumusetea, insa imi spune ca atunci cand o sa aiba si mai multi bani imi va lua un Ferrari roz. Da, recunosc, cateodata e posesiv si ma bate, dar nu e nicio problema, sincer, le merit!!!

 Trebuie sa-l sun de fiecare data cand ies din casa, sa-i spun unde ma duc, cu cine ma duc si cat stau. Imi verifica lista de mess sa vada daca a aparut vreun contact nou, la fel si telefonul. Dar mi se pare perfect normal, asta inseamna ca ma iubeste, nu?!

 Ah, cat il iubesc pe iubi...ma duc sa-i cer 1000 de euro pentru rochita noua semnata Getuta. Va incheia tanti Roza (stiti voi, proasta aia de am scris mai sus, de lucreaza pe 4 milioane la noi) textul, de fapt ea l-a si scris, eu nu-mi tocesc unghiutele. Plus ca inca am scapari de gramatica, dar ce conteaza?Imi pot plati toti profesorii din lume. Trebuie doar sa vreau.

 ACEST TEXT ESTE UN PAMFLET SI TREBUIE TRATAT CA ATARE!

8 comentarii:

morphine spunea...

of, abia astept sa am ceva timp sa ma apuc de o carte! yummy

Andra Dan spunea...

Daca ai sti ca chiar cunosc un astfel de specimen. Problema e ca zice ca citeste si e mare studioasa insa in proportie de 80% e cum ai scris tu aici. And I had to live with this person for a whole week...

Oricum, eu propun sa scrii si ceva "de baieti", pana acum ai facut doar femeile cu ou si otet. Ce ar fi daca ai face un "Intretin deci exist."?

Cristina Cioba spunea...

@morphine-mie-mi zici?:(

Cristina Cioba spunea...

@danube daughter-oouch!sigur, scriu si d-ala, chiar acum!:D merci de sugestie!

Ema, Brasov spunea...

Anabela, de fapt Maria, am vazut un clip cu tine: http://www.zoso.ro/cat-costa-bati-femeie/ Vezi ce patesti daca te inhaitezi cu baietii aia cu tricou Dolce si Babana?

Roxi: felicitari!
:D

Anonim spunea...

miss s..inca o data am ramas masca!bravoooooo

Federova spunea...

Mi-a placut maxim fraza aia "cum inveti sa fierbi un ou moale"=))), n-am mai auzit-o :-j

Peter spunea...

miss S ne-a cadorisit cu un exercitiu de empatie. in locul dansei, le-as pune deoparte pe cele deja formulate, ca mai apoi sa le iau la rand, sa le trec prin masina de tocat a stilisticii. mai incolo, peste cativa ani, in cazul in care stacheta exigentei este fixa sau chiar reglabila, inspre sus, cum altfel? continua, miss S, ca ai ochi, ai nerv, sa vedem ce iese.