miercuri, 24 august 2011

Tic-tac, tic-tac...Prin iad.

Astazi m-am simtit ca si cum as fi mers prin Iad. La propriu si la figurat. In ambele sensuri.

 Plecarea mea se apropie. 22 de zile. Tic-tac, tic-tac, tic-tac. Sunt inconjurata de adaptoare de baterii, acte, liste scrise, taiate, rescrise iar taiate, cu fel si fel de adaugari zilnic (poate par carcotasa, dar daca pe pagini sunt 5 foi de obiecte, in geamantane care e paritatea?). Umblu dupa acte, traduceri, legalizari, o gramada de bani, tot felul de chestii care trebuiesc cumparate, caldura INFERNALA, suport moral o laie. Hai ca I can handle this.

 Am plecat dimineata relativ binedispusa, hotarata ca azi sa fiu un om bun. Sa nu-mi lipseasca "Buna ziua", "Multumesc", "O zi frumoasa".Pacat ca nu m-am sincronizat cu ceilalti, care s-au hotarat ca azi sa fie niste scarbe. Deci am ales sa fiu si eu o scarba decat un om bun, dar calcat in picioare. Plus ca... lucrez part-time in a fi o scorpie. (Totusi e deranjant ca unii nu au inteles ca Buna ziuaMultumescOzifrumoasa ii face pe ei sa fie mai frumosi, mai buni, nu este o favoare pentru ceilalti).

 Sunt cateva persoane care sunt ca un reminder pentru mine de"Nu ai facut aia", "Ai facut-o dar nu e bine" si asa mai departe. Cum pot sa reactionez la asta? Nu cum vreau, ci asa pot e..."whatever". Despre whatever vorbeam AICI. Ei na, I am there. Been there, done that.

Eu nu vreau sa mai fortez soarta. Oho, de cate ori am fortat-o si a durut. Nici nu vreau s-o las de izbeliste, ci vreau doar sa o las sa ....curga, cu mici directive date de la mine.Atit.

Mi se pare ca si asa lucrurile se repeta, ca si cum as pleca dintr-un punct si peste doua saptamani as fi tot acolo. Nu cer indicatii, stiu ca sunt...NICAIERI... Dar nici sa nu mi le ceara altii, cand oricum nu le pasa..nici de ele, nici de mine! 

 NOTETOSELF: Rabdare, rabdare, rabdare...

sursa foto: aici

6 comentarii:

Felicia spunea...

Ai uitat ca inca mai traiesti in Romania , iar asta iti ocupa tot timpul?

morphine spunea...

:))Felicia:))

Pe mine stii ce ma deranjeaza in acest oras?
Ca e mic, si toata lumea stie ce a facut weekendul trecut marioara si lenuta. Dap, si daca apari cu un barbat nou, o femeie noua, daca nu saluti daca saluti, daca vii cu plase pline, daca vii fara, oricum cu siguranta vei fii barfita de babele blocului.

I ssooooo hate them. De ce ii fac ebine sa stie ce fac eu, cand eu n-o intreb cum mai e viata ei amarata?

In orasul mare urasc aglomeratia, si ca niciodata nu e liniste cand as vrea:))

I guess i just don't belong here.

Cristina Cioba spunea...

@felicia-daaa!

Cristina Cioba spunea...

@morphine-mor de curiozitate cine esti, sigur ne stim:))

Nikky spunea...

Fatoooo....Bine-ai venit in Romania, Unde noi am inventat prostia. Si cu prostia merge foarte bine si o portie de nepolitete si misoginism. Suntem pe primul loc in clasament si nu ne intrece nimeni!!!(app sti ca trec si eu prin asta deci pot sa zic ca te inteleg pana la un anumit nivel)

Cristina Cioba spunea...

@nikky-normal..suntem surori de suferinta:)) si sa ne vezi in aberdeen:)):*