sâmbătă, 24 decembrie 2011

Ma iubeste femeileeeee

"Auzi pepushica,io am impresia k tu traiejti in lumea ta perfekta si minunata,.Am impresia k te cam destrabalezi p unde apuci.La varsta ta ar trebui s ai ji tu o rel serioasa,s t gandesti s t muti la kasa ta cu un barbatk kre te iubejte si pe care-l iobejti. Pan la urma cine dreaq crezi tu k ejti k faci pe vedeta pe-aici?Ceai tu in plus fatza d orikare alta?Ha? Io nu pricep cum dreaq toate proastele astea k tine sunt fericite...Io zic sa-ti cumperi o viatza! Semnat B"


Nota pentru cititori: cu fatuca asta am mai avut de-a face o data AICI unde-mi reprosa urmatoarele chestioare: "Preferi s t destrabalezi q ”prietenele”prin kluburi p tocuri d 15 cm ji sa fii luata k o curva. E bine,nu?Ji auzi ”miss s”?Peste kativa ani vei prefera un iubit(chiar ji unul karuia sai speli chilotii)dekt sa stai prin cluburi ji sa fii admirata d toti fraierii. Kredema,frumusetea nu e totul. Degeaba ejti frumoasa dak nu ejti ”frumoasa cuiva”.

Si acum, din nou, draga B,

 E ultima oara cand te fac vedeta aici pe blog. Comentariul tau, ca si cel de tura trecuta, este de prost-gust, impertinent si esti si un pic cam analfabeta, zic eu.

In afara faptului ca presimt ca esti urata (zic presimt ca asta nu stiu, stiu in schimb ca esti proasta de mori), te mai si intreb cu tot respectul, of course, de ce te agiti atat de tare?

 Intrebandu-ma de ce la 19 ani nu ma gandesc sa ma asez la "casa mea"cu un barbat care ma iubeste nu-mi demonstrezi decat ca esti o curva retardata si indobitocita. Imi pare rau ca te complimentez asa frumos, dar ca sa-ti raspund si la intrebarea ce am eu in plus fata de tine: CREIER. Creier si nitica gramatica la purtator, care prinde foaaarte bine, crede-ma.

 Cat despre a-mi cumpara o viata... se pare ca am una pe care tu o monitorizezi atent. Te-as ruga sa-mi lasi e-mail-ul tau intr-un comentariu privat, ca sa iti dau mai multe detalii, sa fii o stalkerita fericita!:D Stiu ca te tenteaza propunerea, asa ca astept cu drag.

 In incheiere, ca sa nu zic "Mars de-aici, tampito"iti voi ura traditionalul "Stalking Craciun Fericit!"

 Iti multumesc din suflet pentru grija pe care mi-o porti si te pup si te imbratisez cu drag!

 Semnat,
S

12 comentarii:

Paula spunea...

Nu ştiu de ce, dar am început să privesc suspicios persoanele care scriu ca signorina B.

Un Crăciun magic, alături de cei dragi ţie, îţi doresc signorina mea!

Fata cu Cafea spunea...

:))))))))))) DOAMNE, ce oameni!

Anonim spunea...

bai sanshain, le zici mai bine ca oricine!!!:))))

flori spunea...

m am distrat DIN NOU copiosss!!!!bravos bravos bravos!!!

It's Christinne World spunea...

Draga B,se pare ca tu ai 4 clase ca trenu'.Mai bine cumpara-ti tu o viata,invata sa scrii romaneste si apoi vorbeste de ceilalti

Cristina Cioba spunea...

@paula-la fel si tie iubita mea!

Cristina Cioba spunea...

@lady-mie-mi zici?!:))

Cristina Cioba spunea...

@anonim-saru mana!

Cristina Cioba spunea...

@flori-merci din suflet

Cristina Cioba spunea...

@its christinne world-da dada, bine ai venit!!:) sper sa revii

anda spunea...

comentariile alea cred ca ti le-ai scris singura, deci nu cred ca poate cineva sa scrie asa in serios. nuuu refuz sa cred! recunoaste ca-s asa, sa umpli spatiu de emisie :))

Cristina Cioba spunea...

@anda-greu de crezut ca cineva poate sa fie-n halu asta, asa-i?:))