sâmbătă, 17 martie 2012

Viata mea (pe scurt si fara poze)

Cred ca unul dintre lucrurile care-mi place cel mai mult sa le fac este sa merg la teatru. Atat momentele care-au fost pe scena cat si ca si consumator, din loja. Apreciez atit de mult ce fac oamenii aia acolo. Pentru ca odata care pare asa de demult am facut-o si eu.  Si stiu cit e de greu.

Imi plac gecile scurte, fustele colorate, rochiile, gentile si pantofii cu toc inalt. Imi place sa-mi colorez unghiile si sa traiesc in perfecta armonie cu lucrurile din jurul meu. Imi place foarte mult sa fie curatenie in jurul meu si sa-mi personalizez lucrurile si camera. Sa se vada ca e a mea, sa-mi las amprenta acolo, in locsorul meu. Ma spal de o mie de ori pe zi pe fata si pe maini. Ma machiez frumos ca-mi place. Ma imbrac frumos (desi iarna nu prea am chef, nu stiu de ce)/

Cand citesc stau cu picioarele pe masa sau pe lateral si cartea sta cam in capul meu (aproape).De la o vreme nu prea mai citesc, ca spre rusinea mea m-am luat cu toate rahaturile mind-blowing si brain-washing care te cam deraiaza de la traseul corect. Pacat. O sa recuperez suta de carti pentru anul asta pe care mi-am propus-o. Promit.

M-am saturat sa-mi bat capul si mi-am propus ghiciti ce? A, da, sa nu mi-l mai bat cu toti prostii. Nu am timp. Adica am, dar as putea sa-l folosesc putintel mai util decat sa ma gandesc la x, y si z. Si oricum toate se rezolva cu niste Cola si niste Winston albastru (sau Pall mall albastru la £5.30 ). Dar cand astea se termina, problemele se rezolva cu putin creier.

Dorm la prinz. Mama ce-mi mai place. Ma bag in patut asa mica cum sunt, trag plapuma pina la gat (poate sa fie primavaravaratoamnaiarna, ca tot asa stau) si fac nani. Pe o parte. 2-3-4 ore. Si noaptea, gen acum, la 1.33 nu am somn si pun la incarcat Romanii au talent. Ma distreaza rau, ce vreti? Toti avem defecte.

Desi scriu aproape zilnic, cateodata nu ma pricep la cuvinte. Nu vor si nu vor sa iasa. Mai ales cu anumite persoane. As vrea sa zic multe, multor oameni, doar ca nu stiu cum s-o zic. Nu ma pricep nici macar sa-i zic mamei s-o iubesc, ca nu-s in filmele americane in care isi zic I love you si cand merg pana la baie. Vorbesc mult, rad, glumesc, ma prostesc. Dar pana la sentimente. Acolo nu prea mai stiu sa le exprim. Paaauza.
Nu e bine sa bagi gunoiul sub pres. Ca se aduna, se aduna si la un moment dat se umfla presu'de la atita gunoi. Si nu e naspa sa mergi s-arunci saci intregi? Ba da. C-asa facem noi oamenii, adunam doar ca sa strangem si mai multe.

Am o colectie de mii de poze (nu exagerez)adunate de pe te-miri-unde. Imi place de mor de mine. Ador mirosul rufelor proaspat spalate. Sunt un om puternic, sau cel putin asa ma mint eu si tine minciuna.

Cit de greu e sa zici despre tine. Ce poti sa faci? Sa te lauzi? Daca te lauzi esti ingimfata si nesimtita. Daca esti prea modesta zice lumea "Hai da-o naibii de exagerata" Si atunci? Poate sa taci.

Pacat ca uneori nu stiu sa cint, sa zimbesc, sa visez si sa ma bucur de viata asa cum e ea. Dar poate am trecut nivelul in care ma intristam repede. Poate. Citeodata sunt dura cu mine. Prea dura, imi vorbesc cam urat, poate-ar trebui sa-mi revizuiesc vocabularul fata de mine si sa nu mai cer asa de mult. Prea mult. Nu mai fa aia, nu mai drege aia, nu te mai implica-n aia, implica-te-n ailalta. Esti nebuna, Cristino? Si oricum: cred ca ne mintim cel mai mult pe noi insine. Ne mintim atit de mult incit adevarul devine atit de deformat ca parca ai crede minciuna.

Nu-mi lipseste nimic, sunt FERICITA! Shall I spell it? F-E-R-I-C-I-T-A! Si totusi...imi lipseste ceva mic-micut. Dar te poti obisnui fara orice, nu?

PS: NEWS FLASH: Nu vine nici dracu sa te salveze. Trebuie sa o faci SINGUR, singurel. The hard way.

8 comentarii:

Izabelle spunea...

True...:)

Caress spunea...

Sunt de acord cu multe din ce ai scris. Unul din lucrurile cu care nu sunt este "Imi place de mor de mine."
Wow, cum o fi asta ?! Sau poate esti prea tanara si ai timp sa incepi sa te urasti...Off.

Anonim spunea...

T

Anonim spunea...

Pai uite aici este secretul! Trb sa te iubesti pe tine mult!!! Intai tu! Cum sa te urasti pe tine insati?! Asta chiar n-o inteleg si sincer ñu vreau sa cunosc senzatia!!
Subscriu , sant moarta dupa mine si eu!
Miss primeste toata admiratia mea!Esti GENIALA, si cel mai important ai o karma frumoasa , pozitiva!
Bafta multa in tot ce vrei sa realizezi! Azi am intrat prima data pe blog -ul tau, dar promit ca o sa intru zilnic, ma fascinezi!

Cristina Cioba spunea...

@izabelle-saru mana:)

Cristina Cioba spunea...

@caress- chiar imi place...nu vreau sa ajung in veci sa ma urasc..

Cristina Cioba spunea...

@anonim-..t?

Cristina Cioba spunea...

@anonim-iti multumesc din tot tot tot sufletul!!!!!! esti o scumpa, ma ung pe suflet vorbele astea...merci merci merci!!!! si bine ai venit!!