sâmbătă, 5 mai 2012

Next top model Romania

Da, din lipsa de ocupatie omul se mai uita si la asa ceva. Pentru mine a fost funny deoarece neavand televizor aici am urmarit aproape tot sezonul II pe youtube.

Nu stiu daca a ales cele mai frumoase fete din cele peste 4000 mii care si-au incercat soarta la preselectii si au incercat sa fie cat mai bune, desi multe au fost penibile..sau nu au respectat standardele de minus 20 de kg din cm inaltimii. Ma rog, odata ce fetele au fost alese si s-au facut trieri peste trieri show-ul a inceput.

In primul si in primul rand show-ul este extraordinar de bine organizat si nu in cele din urma, BINE SPONSORIZAT! Fetele au avut parte de cei mai buni fotografi, stilisti, designeri si locatii in care sa prezinte, cele mai bune hoteluri in care sa-si petreaca sederile peste hotare si asa mai departe.

Tin sa mentionez ca eu sunt o fire foarte competitiva si nu stiu daca asta e un defect sau nu. Poate multi l-ar vedea ca pe un defect, in ideea in care sa spunem c-as face orice ca sa castig (MAI PUTIN SA TRISEZ!). Eu nu trisez niciodata. "Fair-play"sunt unele din cuvintele care ma definesc. Joc corect, poate nu neaparat curat, dar mereu CORECT. Daca nu castig pe meritate, nu are niciun farmec pentru mine, ma simt trista, injosita, incorecta, nu-mi aduce niciuna dintre satisfactiile pe care eu mi le doresc si dupa care tanjesc.

Ei bine, fetele astea se cearta intr-una, intr-una, intr-una!!! Si ce-mi da mie cu virgula? 1. Nu ma duc intr-o competitie mai ales una de genul asta ca sa-mi fac prietene. Ma doare pe mine la bascuta frantuzeasca de fetisoarele alea. Da, socializam, da, ne salutam, dar NU suntem prietene. Suntem rivale! 2. Fetisoarele astea se cearta in FATA CAMERELOR! Pai esti sanatoasa? Daca vrei sa-i altoiesti 2 palme, arde-i-le in SPATELE camerelor, sa nu existe dovezi macar, daca tot ai porniri animalice.

O alta chestie care ma intriga e ca au avut shooting-uri GENIALE. Ex: Sub apa, in Pamukkale, cu gandaci pe ele si asa mai departe iar tot ce faceau ele erau sa se planga: Nu stiu sa mi tin aerul sub apa, mi-a batut soarele in ochi, bleah- gandaci.

M-am gandit eu asa: URASC gandacii si totusi as fi facut-o, facand abstractie de orice altceva. Pentru ca obstacolele sunt doar acele lucruri pe care le vedem cand ne luam ochii de la tinta.O alta idee care ma socheaza: Fetele alea fac burtica in 2-3 zile. Cum rahat? Cat trebuie sa bagi sa faci asta?!?!

SI APOGEUL: Fetele sunt certate cam toate cu limbuta asta romana. Folosesc "DECAT o apa", "DECAT 10 mii"si greseli de genul acesta, care sunt majore. Am mai zis-o si ma repet: Fetele care sunt top modele INTERNATIONALE (asa cum aspira si pipitele astea), au cultura generala, creier si gramatica la purtator!!!


Voi ati urmarit show-ul? Ce parere aveti???

6 comentarii:

An spunea...

Din next top model mi-e cel mai mult mi-a placut de Karin si Irina . In schimb moldoveanca aia cum o chema? si mai era una "creola" si Sabrina pitipoanca aia m-au enervat la culme

An spunea...

Din next top model mi-e cel mai mult mi-a placut de Karin si Irina . In schimb moldoveanca aia cum o chema? si mai era una "creola" si Sabrina pitipoanca aia m-au enervat la culme

Alexandra spunea...

Hmm...am urmarit ambele sezoane...
M-au impresionat tinutele,machiajele,locatiile...pregatirea...si cam atat.
Iti impartasesc opinia,sunt destule lucruri care au lasat un gust amar;sau ma gandesc ca poate asta o fi fost scenariul...sarea si piperul? Pentru rating?
Naiba stie!
;)
:*

Emme spunea...

da, l-am urmarit. Parerea mea este ca totul este facut de regizori pentru audienta. Unele fetele au potential si pe merit au ajuns in semi-finala sau in finala concursului. Unele au venit doar pentru a face show sau a le vedea cineva cu multi bani.

Anonim spunea...

Singurul motiv pentru care nu m-am uitat la NTM: Catalin Botezatu :lol:

Adina spunea...

Eu m-am uitat la show-ul american, australian si acum ma uit la cel canadian. Ce a facut Bote in Romania e jenant. Tot show-ul este despre el si ce important este el si nu are legatura cu fetele din concurs, sa nu mai zic de cel care comenteaza imaginile zici ca prezinta "Nora pt mama" sau ceva asemanator nu Next Top Model.Eu am rezistat la doua episoade din show-ul lui Bote, dupa care rasinile lui mi-au ajuns.