vineri, 24 iunie 2011

Întrebați-mă!

De-a lungul celor aproape 2 ani de blogging, în care ați fost acilea, v-am stresat, nenorocit, enervat, pus la încercare, pus mintea la contribuție cu mii de întrebări, poate. Bine, poate nu mii, ci sute.

Astăzi...astăzi sunt la dispoziția voastră, sunt amabilă: Puteți pune ORICE întrebare despre mine.

Azi răspund eu, nu voi!

20 de comentarii:

INTJ spunea...

dap, putem sa punem ORICE intrebare despre tine ... ca vezi tu daca raspunzi sau nu. :)) =))

eu n-o sa intreb nimic, doar te-as atentiona ca a spune adevarul poate fi foarte neplacut ... si deci nu sunt de recomandat acte de bravura gen "ORICE". altfel spus, as putea sa te intreb in doua moduri diferite acelasi lucru ... si nu prea cred ca la a doua varianta ti-ar place sa raspunzi (chiar daca, in esenta, e vorba despre acelasi lucru). so, next time, use another formula. ;)

i.itsa spunea...

Esti atat de puternica si in realitate,sau e doar pentru a masca adevarul?

Cristina Cioba spunea...

@intj-:) orice, in limitele bunului simt, dar credeam ca nu trebuie sa specific asta:)

poti intreba!

Cristina Cioba spunea...

@i.itsa-sunt un om f puternic si capabil a trece peste orice. intr-adevar, cu momente de slabiciune. rare, dar exista:)

f interesanta intrebare!

i.itsa spunea...

Wow,mai rar persoane asa.Mi-a fost un pic teama sa nu te deranjeze intrebarea:D

dalyda spunea...

spune cv despre tine,cv ce nu ai spus?:D :>

Cristina Cioba spunea...

@i.itsa-multumesc din suflet!nu avea de ce sa ma deranjeze, eu v-am rugat sa puneti intrebari!:)

Cristina Cioba spunea...

@dalyda-...hm:-? am avut piercing in buza si par mov:)) cred ca e destul de...secret, nu?:D

Felicia spunea...

E pe sistemul: "intrebati-ma ce vreti, ca va raspund cum vreau". :)))

Prima intrebare: Te-ai gandit vreodata sa-ti inchizi blog-ul pentru ca ai crezut ca ai spus prea multe sau poate ca ce ai scris au numai fost prostii sau banalitati ?

A doua intrebare: A fost vreodata un momoment in care ai realizat ca poate ai facut unele lucruri doar sa multumesti pe cineva anume si nu pe tine ?

A treia intrebare: Daca ai avea masina timpului si ai calatori in timp, in ce perioada a istoriei ai trai ?



Scuze, dar trebuia sa profit de bunatatea ta!

Cristina Cioba spunea...

@felicia-nicio problema, ma bucur ca esti interesata!:*

1.da, o singura data am vrut sa-mi inchid blogul, simteam ca sunt ingradita, a fost momentul cand am aflat ca-l citeste mama si alte n rubedenii. m-am simtit...nesigura. dar mi-am revenit repede....

2. nu cred. in general nu prea fac lucruri ca sa-i multumesc doar pe altii, iar cand o fac asta inseamna ca imi sunt foarte dragi, si sunt mici compromisuri pe care le fac cu drag:)

3. m-as intoarce in Evul mediu. la rochiile alea lungi, pe crinolina, corsete foarte stranse, flori in par...razboaie...:)

:* te pup!

G.W. spunea...

Toti ajungem la un moment dat in fata unui compromis pentru a reusi in cariera, cu toate ca intrebarea poate parea prematura dat fiind faptul ca tu abia acum termini liceu,insa daca ai fi pusa in fata faptului: pentru a reusi in cariera ar trebui sa faci un compromis pe care in conditii normale nu l-ai face, cum ai proceda?

Cristina Cioba spunea...

@g.w-eu consider (da, stiu, naive biatch:))) ca eu pot reusi si fara compromisuri. insa daca mi-as dori cariera respectiva si as fi pusa-n fata compromisului...l-as face!insa doar cu conditia sa-mi doresc mult!

INTJ spunea...

@Miss - "bun simt", o alta definitie subiectiva ... care n-ar avea ce cauta prin apropierea acelui "ORICE". in plus, setea de cunoastere umana nu are limite ... si vrem sa stim aflam deseori ceva chiar daca nu ne priveste direct. alteori, o informatie e legata de alta informatie ... si deci nu conteaza raspunsul in sine la intrebare ci daca raspunzi sau nu.

ca exemplu, te pot intreba "faci sex oral?" sau pot formula altfel intrebarea respectiva (in sensul ala cu "toate femeile ...") :P ... fara sa ma intereseze deloc raspunsul in sine ci doar pentru ca-s curios daca-ti asumi cu adevarat acel "ORICE" ... indiferent de formulare si de implicatii. "bunul simt" in acest context ar insemna prostie (din partea mea) ... pentru ca punand intrebarea la modul "frumos" deja alterez indirect informatia pe care vreau s-o aflu (formularea "mai naspa" fiind mult mai logica in contextul aflarii informatiei respective).

in concluzie: NU am intrebat si NU intreb! vreau doar sa intelegi ca trebuie pe viitor sa fii mult mai atenta cand jonglezi (verbal si chiar si numai mental) cu concepte absolute de gen "ORICE", "TOT" si altele asemanatoare ... spre binele tau.

Anonim spunea...

Daca ai afla ca cineva iti copiaza posturile,ce ai face?

Cristina Cioba spunea...

@anonim-acel/acea care-mi copiaza posturile e o taratura penala care merita a fi impuscat. :) dar...sunt convinsa ca se intampla asta, doar ca n-am dat inca de posturile alea.

de ce, esti printre cei care copiaza?

Cristina Cioba spunea...

@intj-mizez pe faptul ca nu intereseaza pe nimeni daca fac sex oral sau nu:)

INTJ spunea...

@Miss - corect!!! iar pe cine priveste, stie deja. :))

Anonim spunea...

Stai linistita,Miss S, nu fac parte din categoria "taratura penala care merita a fi impuscata",deci nu-ti copiez posturile.In plus,nu as avea unde sa dau copy-paste,pentru ca nu am blog,sau orice in genul acesta.
Multumesc de raspuns,iar voi,taraturilor si ce a mai scris Miss S pe acolo,aveti mare grija:))
P.S. iti citesc blogul cu mult drag,tine-o tot asa!:)

Cristina Cioba spunea...

@anonim-hihi:)) merci!

sper sa revii.insa am o rugaminte si la tine....semneaza-te de acum, ca am f multi comentatori dp anonim, si sa va pot diferentia!merci, te pup!

Ancuta spunea...

Dar tu te-ai inspirat vreodta de la altii?sau chiar sa copiezi?