sâmbătă, 25 iunie 2011

Suntem plini de vicii, nimic anormal

Ne place să ne simțim badasses, așa cum am spus-o și AICI.Însă, toate lucrurile pe care le facem ca să ne simțim ”în putere”sunt de fapt cele care ne distrug. Și de fapt... suntem slabi.

Cât de cool e să înșeli 


Faci sex cu o persoană nouă, îți minți partenerul. Cunoști oameni noi, te distrezi, doar ai o singură viață, nu? Să te săruți cu străini, oricum nu-i mai vezi niciodată. Te simți sexy. Să ții pe altcineva de mână în timp ce vorbești la telefon cu iubitul și spui că tocmai găteai ceva. Da, găteai, pentru celălalt. Să spui ”Te iubesc”și să te gândești la celălalt. Să te conducă la scară și să spui ”Noapte bună iubitule”, ca-n 15 minute să ieși din scară cu o rochiță transparentă să mergi...ghici unde?


Cât de cool e să fii vicios


Să bei pentru a agăța ceva, să te rupi pe ringul de dans. Să arunci țigara pe unde apuci și să tragi din ea ca și cum ai muri în două ore. Să bei de stingi, vodkă, whiskey, să fumezi iarbă. Simți că trăiești, nu?

Cât de cool e să minți

Să-ți minți părinții și apoi să te simți the king/queen of the world că ai copt-o și de data asta. Să minți de fiecare dată cu privire la sentimente, la oameni. Să nu spui adevărul iar atunci când nu ești crezut să te simți jignit.

Cât de cool e să fii laș

Să te joci cu sentimentele oamenilor, să nu spui de fapt niciodată ce simți, să-i faci să sufere, să creadă-n tine și apoi să pleci. Să pleci și să te întorci când ai tu chef, știi că o să fii reprimit. Să faci iarăși ce-ai făcut. Adevărul nu contează cât încă merge joaca.

Cât de cool e să fii leneș

Să nu faci nimic, iar apoi să te lauzi cu cât ai muncit tu. Să-i spui mamei tale că dacă-i trebuie pâine să se ducă să-și ia, iar dacă nu-i place găleata plină de gunoi să se ducă ea cu punga.

Cât de cool e să fii egoist

Să iei și partea altora, că ți se cuvine. Să mănânci pe furiș doar pentru că nu vrei să împarți. Nu te întâlnești cu prietenul care are probleme, pentru că ghici ce: te poți întâlni cu cineva mai distractiv. Nu ridica un deget pentru nimeni. Sună-ți prietenii doar când ai nevoie de ceva.

E cool să bei, să tragi, să fuți, să fii egoist, să nu oferi nici jumătate din ceea ce primești...să fii tu...

10 comentarii:

INTJ spunea...

aaa ... scrie undeva ca-i musai sa fii "cool"? scrie undeva ca daca toti sar in fantana tre' sa sari si tu? scrie undeva ca daca toti au sarit deja in fantana ... singura ta alternativa e sa sari si tu? tine bine minte asta: in viata asta nu trebuie decat sa mori (cand o fi sa fie, nothing lasts forever) ... restul sunt totul alegeri pe care le facem constienti si pe care ar trebui sa ni le asumam.

Blonde Kitten spunea...

Tot ce ai spus e adevarat. Daca te gandesti bine, ai facut macar un lucru din ce ai scris acolo(daca gresesc, corecteaza-ma), cu totii am facut. Poate ca asta face parte din viata. Asta e viata, ceea ce ai descris tu acolo. Si stii care e partea urata? Nu ai cum sa schimbi nimic. Doar tu te poti schimba. Lumea are nevoie si de curve, si de drogati si de restul..pentru ca fac parte din societatea in care traim. Imi place cum ai sintetizat tot. te pup!

Anonim spunea...

Frumos ai enumerat lumea in care traim. Din pacate asta este si aici traim. Cel mai grav este faptul ca noua generatie dupa asta se ghideaza in viata. Este cool in ziua de astazi sa calci in picioare pe altii, sa nu dai prioritate de trecere (cu masina) , sa dai muzica manelista la maxim fara sa-ti pese ca deranjezi, si multe altele care ne fac viata "frumoasa" A disparut notiunea bunului simt, decenta, respectul si cultura (atat din adulti cat si din copii)Traim in epoca mitocanului, a cefelor groase cat salteaua si a lanturilor de vapor atarnate de gat. Este mai cool sa vedem la tv ce mai face Zavoranca sau Becali, sau sa ne uitam la ABCES DIRECT, pentru ca asta se cere.
NOBLESS OBLIGE - nu mai inseamna nimic in ziua de azi.
Ramane speranta ca ceva se va schimba.
La speranza è una cosa buona, forse la migliore delle cose. E le cose buone non muoiono mai.
Continua asa, spor la scris si multa bafta in continuare.
Atunci cand pleci, sper sa fii unul dintre putinii romani care fac cinste tarii asteia. Sa fii tu insati si cred ca este de ajuns.

Felicia spunea...

Mie imi displac persoanele care se lauda ca au batut pe cineva "Mama l-am bautut pe ala de l-am spart" sau ca n-au citit niciodata vreo carte cap coada. Dar mai ales aia care se lauda ca au luat carnetul de sofer si acum se cred toti mici Schumacher-i!

Cristina Cioba spunea...

@intj-pai era ironie...:)

Cristina Cioba spunea...

@blonde kitten-bineinteles ca am facut:) nu a zis nimeni ca-s perfecta

intr-adevar, ai dreptate

merci mult, te pup!:*

Cristina Cioba spunea...

@anonim-multumesc din suflet pt vorbele spuse!

am o rugaminte la tine, insa:) de acum semneaza-ti comentariile, ca am multi comentatori anonimi si sa va pot recunoaste!merci!te pup!

Cristina Cioba spunea...

@felicia-asta avem, cu asta defilam!

Anonim spunea...

Cred ca te simti foarte singura de pui atata pasiune in blogul asta si incerci asa mult sa iti tii cititorii aproape. Ti-am citit si alte post-uri si se vede clar. Nu o sa te numesc attention-whore, pentru ca stiu ca ai si parti bune. Dar pe termen lung, nu blogul o sa te implineasca. Ci ... cineva

Cristina Cioba spunea...

@anonim-sunt deja implinita de oamenii din jurul meu, care, crede-ma, sunt multi! nu m-am simtit decat de vreo 2 ori in viata mea singura si atunci pe motive idioate.

blogul imi ia 10 minute pe zi, ca sa primesc 40 de comentarii si 900 de vizite. le raspund cititorilor mei, pentru ca sunt o fire comunicativa si sociabila.

doar ca nu prea-mi plac taraturile ca tine, care indraznesc sa ma numeasca pe mine attention-whore cand singurul/a care cauta atentie pe aici esti tu, nu eu. asa ca take it easy.

pam pam.