joi, 13 august 2009

Egoism


Nu ma simt bine datorita faptului ca..exagerez si risc sa pierd tot ce am in jurul meu.Sunt rea,egoista,si mereu ma gandesc doar la mine...Si imi pare rau.Ajuta cu ceva?Ajuta cu ceva ca tin atat de mult la tine incat tind sa cred ca orice miscare pe care o consider eu gresita o iau ca si cum nu ai mai tine la mine?Sentimentele nu se schimba de pe o zi pe alta...nu ai cum sa treci de la iubire la indiferenta sau de la iubire la ura.Nu asa.Stiu ce simti.Sunt egoista.Poate ca ar trebui pur si simplu sa stau calma..
Le fac rau oamenilor din jur,ma ranesc pe mine,nu vreau sa va pierd.Mi'e greu.Mi'a fost atat de dor de tine si acum in sfarsit esti aici...

Poate ca ar trebui sa invat ce inseamna sa apreciezi mai mult decat o faci ceea ce ai langa tine,si sa nu dai cu piciorul la ceea ce mai tarziu s'ar putea sa nu mai ai...

marți, 11 august 2009

Over and over again you saved me


Toate merg bine.E incredibil,toate se leaga,si'mi vine sa oftez,nu de triste,ci doar asa..sa traca timpul..nu ma asteptam sa sar in balti intr-o vineri dimineata cu nori si ploaie. nu ma asteptam sa ma ude ploaia pana la piele si sa-mi pese atat de putin. nu ma asteptam sa ma pierd in priviri si zambete asa cum o fac acum. Sa plutesc intre minute. Sa nu mai astept lucrurile bune sa mi se intample pentru ca ele chiar se intampla.Intotdeauna a existt un "dar",acum NU.Nu ma asteptam la nimic din ce mi se intampla acum. viata m-a luat cu totul prin surprindere... Defapt..cum stii ca e bine,daca nu ai mai trait niciodata asa ceva?

duminică, 9 august 2009

Dorul la puterea a 3a:)


Mi'e atat de dor de tine.Mi'e foarte dor.Mi'e dor de tot.De zambete,imbratisari,mesajele de dimineata,cafeaua cu gandul la tine,mesajele din timpul zilei,pupat pe frunte,saruturi muuulte si dulci:) ,poze,masina,condus,Sugas Bai,sa fac pe bebe,sa faci pe bebe,sa fii duuuuulce asa cum numai eu stiu,sa ne certam,sa ne haraim,sa te fac bou,sa radem,sa plangem,mesajele de noapte buna,ochii tai albastri,mainile tale,bratele tale,tigari pe balcon,banca noastra,in spatele blocului,patul tau,cearceafurile tale albastre,si ale mele roz,mesajele dulci dulci,noptile impreuna,alesul stelei impreuna,si mersul de mana de nebuni si tigarile cu tine...aa da..si Kinder Bueno:D 3 more days..Love you.Si stii ce?Multumesc ca m'ai invatat cum e sa iubesti de parca n'ai suferit niciodata din dragoste.
If you ain't here I just can't breathe,there's no air,no air...